Ljudi jel moguce da nikad nemaju rezervne daljinske upravljace koji su inace nikakvog kvaliteta!Prosli put sam cekao mesec dana izgleda da cu i ovaj!Da imam uslova za sbb iz inata bi presao!
Je l' IPTV podrazumeva odredjen protok za funkciju ili mora i u paketu i net da se uzme? Imam tetku kojoj ne treba net, a nema uslova za kablovsku, pa bi joj IPTV dobro dosao. Nema flat tv, nego katodni, kupila pre nekih 5 godina, kakav ulaz trebaju za IPTV?
Mislim da svi televizori, proizvedeni u poslednjih 20 godina imaju SCART ulaz (ili kompozitni), tako da nece biti nikakvih problema.Nije bas tako, mislim da antenski izlaz nema nijedan STB koji sada daju - samo scart i HDMI koji je njoj sigurno beskoristan. Najbolje da uslikas izlaze koje tetkin TV ima, pa da vidimo ima li sta osim antenskog ulaza.
Nije bas tako, mislim da antenski izlaz nema nijedan STB koji sada daju - samo scart i HDMI koji je njoj sigurno beskoristan. Najbolje da uslikas izlaze koje tetkin TV ima, pa da vidimo ima li sta osim antenskog ulaza.
Odmah jutros su mi doneki novi daljinski i plus mi je ostavio baterije iz pokvaren daljinski i rece da ce da mi trebajuBas su zlatni ..
![]()
Nije tacno. Ja imam Kamai stb koji ima antenski i hdmi i skart izlaz!
A što se tiče problema sa crnom slikom preko monitora, to je verovatno problem do samog monitora. Neki PC monitori baguju u tim situacijama. Ja na mom PC monitoru recimo imam STB koji hvata ovaj DVB-T2 signal i ako slučajno upalim STB dok monitor nije u hdmi modu, biće crna slika kada prebacim na hdmi, već da bi radilo kako treba STB moram da upalim dok je monitor u HDMI modu, moguće da je neki sličan bag i kod tebe...
Planiram da uzmem IPTV, pa ako neko zna, koji model STB-a trenutno daje Telekom, posto imam LG 42' LK450, da li cu moci taj STB da povezem preko HDMI prikljucka ?
Hvala.
Nećeš se puno nagledati na IPTV-u.Imam 3godine IPTV,čisto nemam vremena,ni volje, da idem u njihovu poslovnicu da otkažem pretplatu.Zadovoljio sam njihove uslove..dve godine sam plaćao harač..,sad mogu da ih šutnem kao staru kantu.Planiram da uzmem IPTV, pa ako neko zna, koji model STB-a trenutno daje Telekom, posto imam LG 42' LK450, da li cu moci taj STB da povezem preko HDMI prikljucka ?
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari