Šta je novo?

LG G2

Da ali onda ces hteti bolji model, ko sada razmišlja o Optimus g :)

Novi bijeli 32 gb verzija 485e pocela je cijena da pada :D http://www.mobilnishop.com/mobilni-telefoni/lg/G2-2661/

Glupost.

U Vip-u, na ugovor od dve godine od 1900 dinara mesečno (24*1900) što je 45600 dinara platiš 29490 za telefon što je sveukupno 75090 dinara iliti 660 eura. Za te pare dobijem i telefon i paket, što znači da me paket izađe 175 evra kada odobijem cenu iz te tvoje prodavnice tj. 830 dinara mesečno za paket koji košta 1900. Em imam garanciju provajdera, em sve može na rate ne plaćam odjednom.

Treba biti žešći dilbe pa platiti tu cenu koji oni traže. Samo da ovi iz Vipa ovo ne čitaju :D

Kod vipa je baš povoljan, ali em nemam njihovu mrežu u mestu gde živim, em već imam ugovor sa mts-om do proleća sledeće godine... Da je suprotno verovatno bi ga odmah pazario kod njih

Glupost.

U Vip-u, na ugovor od dve godine od 1900 dinara mesečno (24*1900) što je 45600 dinara platiš 29490 za telefon što je sveukupno 75090 dinara iliti 660 eura. Za te pare dobijem i telefon i paket, što znači da me paket izađe 175 evra kada odobijem cenu iz te tvoje prodavnice tj. 830 dinara mesečno za paket koji košta 1900. Em imam garanciju provajdera, em sve može na rate ne plaćam odjednom.

Treba biti žešći dilbe pa platiti tu cenu koji oni traže. Samo da ovi iz Vipa ovo ne čitaju :D

i onda odeš u vip korisnički da ti baja ubudži još 16GB na tu njihovu sakatu verziju?

Sto? Mozda je njemu dovoljno 9 giga? Nisu svi entuzijasti kao ti Vojkane da imaju 6-7 nandroida u telefonu :p

imam 1 ali na telefonu od 500€ ako hoću da imam 10 onda treba i da mogu da imam 10, a ne da pravim kompromise za te pare :)

i onda odeš u vip korisnički da ti baja ubudži još 16GB na tu njihovu sakatu verziju?

Malo je 16GB ili koliko već ima slobodno, ako imaš veće prohteve. Ali za takve prohteve je malo i 32GB. Tako da, prilagodi se čovek i to je to :)

Glupost.

Ja sam samo izbacio link da je cijena pocela padat, slazem se da ga je bolje uzet preko Vip-a. I da se nadovezem na drugo optimus G je stv dbr tel ali mu je kamera slaba a opet G3 ce imati sig bolju kameru ali i ova na njemu je odlicna tako da opet vrtimo se u krug i G3 ce sig imati vise memorije tako da si ipak u pravu :DDD

Ja se nadam da će G3 imati više memorije ali ovde je situacija takva kakva je i zaista mi dodatnih 16GB neće rešiti problem kao što mi ni dodatnih dva hard diska od 3 terabajta nisu rešili problem skladišnjenja filmova i muzike. Sam sam ga rešio kada sam prestao da se ponašam kao hrčak ;)

Slobodno je oko 10.2 gb-a na telefonima iz Vipa.Cena u Vipu je o.k ali...imaju neku svoju suludu politiku...pre 3 dana sam bio za uzmem fon i kaze mi radnik posle provere kreditnog biroa(koji mi je cist) da mogu najvise da uzmem tarifu gde je pretlata oko 1700 dinarali bez dodataka neta!!!A ja da im odmah na tu tarifu dam 33000 nemam niti hocu posto ne moze na 6 rata uz pretplatu a 6 cekova nemam,okrenuo sam se i izasao.

A ovaj sto kaze da uz pretplatu 1900 mesecno G2 izadje 75090 dinara ukupno sto je dobra cena ali...npr u Telenoru je Note 3 uz surfuj i prenesi 150 75000 i oko 14000 za pretplatu dve godine,sto je skoro 15000 vise a toliko i vise vredi Note 3 od G2 telefona.Sada je sve do pojedinaca.

Meni je Note3 nažalost preveliki. Šta ću kada imam male šake, G2 je bukvalno gornja granica za mene. Drugo, taj paket mi je mršav, treba mi neki jači.

Iskreno, da za pare u Vipu ima recimo Xiaomi Mi3 sa 64 giga, njega bi uzeo na keca. Ali telefon se ne prodaje van Kine a da se prodaje kod nas koštao bi boga oca.

Poslednja izmena:
Slobodno je oko 10.2 gb-a na telefonima iz Vipa.Cena u Vipu je o.k ali...imaju neku svoju suludu politiku...pre 3 dana sam bio za uzmem fon i kaze mi radnik posle provere kreditnog biroa(koji mi je cist) da mogu najvise da uzmem tarifu gde je pretlata oko 1700 dinarali bez dodataka neta!!!A ja da im odmah na tu tarifu dam 33000 nemam niti hocu posto ne moze na 6 rata uz pretplatu a 6 cekova nemam,okrenuo sam se i izasao.

što ne uzmeš u mtsu? 42k uz mix net L. može i na 12 rata samo ne znam pod kojim uslovima...

Ne mogu da verujem da jos postoje telefoni (500e) sa 10GB memorije BEZ mogucnosti prosirenja u 2013-oj.
Ne mogu.

Ne mogu tamo,nemam fiksni pa mi ne daju na rate jer se mora imati kod njih vec postpejd ili imati fiksni telefon,a kao moze da se pise molba da mi odobre kupovinu na rate ali se ceka odgovor do 8 dana!!!Tako mi je operaterka rekla kada sam zvao da pitam da li mogu na rate,bezveze.

LG G2 ima najviše detalja po ovom testu.

Kako to da sad odjednom gsm arena test ne valja?(good light, low light su odradili na auto sa velikim razlikama u iso i nije bas pouzdan test) Ili PA? Tamo su dnevne fotografije najbolje na 1020 i odmah iz na Z1 pa Note 3 a G2 je iza a ovde G2 ispada najbolji, za one sa dobrim vidom :d

Poslednja izmena:
Dobro i ovde Z1 hvata najviše svetla po danu a nije ni noću loš. Ali s obzirom na veći senzor i broj piksela je razočaranje što znači da taj njihov softver nije baš utegnut kako bi trebao biti.

Doduše ipak Z1 ima prirodnije fotke dok i S4/N3/G2 mnogo "crtaju" po slici, ali ipak G2 manje od Samsunga ujedno zadržavaju nešto viši nivo detalja uz manje oštrenja slike. Takođe su boje malo hladnije dok su na Samsungu toplije nego što treba, Z1 je tu najbolji.

Senzor jeste veci ali je isti kao na S4 Zoom pa obican S4 i Note 3 prave bolje fotografije od tog zoom samsunga :) Znaci sve je u softveru, ovde fotografije sa Z1 ne izgledaju dobro ali sta je sa gsm arena/pa testovima i ostalim gde Z1 cak i sa starim softverom moze da parira mocnoj L1020? Da ne pominjem galerije korisnika kojih ima po netu.

Ovo je odlican i realan test gde 1020 pobedjuje generalno ali se jasno vidi kvalitet Z1 pa cak i dosta prednosti u odnosu na 1020 http://www.youtube.com/watch?v=iRmGJsTOL30

Test ko test, svako moze da odradi i da note 3 i Z1 ispadnu losiji od htc one npr (ako se zainati neki htc zilot) :)

Poslednja izmena:
Imao sam Nexusa 4 od 16 gb i uvek mi je bilo 5-6gb slobodno, sa jednim nandroid backupom i do 2gb programa, nesto malo multimedije, a on je imao preko 12gb slobodno kada je prazan, sad ovih 10gb bi mi bilo bas na granici, i sto je jos veci smor, razlika izmedju verzija je nekih 20-30e, bar ovih od preko sa evropskom tj bez garancije :) Tako da ako operateri na nabave 32gb verzije, ne preostaje mi nista drugo nego da uzmem 32gb od preko, pa sta bude, tako sam i sa Nexusom uradio :). Al i to za nekih mesecak dana kada se cena smiri oko 400e

Nevjerovatno je da jos nema ovog tel u ponudi kod nas u CG, a kako je krenulo nece ga ni bit, ali zato Galaxy S4 preko operatera kosta muski da se krv sledi u zilama kao da je juce izasao.

Nevjerovatno je da jos nema ovog tel u ponudi kod nas u CG, a kako je krenulo nece ga ni bit, ali zato Galaxy S4 preko operatera kosta muski da se krv sledi u zilama kao da je juce izasao.

Znas i sam kakva je situacija sto se potraznje tice.

Mtel uopste nema LG telefone, Telekom takodje, Telenor ima L7 mislim i to je to.

Znas i sam kakva je situacija sto se potraznje tice.

Mtel uopste nema LG telefone, Telekom takodje, Telenor ima L7 mislim i to je to.

Pa i nece ga i biti vjerovatno sto je zalosno, da ovakvog tel nece bit u ponudi ali zato Galaxy S4 bi me ispao oko 600e sto je premnogo i to na ugovor na 2 godine, u 12 rata i neki normalni paket da uzmem. Pa ti sad budi pametan.

Pa fino na 12 mjesecnih rata ispada mi tel oko 50e mjesecno..Mnogo je stv, i plus ako dodam ovaj postpeid paket sto bi uzeo to je jos 12e sto znaci godinu dana bi placao oko 60e mjesecno dok tel ne isplatim. Preskupo je prosto nisam vjerovao da je tako skup.

Kod ovih proverenih prodavaca po oglasima g2 sa 16gb je 440 a sa 32gb 480...e sad kada ce da 32gb verzija slegne na 440 ko zna :D

Vrh Dno