Šta je novo?

LG Nexus 5

ovako se pravi hajp i to je mnogo efektnije za siru masu.
Mislim da je jedino motoX bio prejebaniji u skorijem neko vremenu.

Ispade samo da bih ja najradije kupio nju od trenutno aktuelnih modela :)

poslato sa opasnog telefona

^ I sta na kraju ispade i ostade od Moto X?

ne govorim ovde o kvalitetu telefona i svemu tome, samo o marketinskoj strategiji. kada bi google ulagao u marketing kao samsung ili sada lg, cena n4 ili n5 ne bi bila 350$ - 400$, vec kao i cena flagship modela.

Ja mislim da je zaposlenima u Google veoma zabavno ovih dana gledati šta se sve piše, najavljuje, predviđa, nagađa, kako se tumače neka videa.

i heard something about a november 5 release. nexus5-november5-n5
seems legit

:D :D :D

Lik sa xda.. Car..

------------------------------------
""Worked it out.

3 days ago - 007 post.

2 days ago - 'Everybody dance now' 6 KitKat bars

1 day ago - 'This Is It' the 'S' looked like a '5'.

Today - 4.

Something is coming on Monday. Calling it.""

Ove cijene su za $50 manje od onih o kojima se nekidan pričalo.

Poslednja izmena:
I cena je vrlo prihvatljiva. U svakom slučaju, ostajem na N4.

Kad će KitKat?

Pa dobro 50 dolara razlike.. Nije mnogo.. Mada po ovoj ceni ce brzo da ode u out of stock :) cenim da ce kit kat dan pre appla ili dan posle.. 21 ili 23ci.

Meni N5 tu lijepo izgleda. Samo se pitam kakav je osjećaj u ruci, koliko je velik i od kojih materijala je napravljen.

I jedva čekam testove za kameru i bateriju.

I meni na ovoj zvanicnoj slici izgleda lepo:

Pa dobro 50 dolara razlike.. Nije mnogo.. Mada po ovoj ceni ce brzo da ode u out of stock :) cenim da ce kit kat dan pre appla ili dan posle.. 21 ili 23ci.

Cena od $349 za N5 16GM kazu da je ista kao i ona N4 16GB kada se pojavio.

Poslednja izmena:
Znam.. Ali sam ga poredio sa proslogodisnjim jeftinijim modelom.. Znaci od 32 bi trebao da bude 400$/400e

The page appeared on Google Play earlier today, and obviously confirm that the device will be named the Nexus 5. It also had the tag line for the device as "Capture the everyday and the epic in fresh new ways", which makes us believe the rumors of camera enhancements are true. The URL for the page also lists the Nexus 5 as "black 16GB", which would seem to imply that there may be other colors at some point.

Poslednja izmena:
Meni se ta kombinacija baš sviđa. Uostalom, mislim da je trenutno nemoguće napraviti da to staklo bude belo napred. Makar zbog lepka, ako ništa drugo. Možda se varam.

Ne razumem sta si hteo da napises :) ne moze sa strane da bude beo i od napred.. ?

G2 nisam držao, ali s3 i s4 nemaju ceo prednji deo od stakla već je plastika oko ekrana.

Ma nema to nikakve veze, ja imam beli LG 4X HD koji sa prednje strane ceo pokriven gorilla staklom.

Promasih za jedan dan.. :) morali su posle apple-a :)
Edit.. Ipak nista

Update 1:43pm: We just received a tip from a reliable source telling us that the 10/24 event will not feature any hardware. This could simply be a Google Play event without a reveal of the Nexus 5 or Nexus 10. This is pretty surprising given the Nexus 5 rumors leading up to today and the Nexus 5 reveal on the Play Store this morning (which again pointed us at the Nexus-Play connection) but it’s coming from a source who has been reliable in the past. We’ll update this post if/when we learn more.

Poslednja izmena:
Pa kad će onda, za ime boga?! Kad?! Kako su krenuli, predstaviće ga 2014...

Promasih za jedan dan.. :) morali su posle apple-a :)
Edit.. Ipak nista

Update 1:43pm: We just received a tip from a reliable source telling us that the 10/24 event will not feature any hardware. This could simply be a Google Play event without a reveal of the Nexus 5 or Nexus 10. This is pretty surprising given the Nexus 5 rumors leading up to today and the Nexus 5 reveal on the Play Store this morning (which again pointed us at the Nexus-Play connection) but it’s coming from a source who has been reliable in the past. We’ll update this post if/when we learn more.

Ludaci, nece da predstave telefon o kome se vec sve zna.

Vrh Dno