Šta je novo?

LG G2

Ma jok, ne isplati se prodavati, a i treba imati neki fon u rezervi da koristim pri menjanju ovih nazovi primarnih :D
Ja i dalje verujem u teorije zavere da mogu da naprave ali da nece :D

Jel se ova tema zove: Đilkoš će možda kupiti G2 a možda i ne?

Mislim ono, samo nastavite. Bitno je čija tema ima više strana a to što je kvalitet postova otišo u q to nema veze :)

Hmmm.. Zakleo bi se da pricas o n5 :)
Napisao sam krstena kamera :D a i baterija to zaboravih...
Ma jok, ne isplati se prodavati, a i treba imati neki fon u rezervi da koristim pri menjanju ovih nazovi primarnih :D
Ja i dalje verujem u teorije zavere da mogu da naprave ali da nece :D
Ma isplati se, daj daj daj :D I ja isto mislim, ali znas ono, sta bi predstavili u sledecem kad bi ovaj bio top notch :)
Srce moje nemoj da budes ljubomoran evo sad ce ljudi pricati i sa tobom. :*

Nemam nista protiv ali @Djilkosh mozes da otvoris temu u podforumu "Sta da kupim". Bolje je.
Jer mnogi nece da citaju ove i ovakve postove jer ih ne zanima.

ali zar ne mogu majku mu da stave krsten zvucnik, 1080p 30fps (ne trazim 120fps ili 4k) krstena kamera, 5" ekran fhd, s800 i 2 giga rama i da ne secka
Čitam ovo pa sam se sjetio onog "projekta" Phonebloks :), sastaviš sebi sam šta želiš, kao desktop mašinu. Podržavam.

Inače ja sam odavno kod ovih elektroničkih uređaja (telefoni, fotoaparati...) stekao utisak da oni to namjerno rade, kao zeznu neku komponentu, a da za divno čudo neki slabiji model ima tu komponentu sasvim dobru.

Ako bi ti kupio telefon sa kojim si potpuno zadovoljan postoji užasna i nepoželjna opasnost da nećeš željeti da ga promijeniš u bližoj budućnosti, a to se ne smije dozvoliti, industrija počiva na tome da kupci nikad nisu sasvim zadovoljni. Pogledaj samo ovde na forumu koliko ljudi često mijenjaju sve što se mijenjati može. Neko je stvorio "atmosferu" da to bude tako.

^naravno da rade namerno, kako bi inače funkcionisalo potrošačko društvo? A što se tiče G2, ne moraju ništa više da menjaju, meni je dovolno dobar i funkcionalan. :)

Sad sam malo čačkao g2 u vipu u knezu. Mislio sam da ću zbog manjeg okvira moći da ga koristim jednom rukom, ali ne, ne mogu da spustim notifikacije dok ga ne pomerim u ruci i ne mogu da dosegnem palcem suprotni deo displeja. Dugmići pozadi se lako nalaze i pritiskaju, čak i ako imate kraće prste. O displeju ne mogu ništa loše reći, naprotiv za moje amatersko oko izgleda savršeno.
Probao par osnovnih aplikacija (birač, poruke, kamera), postoji manji lag kada se prvi put ulazi u aplikacije, nakon toga ne.

Da, možeš da imaš četiri on-screen dugmeta i jedno namestiš kao što reče STriderKOCOBO. Ja sam tako namestio.

Djilkose, rekoh ti ja da nije ovaj telefon za tebe. :p
Uzmi bre Note 2 ili 3 i uzivaj.

Mislim ono, samo nastavite. Bitno je čija tema ima više strana a to što je kvalitet postova otišo u q to nema veze :)

Meni se cela sekcija ogadila , mislim da sam cak android napustio zbog par ljudi a tu su Djilkosh_Ns . Prisutni su u svim temama , njihov point of view je nepokolebljiv i tako te neka diskusije . Sad je poceo i u wp temi da truje nekakvim kontruktivnim vidicima :) . I tako ponekad otvorim "nove" poruke i udjem u temu koja me zanima nema strane da nema njegovog posta , razmatranja i razocarenja . Covek hoce da kupi telefon savrsen sto ne postoji naravno , ali on ipak zeli pa taman odluci onda iskopa negde na forumu nekom tamo neki defekt pa onda ne moze da predje preko toga . Onda trazi manje zlo i taj ceo proces traje nekih 6 meseci koliko me secanje sluzi .

Ni ja ne kapiram, keve mi. S2 snima low light 1080p sa 30 fps a to je jedan od prvih dual core telefona. G2 ima OIS ali ta stabilizacija vise radi kao softver ali nema veze moze da prodje ali bas zato kako je moguce pored najjaceg cipseta da nocu snima video sa samo 14 fps? Smesno. To Samsungu ne moze da se desi a ni Sony-u ali opet oni imaju druge mane. Bem mu lebac :d

Ovo apsolutno nije tacno , samsung je prodavao sgs 2 sa vise vrsta kamera modula . Najvise je bilo Sony i Samsung modula i mislim po nekim tekstovima na xda da je preko 70 % bilo samsung modula ikoji su jako lose radili nocu i imali isti problem tj slican kao ovaj LG fps padove i stucanje . Ja kao neko ko je kupio tada glanc nov zajedno sa mojim calom sgs2 i obojica smo imali taj problem na sgs2 SCEF 02 modul model (AKA samsung)
http://youtu.be/B1S_xf0yzr8?t=3m25s

Postoji ogromna tema na XDA u vezi toga i brdo nezadovoljnih korisnika ukljucujuci i mene .

ja volim double tap bilo gde da spusti notifikacije , ali svrha je ista :D

Djilkose, rekoh ti ja da nije ovaj telefon za tebe. :p
Uzmi bre Note 2 ili 3 i uzivaj.
Jedino ako ces ti da mi uletis jedno 150e :)
Meni se cela sekcija ogadila , mislim da sam cak android napustio zbog par ljudi a tu su Djilkosh_Ns . Prisutni su u svim temama , njihov point of view je nepokolebljiv i tako te neka diskusije . Sad je poceo i u wp temi da truje nekakvim kontruktivnim vidicima :) . I tako ponekad otvorim "nove" poruke i udjem u temu koja me zanima nema strane da nema njegovog posta , razmatranja i razocarenja . Covek hoce da kupi telefon savrsen sto ne postoji naravno , ali on ipak zeli pa taman odluci onda iskopa negde na forumu nekom tamo neki defekt pa onda ne moze da predje preko toga . Onda trazi manje zlo i taj ceo proces traje nekih 6 meseci koliko me secanje sluzi .
Kakve veze ima tvoj post sa ovom temom? I meni su se ogadili neki ukljucujuci i donmarkon, pa sta? ***, zivot ide dalje, postoji ignore list, uvek ce biti takvih ljudi kao ti sto pricaju o nekome u temi tj. samo sam video tebe i G@W-a da uzmete i da pricate o nekome zato sto vam se ne svidja njegovo misljenje. Mada Srbi navikao sam (cast izuzecima)

Samo vama nesto smeta, ne znam koji vam je? Ljubomora, zavist ili nesto trece? Lepo sam postavio par pitanja speedW350 covek mi odgovorio, lepo. Niti mi je rekao da flejmujem niti bilo sta, zainteresovan sam za telefon. A GDE da se informisem ako ne u temi o tom telefonu?

Poslednja izmena:
Jel neko uspeo da iskopa negde u BGD nekakvu futrolu ili silikonsku navlaku za G2 koja dobro stoji ? ja sam probao sad vec preko 10 kineskih silikonskih i svaka stoji kao da je 3 broja veca ili manja... :trust:Zastita jeste, ali mob izgleda kao da ga je krava zvakala sa tim kineskim futrolama...

Ovo apsolutno nije tacno , samsung je prodavao sgs 2 sa vise vrsta kamera modula . Najvise je bilo Sony i Samsung modula i mislim po nekim tekstovima na xda da je preko 70 % bilo samsung modula ikoji su jako lose radili nocu i imali isti problem tj slican kao ovaj LG fps padove i stucanje . Ja kao neko ko je kupio tada glanc nov zajedno sa mojim calom sgs2 i obojica smo imali taj problem na sgs2 SCEF 02 modul model (AKA samsung)
http://youtu.be/B1S_xf0yzr8?t=3m25s

Postoji ogromna tema na XDA u vezi toga i brdo nezadovoljnih korisnika ukljucujuci i mene .

Znam za to (procitao sam prvo ovde na forumu cim se pojavio S2) ali mislio sam na to da sada to Samsungu ne moze da se desi jer su mnogo ozbiljniji i jaci u svakom smislu nego u trenutku kada se pojavio S2.
Mislim da su neki pisali ovde da je samo pocetna serija S2 imala te losije kamere i da su brzo ispravili to.

Svi proizvodjaci su gresili i grese ali 14 fps u uslovima slabog svetla na G2 koji je jedan od najboljih androida danas.. ja tu ne vidim nikakvo opravdanje. Valjda ce ispraviti to sa 4.4.

Da, to zaboravih, korisna stvarčica. Koliko mi se čini, ne mora da se krene od samog vrha displeja sa povlačenjem, radi i kad se krene 1-2 cm ispod.

Mislio sam na ovo dugme pored tacke:
g2-processed-phil-44.jpg

Ili da stavis Nova launcher i swipe na dole bilo gde na ekranu spušta status bar.
Da, moze sa drugim launcherom, ali ja sam pricao o stock resenju + moze u bilo kojoj aplikaciji tako da spusti notification bar, a ne samo na pocetnim ekranima

ja volim double tap bilo gde da spusti notifikacije , ali svrha je ista :D

Na ovom telefonu double tap bilo gde gasi ekran :) Doduse, samo u stock launcheru, ako stavis neki drugi mozes da ga zakljucas dvostrukim dodirom na notification bar

Poslednja izmena:
Znam za to (procitao sam prvo ovde na forumu cim se pojavio S2) ali mislio sam na to da sada to Samsungu ne moze da se desi jer su mnogo ozbiljniji i jaci u svakom smislu nego u trenutku kada se pojavio S2.
Mislim da su neki pisali ovde da je samo pocetna serija S2 imala te losije kamere i da su brzo ispravili to.

Svi proizvodjaci su gresili i grese ali 14 fps u uslovima slabog svetla na G2 koji je jedan od najboljih androida danas.. ja tu ne vidim nikakvo opravdanje. Valjda ce ispraviti to sa 4.4.

Do kraja life-a ostao je taj cuveni senzor jedostavno je tako bilo , dok na sgs 2 plus modelu i note kecu koriscen je iskljucivo sonijev ... :)

@Djilkosh

Niko nije zavistan samo smaras do neverovatnih osnova sa strane licne preference , 97% ucesnika tolerise to ali nekima jednostavno prekipi pa ti to saspu u lice . E sad sto ti do dozivljavas kao napad na svoju licnost (sto je sa psiholoske strane jedne jedinke sasvim normalno je apsolutno normalna stvar )

Moja poenta je da je cela ta diskusija oko tvog telefona pocela pre 6-7 meseci i da je svaki iole aktiviniji clan upoznat da sa tvojom mukom da nemas love da iskesiras i da ces uzeti fon na ugovor . Ja zaista zelim ti sve najbolje ali da smaras smaras :) nista na licnoj osnovi

Poslednja izmena od urednika:
bio do Vip prodavnice, gledao sam G2 sve mi se dopada , samo ne znam dal mogu da prednjem preko tih softverskih dugmica koji uzimaju totalno bezveze od tako dobrog ekrana, cista glupost..... Note 3 nista spec, velika budza sa boljom rezolucijom u odnosu na 2, Nexus 5 da cekam dzaba mi kad je isto kao G2 .... Vidim ja da cu Galaxy S4 ili G Pro.... :) a taman sam se namerachio na Snapdragon 800..... (Note III mi je preskup, a i cini mi se da je shiri od G Pro-a)

Ako nisi gadljiv na pie, eto ti resenja za on screen dugmice :)

Ne znam zasto vam toliko smetaju ti soft buttons - ja ih ne primecujem a imam ih na svim uredjajima...

Mislio sam na ovo dugme pored tacke:
g2-processed-phil-44.jpg

Da, moze sa drugim launcherom, ali ja sam pricao o stock resenju + moze u bilo kojoj aplikaciji tako da spusti notification bar, a ne samo na pocetnim ekranima

Na ovom telefonu double tap bilo gde gasi ekran :) Doduse, samo u stock launcheru, ako stavis neki drugi mozes da ga zakljucas dvostrukim dodirom na notification bar

ustvari zakljucava se double tapom na notifikacijski bar a otkljucava bilo gde koliko ja znam, ali mozda i gresim nisam imao prilike da se igram uzivo sa ovim telefonom :(

Mada sam siguran da ce biti neko applikacijsko resenje da se zadrzi ta funkcionalnost i u drugim launcherima da ne bi morao da koristis ubogi optimus launcher, podrska ce biti dobra za ovaj telefon od zajedince to je sigurno.

smrt hardbutos

Poslednja izmena:
Vrh Dno