Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

U novembru biće u decembru. :)

Kako se vama ponasa baterija na 4.3? Mislim na vas nekolicinu koja je instalirala. Vidim da je prucereo nov leak al posle njega vise nema nazad. Bar tako kazu pa zato oprez za one nestrpljive.

Ja sam na MI6, link koji si mi dao. Baterija se čini ipak nešto slabijom nego na Mike-ovom. Tek sam danas podesio tamnu temu, dark mode na većini aplikacija, i javiću utiske. Ranije sam imao obavezno nešto preko 8h SOT...

Jel neko probao prefessional photo mod za ekran?Kako vam se cine boje?

Imam pravilo da ne dajem za mob preko 499e :d (plus put)

Videcu sta cu da radim- ako me ne bude mrzelo da pricekam da naidje za tu cifru, onda cu da uzmem (eventualno 510e). U suprotnom, mozda opet uzmem note 2, samo mladji, cisto zbog laske prodaje kasnije. Ipak je n7100 i dalje sila. Da se ne lazemo.

Treba mi pomoc: kako da namestim da sve slike i video zapise telefon cuva na memorijskoj kartici, a ne na telefonu....
Sada sve smesta na Device memory

Oko 4GB slika i videa imam, hocu sve da drzim na mem kartici.....

Zahvaljujem.

Da ih premestis preko nekog file explorera pa onda u kameri namestis da uvek snima na karticu?

Treba izabrati memory card. Druga opcija je phone koji snima na internal storage.

Da li neko zna sta se desava sa Telenorom ? Imam stock rom i u bilo kom modu na bilo kojoj baznoj stanici u Bg nece da prednje 1Mbit down i 3Mbit Upload. Nekada izbacuje u speed test comm error, ping je 800ms+. Da li je moguce da je Telenor sa "pametnom" mrezom postao tako los sa smart telefonima!? Postoji li neko resenje za ovo?!

Obrisi proxy.

Imam problem sa diskonektovanjem wireless-a kad mi je uključen bluetooth. Imam bluetooth sluske i kad naprimer gledam YT wifi se diskonektuje i izbaci authentication error a ako udjem u wi fi podesavanja i dam connect na tu istu mrežu konektuje se bez problema. Sta moze da bude problem?

Takodje imam problem i sa opcijom quick glance: ako je ukljucim i jednom mahnem rukom preko senzora upali ekran i ono obavestenje ali posle kad se ekran ugasi led notifikacija nastavi da svetli iako nemam novih obaveštenja.

Rom je omega v18 u kombinaciji sa Perseus Kernelom.

PABLO
Za ono prvo veze nemam sta je u pitanju
Ono drugo sam resio restartovanjem fona .Ako ne upali udji u recovery pobrisi cash
Da, ja sam na stock romu

Poslednja izmena:
PABLO
Za ono prvo veze nemam sta je u pitanju
Ono drugo sam resio restartovanjem fona .Ako ne upali udji u recovery pobrisi cash
Da, ja sam na stock romu

To ne pomaze. Ne bi ja pitao ovde da nisam probao nesto tako jednostavno. Bez uvrede ali nisam neki noob.

Jelte, kao da rešim ovo sto na Accu widgetu sat nije pomeren?

To je do njihovih servera.

Inace pojavio se novi 4.3 LEAK:
http://www.sammobile.com/2013/10/26...-3-test-firmware-for-galaxy-note-ii-gt-n7100/

Jel probao neko neki KNOX FREE 4.3 rom? Vidim da ima nekoliko sa starim bootloaderom ( ili modovanim novim?) na kojem ne postoji KNOX brojač i KNOX app.

Jng kad sam ja utopio svoj.. :)
Videcu mozda sutra uzmem opet, ne ceka mi se N3, nit vise imam neku preteranu zelju da ga kupim od kada sam saznao da se lajsna ne menja. Videcu mozda sutra nesto iskombinujem za n7100

Ja pojma nemam sta da radim
Mozak mi govori da ostanem na N2 da realno nista posebno ne dobijam sa N3 ili G2 a opet guzica mi nema mira ,tako da ko zna sta ce biti :confused:

Ja pojma nemam sta da radim
Mozak mi govori da ostanem na N2 da realno nista posebno ne dobijam sa N3 ili G2 a opet guzica mi nema mira ,tako da ko zna sta ce biti :confused:

Pa dobija se u principu sve bolje, pitanje je koliko ti to znaci i koliko te cini srecnim. Za G2 ne bih ni u ludilu menjao note 2, a note 3 je vec glavobolja :)

Ma kamera je super :) nego mislio sam da su ubacili kao na s4 onakav noviji stil al nish od toga

Biće ista kao i na Note 2. Do finalnog builda imaju vremena da ubace.

Nazad
Vrh Dno