Napisao sam krstena kameraHmmm.. Zakleo bi se da pricas o n5![]()
Ma isplati se, daj daj dajMa jok, ne isplati se prodavati, a i treba imati neki fon u rezervi da koristim pri menjanju ovih nazovi primarnih![]()
Ja i dalje verujem u teorije zavere da mogu da naprave ali da nece![]()
Srce moje nemoj da budes ljubomoran evo sad ce ljudi pricati i sa tobom. :*Jel se ova tema zove: Đilkoš će možda kupiti G2 a možda i ne?
Čitam ovo pa sam se sjetio onog "projekta" Phonebloksali zar ne mogu majku mu da stave krsten zvucnik, 1080p 30fps (ne trazim 120fps ili 4k) krstena kamera, 5" ekran fhd, s800 i 2 giga rama i da ne secka
ne mogu da spustim notifikacije dok ga ne pomerim u ruci i ne mogu da dosegnem palcem suprotni deo displeja.
Jel se ova tema zove: Đilkoš će možda kupiti G2 a možda i ne?
Mislim ono, samo nastavite. Bitno je čija tema ima više strana a to što je kvalitet postova otišo u q to nema veze![]()
Možeš da postaviš da jedno od onscreen dugmića služi za spuštanje status bara
Ni ja ne kapiram, keve mi. S2 snima low light 1080p sa 30 fps a to je jedan od prvih dual core telefona. G2 ima OIS ali ta stabilizacija vise radi kao softver ali nema veze moze da prodje ali bas zato kako je moguce pored najjaceg cipseta da nocu snima video sa samo 14 fps? Smesno. To Samsungu ne moze da se desi a ni Sony-u ali opet oni imaju druge mane. Bem mu lebac :d
Možeš da postaviš da jedno od onscreen dugmića služi za spuštanje status bara
Jedino ako ces ti da mi uletis jedno 150eDjilkose, rekoh ti ja da nije ovaj telefon za tebe.
Uzmi bre Note 2 ili 3 i uzivaj.
Kakve veze ima tvoj post sa ovom temom? I meni su se ogadili neki ukljucujuci i donmarkon, pa sta? ***, zivot ide dalje, postoji ignore list, uvek ce biti takvih ljudi kao ti sto pricaju o nekome u temi tj. samo sam video tebe i G@W-a da uzmete i da pricate o nekome zato sto vam se ne svidja njegovo misljenje. Mada Srbi navikao sam (cast izuzecima)Meni se cela sekcija ogadila , mislim da sam cak android napustio zbog par ljudi a tu su Djilkosh_Ns . Prisutni su u svim temama , njihov point of view je nepokolebljiv i tako te neka diskusije . Sad je poceo i u wp temi da truje nekakvim kontruktivnim vidicima. I tako ponekad otvorim "nove" poruke i udjem u temu koja me zanima nema strane da nema njegovog posta , razmatranja i razocarenja . Covek hoce da kupi telefon savrsen sto ne postoji naravno , ali on ipak zeli pa taman odluci onda iskopa negde na forumu nekom tamo neki defekt pa onda ne moze da predje preko toga . Onda trazi manje zlo i taj ceo proces traje nekih 6 meseci koliko me secanje sluzi .
Ovo apsolutno nije tacno , samsung je prodavao sgs 2 sa vise vrsta kamera modula . Najvise je bilo Sony i Samsung modula i mislim po nekim tekstovima na xda da je preko 70 % bilo samsung modula ikoji su jako lose radili nocu i imali isti problem tj slican kao ovaj LG fps padove i stucanje . Ja kao neko ko je kupio tada glanc nov zajedno sa mojim calom sgs2 i obojica smo imali taj problem na sgs2 SCEF 02 modul model (AKA samsung)
http://youtu.be/B1S_xf0yzr8?t=3m25s
Postoji ogromna tema na XDA u vezi toga i brdo nezadovoljnih korisnika ukljucujuci i mene .
Da, to zaboravih, korisna stvarčica. Koliko mi se čini, ne mora da se krene od samog vrha displeja sa povlačenjem, radi i kad se krene 1-2 cm ispod.
Da, moze sa drugim launcherom, ali ja sam pricao o stock resenju + moze u bilo kojoj aplikaciji tako da spusti notification bar, a ne samo na pocetnim ekranimaIli da stavis Nova launcher i swipe na dole bilo gde na ekranu spušta status bar.
ja volim double tap bilo gde da spusti notifikacije , ali svrha je ista![]()
Znam za to (procitao sam prvo ovde na forumu cim se pojavio S2) ali mislio sam na to da sada to Samsungu ne moze da se desi jer su mnogo ozbiljniji i jaci u svakom smislu nego u trenutku kada se pojavio S2.
Mislim da su neki pisali ovde da je samo pocetna serija S2 imala te losije kamere i da su brzo ispravili to.
Svi proizvodjaci su gresili i grese ali 14 fps u uslovima slabog svetla na G2 koji je jedan od najboljih androida danas.. ja tu ne vidim nikakvo opravdanje. Valjda ce ispraviti to sa 4.4.
Mislio sam na ovo dugme pored tacke:
![]()
Da, moze sa drugim launcherom, ali ja sam pricao o stock resenju + moze u bilo kojoj aplikaciji tako da spusti notification bar, a ne samo na pocetnim ekranima
Na ovom telefonu double tap bilo gde gasi ekranDoduse, samo u stock launcheru, ako stavis neki drugi mozes da ga zakljucas dvostrukim dodirom na notification bar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari