Ok, nisam ga sretao u ponudi za Android!
Dajte neki link, informativno!
Nisam siguran, mislim da je trial 30 dana?!ovo je besplatna navigacija? ma jel moguće?
Dobro, jel neko pokrenuo tomtom navigaciju, nema utisaka?
Meni stalno izlazi da ne može da se konektuje da probam kasnije?!
Isprobao sam tom tom i nesviđa mi se. Posebno me iritira *****ski glas kao da ga izgovara neki šiptar. U odnosu na Sygic, mnogo, mnogo zaostaje!
Probao bih i ja taj TomTom. Postoji za svaku rezoluciju? Kakve su mape u odnosu na igo?
Tek je taj glas blagi užas!Sve je tacno. Nasao sam zenski Glas (napravljen) i novi.
Baš bih voleo da pročitam u kom smislu su Navteq mape bolje od ovih u TomTomu jer meni deluju kao preslikane - za kućne brojeve oko Arene su i jedne i druge slepe, Medak III identični nedostaci... po kojim su to detaljima Navteq bolje baš bih voleo da znam ...probaću i sam malo više po gradu al bi mi zapažanja onih koji ih hvale značila
U mojoj navigaciji se nalazi nekoliko njih a redosled po upotrebljivosti bi bio:
1. iGO - jedini pokazuje pored kog kućnog broja prolaziš, interfejs ima najnaprednije mogućnosti a najlakše ga je koristiti, zna i stare i nove nazive ulica, predikcija unosa čista 10, animacija kretanja najbolja a Nevenin glas je melem za dušu
2. GarminStreetPilot - jedino on možda u ukupnom zbiru ima nešto bolju pokrivenost kućnim brojevima od iGO-a i njegova najveća prednost je što radi pretragu adresa i po pridodatom slovu - ogroman nedostatak je neintuitivan interfejs (mada je u StreetPilotu po tom pitanju napravljeno puno pozitivnih pomaka u odnosu na stari interfejs) - neverovatno je da za planiranje rute mora da se tapne jedno x2 više nego u iGO a jedno 30% više nego u TomTomu, animacija kretanja najgora, vođenje glasom i nije neko
3. TomTom - najbolje koristi prostor na displeju, intuitivniji od Garmina ali lošiji od iGO-a po tom pitanju, nedostatak mu je i nemogućnost zumiranja a i njegova animacija kretanja je malo seckava ...glasovi očaj živi ...da Garminove mape nisu donekle bolje bio bi mi drugi izbor
4. PlanPlus - i nije baš porediv sa ostalima ali zbog autobuskih linija, merenja rastojanja itd. ima razloga da ostane na tabletu,
5. Navigon - viđen je za brisanje jer sem unekoliko interfejsom ničim drugim ne može da prismrdi ostalima
6. Sygic još davno probao i zbog očajnih mapa izbrisao, drugim još novijim na tržištu ne verujem pa ih nisam ni probao
Као што си сам написао, Sygic си давно пробао па не знаш да можеш на њему користити мапе од Navteq-a. Баш ме чуди јер смо о томе овде доста писали па ми је необично да учествујеш у дискусији а да ниси упознат са тим податком?6. Sygic još davno probao i zbog očajnih mapa izbrisao, drugim još novijim na tržištu ne verujem pa ih nisam ni probao
http://forum.benchmark.rs/showthrea...acija-i-mape&p=3464345&viewfull=1#post3464345http://forum.benchmark.rs/showthread.php?245249-Android-navigacija-i-mape&p=3464345&viewfull=1#post3464345A ove slike su mlacenje prazne slame. Uporedjivanje necega sa nicim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari