moja situacija je sledeca : bio sam medju poslednjima kome je instaliran targo, kako net tako i tv usluga, i tek posle shvatio da su zavrnuli slavinu i da vise nema novih. dakle sve vreme koriscenja interneta i tv sve je bilo maksimalno pouzdano kao sto se moglo i ocekivati ali poslednjih par dana doslo je u par navrata do pucanja mreze od par minuta kao sto se i ovde neki zale. e sad da ja znam da ce to tako da bude jednom dnevno pa i da se ne uzrujavam ali eto strah je da ne bude i nesto vise i ozbiljnije pa sam ih sada nazvao. javila se jako fina gospodja (ili gospodjica
i kada sam ispricao da mi se ponekad desi resetovanje ont ali da mi u principu sve dobro funkcionise ona je sama rekla ovo ovde vec spominjano da sam ja na toj ploci i da imam srece da mi u sustini radi jer mnogima je skroz u prekidu usluga vec par dana. iznenadila me jer nisam ocekivao da ce mi dati informaciju da je moguce da bude i gore i tako to.... u svakom slucaju lep odnos, a sto se daljeg toka resavanja problema tice, nema tu neke velike mudrosti, videcemo sta ce da bude, zapisan sam pa cemo da vidimo hoce li mi se javiti kada i sta rese. ne znam da li ovo moze nekome nesto da pomogne, nesto epohalno nije, ali eto cisto da kazem