Šta je novo?

audio iz video sa youtube

Mobtel063

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.12.2008
Poena
320
Znam da je bilo ovakvih tema ....
Probao sam dosta programa ali ne funkcionisu...

Naime kad skinem video sa youtube hocu da ga slusam na tel kao mp3...

Koji imate vi da preporucite da trenutno radite ovo sto meni treba na kom tj sa tim programom?

trenutno sam u kini pa ako moze neko da mi pusti na email program link ili nekako link za direkt download...

hm...situacija je sledeca...ja imam skinut materijal sa youtube ali bi sad taj materijal sto mi se nalazi na hdd trebao da iskoristim i da izdvojim audio ...
Ja nemogu sada direktno da koristim ovo sto ste mi pomogli jer nemam pristup youtube sajtu sa podrucja kine..
Osim naravno ne date mi neko resenje za to? ;-)

heheeh

znaci meni treba softver koji bi mi izdvojio mp3 iz video zapisa skinutog za youtube sajta..koliko vidim ovde ima extenziju .webm

Bilo koji video editing softver (npr Sony Vegas, Adobe Premiere) ce ti zavrsiti posao koji ima opciju Export Audio only.

Čemu teška artiljerija za takav zadatak?
Skini Format Factory (ako može iz Kine naravno ), mali je i besplatan.
Izaberi opciju konvertovanje u mp3 i prebaciće webm u mp3.
Isto tako i ostale formate, a imaš i opciju za trimovanje ako ti zatreba odseći početak ili kraj snimka.
http://www.pcfreetime.com/download.html

Poslednja izmena:
Skinuo instalirao i kad uvucem snimak i krenem da ga obradjujem izbaci fail.
Nece da radi...hmm...desavalo se nekome ovo?

Iskoristi VPN neki onda da pristupis youtube ili proxy. Ako nece da te hapse za to. :whip:

Prilozi

• sshot-9.jpg
    sshot-9.jpg
    133.2 KB · Pregleda: 41
  • sshot-10.jpg
    sshot-10.jpg
    23.2 KB · Pregleda: 40
Ako koristiš JDownloader uradiš samo copy linka, pa u ponudjenim izabereš fajl sa ekstenzijom .tmp, automatski ga skida u mp3.

Nije .tmp isto sto i .mp3. Imam .tmp fajl videa sa yt koji je skinut (nema ga vise zbog zastite autorskih prava) i dosta sam se igrao da mu izvucem audio ali bez uspeha.

Skinuo instalirao i kad uvucem snimak i krenem da ga obradjujem izbaci fail.
Nece da radi...hmm...desavalo se nekome ovo?
Svi, ali svi filmići sa YT su standardni H264 + AAC fajlovi i nema šanse da FF ne radi, bez obzira na ekstenziju. Ja godinama tako radim, ni jedan jedini put nije zakazalo.

Komplikovanija varijanta glasi: skineš video fajl, sa avidemux2 sačuvaš audio koji je AAC i sa Lame konvertuješ u mp3.

Mislim da i TAudioConverter može dobro da posluži. Može da izvuče audio bez rekompresije ili da ga odmah kompesuje u željeni format. AAC audio može da izvuče u raw formatu (.aac) ili da ga upakuje u MP4/M4A (podešava se u opcijama programa).
Preporučujem najnoviju beta verziju jer izpravlja bagove iz poslednje stabilne verzije.

Svi, ali svi filmići sa YT su standardni H264 + AAC fajlovi i nema šanse da FF ne radi, bez obzira na ekstenziju. Ja godinama tako radim, ni jedan jedini put nije zakazalo.
Tako bi trebalo da radi, i ja ga koristim godinama za sitne posliće oko konverzije video fajlova.
Juče sam skidao 3 različita klipa u flv-u i ponovio još jednom download sa alternativnim softverom i rezultat je uvek isti - convert failed. A fajlovi standardni i neoštećeni..
Sada sam skinuo jedan i radi konverzija normalno, šta je u pitanju horoskop će ga znati..
Format Factory 3.1.1.
Freemake video converter takodje radi što je čovek tražio a još je jednostavniji za upotrebu.

Mogu da potvrdim da ovo funkcionise sa free video tp mp3 converter

Poslednja izmena:
Ovo bi trebalo negde u lepljivu

Ju ju ala komplikujete, kopiras link youtube klipa, odes na youtube-mp3.org nalepis i to je to, ni java ne treba a moze i sa fona da se skida, a i radi veoma brzo, jedino cekanje je ono dok sidas .mp3 fajl sto zavisi od brzine neta

Ju ju ala komplikujete, kopiras link youtube klipa, odes na youtube-mp3.org nalepis i to je to, ni java ne treba a moze i sa fona da se skida, a i radi veoma brzo, jedino cekanje je ono dok sidas .mp3 fajl sto zavisi od brzine neta

hm...situacija je sledeca...ja imam skinut materijal sa youtube ali bi sad taj materijal sto mi se nalazi na hdd trebao da iskoristim i da izdvojim audio ...
Ja nemogu sada direktno da koristim ovo sto ste mi pomogli jer nemam pristup youtube sajtu sa podrucja kine..

Ne, nego ti nisi pazio na času :)

Nazad
Vrh Dno