MICRO V91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2013
- Poena
- 200
@boris:
Cemu onda prednost glatkog rada WP-a kada svakih nekoliko dana moras da resetujes telefon? Moras da ga mazis i pazis kako otkljucavas i da brines da nije neka stranica sa autorefreshom ostala u pozadini explorera. Tamagotchi je bio manje zahtevan.
Ne moras nikada da ga resetujes niti da ga mazis i pazis, mozes slobodno da das tel maloj bebi da otvara po njemu sve zivo pritiska sve zivo, i tel sigurno nece da zabaguje. Problemi se javljaju sa third party aplikacijama, koje su relativno nove na ovoj platformi i zbog toga postoje odredjeni bagovi , koji se polako resavaju. Kao sto je bio slucaj sa acuuweather aplikacijom koja je bila jako nestabilna, evo sada sa poslednjim updateom radi savrseno.
Tako da sve je stvar aplikacija posebno besplatnih. WP8 kao OS radi veoma glatko i stabilno, mada verujem da je to slucaj i sa androidom dok ne pocnes da install previse aplikacija na njega. Ja na mojoj 720 imam sada oko 60 apps, a prosle su sigurno preko 100-150 kroz njega i sve radi savrseno. Jedini izuzetak je bio eto tada kada sam install accu, morao sam par puta da reset, od tada sve super.