Ja sam instalirao kopiju win 7 ultimate i sada mi s vremena na vreme izlazi poruka da aktiviram win 7, isao sam na activate i posto mi je trazio kod (koji naravno nemam) nisam ga ni aktivirao. Medjutim i dalje mi izlazi ta poruka s vremena na vreme sto me iritira. Da li je moguce da se to nekako iskljuci u podesavanjima, da me ne smara vise sa tim?ako nema stiker - pirat je verovatno... a svakako proveri da li je aktiviran, npr mozes lepo instalirati win7 bez aktivacije i radice ok 30 dana... a onda ili kupis legalnu instalaciju ili instaliras linuxili izlecis ovu instaliranu...
Aj da ne otvaram novu temu. Za firmu, naknadno kupljen i instaliran OEM je nelegalna radnja. Koliko ovo prolazi kroz inspekcije? PRave problem ili ne?Kakva su vasa iskustva? I da li mogu da se instalira x64 ako na nalepnici pise 32bit?
I te kako znaju da budu rigorozni radim kao admin. mreze u jednoj veoma jakoj fimi,bili su skoro i firma je platila kaznu 20.000$Dobro, shvatio sam, pitao sam da li to tolerisu inspektori ili su rigorozni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari