Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Evo već 3 dana koristim temasek rom v56, i sad sam siguran da baterija traje kraće za bar 30% u odnosu na 4.2.1. On jeste fluidiniji i brži, al čemu to sve kad jede bateriju.. Probaću neatRom v5.2..

Onda ga uyimam. ***. ja sam iz sub otice pa mi se bas ne isplati dolaziti u bg. Winwin je jedino gde sam nasao ali je bitno da sljaka.

Dobro si me podsetio, meni se vuce OTG po fijoci vec godinu i po, moracu da probam.

Sad sam tek video cenu u Winwin-u, to je previse, ja sam preko dx.com -a porucio za 150 din a drugar je u NS-u u Tehnotroniku platio 300 din.

@[SAJ]ber Kurajber je si probao temasek v59 meni ne radi wifi na toj vreziji?

Nisam stigao jos da probam ali vidim da su neki kukali na to. Mislim da je neko spominjao i resenje za to ali se ne secam sta. Probaj da reinstaliras gapps.

Probao nece ni bez gapps da radi ne znamu chemu je problem

U startucmi je bila glupa ideja sa gapps ali ajd... Jesi probao opet da spucas rom?
Onaj sa xda je ponovo instalirao i radi mu normalno. Ja se nadam da ce sutra V60 pa cu da probam.

Probaj V60, izasao je.

Radi al fazon mora da se cheka 2 do 3 minuta dok se konektuje ne znam shto to

Meni na V60 radi ko zmaj. BTW, popravili su ono sa fokusom pri snimanju, mozes rucno da fokusiras gde hoces ;)

Dobro je shto su to popravili :) nego ne znam shto je ovako izduzhena slika kad snimash mada posle dok gledash klip nije :)

Mene su smorili ti updateovi romova, svaki drugi dan v1.5.3.4 pa v1.5.4.7 i tako u nedogled... Stalno ima neki zakrpa i bug fixeva. Da je nesto dobro i stabilno ne bi se menjalo.

Video sam to na dosta aplikacija. Vidim da je najavljeno vec da ce Tema i to da popravi. Mada s obzirom da ce za koji dan izaci i zvanican 4.3... ;)

@DoX pa normalno je da ce da bude novih verzija. Uvek ima neceg da se ispravi, nesto da se doda ili poboljsa. Zato uvek i imas poslednju verziju androida i poprilicno brzi rom.

Poslednja izmena:
@DoX pa normalno je da ce da bude novih verzija. Uvek ima neceg da se ispravi, nesto da se doda ili poboljsa. Zato uvek i imas poslednju verziju androida i poprilicno brzi rom.

Jeste brate normalno ali na koliko meseci Google izdaje glavni update.. a na koliko sati/dana izlazi refresh custom rom-ova. I stalno moram da updateujem.. pa cas ovo radi pa ono ne radi .. smorilo me. Cekam taj 4.3 da probam zvanicni i ako je ok ne diram nista.

ljudi pomoc.. imam flesovan CM 10.1 na s3, ali kad sam iz saletovog rom-a snimio kontakte ovaj sad ne moze da cita..
kako da importujem iste u cm?

najpametnije rešenje ti je da na romu na kom vidiš kontakte eksportuješ na karticu, pa ih importuješ na google nalog. posle toga ćeš ih imati na svakom romu i svakom telefonu.

gde čuvaš kontakte? SIM, telefonska memorija, google nalog?

pre importa vcfa nazad, stavi da ti prikazuje kontakte sa google naloga (koji je još uvek prazan)

fora je u tome sto ne prepoznaje vfc fajl..
na drugim rom-ovima samo udjem u fajl menadzer i kliknem i izaberem contacts i on importuje.

Zar nemaš u contacts aplikaciji import pa odatle da uradiš? Nije mi trenutno tel pri ruci da pogledam tačno

Ček bre na cmu si sad još uvek? Idi u people, import export, import from storage. Pre toga postavi Google nalog da prikazuje

Poslednja izmena:
Onda ona prva opcija što sam rekao, da se vratiš na rom na kome imaš kontakte pa tamo odradiš export import. Mada taj vcf bi trebalo da je standardnog formata... Vidi još eventualno da ga staviš na root sd ako već nije tamo...

snasao sam se.. uploadovao sam vcf fajl u google kontakte, nasao sam kako.. i selektovao na fonu da izabere samo sa google naloga i to je to :)

Drustvo, imam jedno pitanje, mozda prosto ali ja ne vidim kako bih to mogao da resim. Elem, Telefon je stock 4.1.2, kada je bio nov leteo je sta god pritisnem, sada sta god da pritisnem cekam po 5 sekundi min da se odazove, tipa, pritisnem imenik cekam, pritisnem menu dugme cekam da se pojave ikonice, mnogo je sporiji. Kontam da je do broja aplikacija kojih imam ne znam ni sam koliko, citao sam svasta od toga da se cisti RAM memorija do toga da je slobodna RAM bacena RAM memorija, ali sta god uradio da li cistio ili ne telefon je spor. Probam restart, malo se vidi poboljsanje ali i dalje nije to to. Kada udjem u menadzer aplikacija vidim brdo aplikacija koje rade u pozadini koje slabo koristim, ili koje nemaju potrebu da rade a trose memoriju, da li ih nasilno zatvorio one se same pojave opet i tako u krug. Da li postoji neki nacin da podesim koje aplikacije tj. proseci mogu sami da se pale prilikom starta telefona a koje ce se paliti iskljucivo kada ja pokrenem aplikaciju koje opet sledecim gasenjem i paljenjem nece raditi dok ih ponovo ne pokrenem. Ima li nekog resenja za ovo osim full wipe, pa sve jovo nanovo sto mi se nimalo ne svidja. Napomena, tel je stock, nije rutovan.

Nazad
Vrh Dno