Ne mogu da provalim logiku, izgleda da su sa Gmaila, ali nisu svi. Ne kapiram ja uopste kako rade ovi kontaktiSve one koje je importovao sa Gmaila imam i na gmailu i na hotmailu..
"Slicicu" za taj kontakt si verovatno pokupio ko zna kad i odakle, mozda sa PC, expor/import, Gmail... tamo vamo, u principu i nije ni vazno.
Na telefonu kad odes u kontakte (people) i tapnes na kontakt videces profil kontakta i na vrhu strane odakle "vuces" kontakt, tj. sa kojim nalozima je sve povezan (FB, Skype..).
Sredi kontakte.
Na telefonu setings->email+accounts na svim nalozima koji sinhronizuju i kontakte iskljuci tu opciju, sada vidi sta ti je ostalo u kontaktima (people). Na sajtu live naloga koji imas (outlook.com...) sredi kontakte, povezuj, razvezuj (FB, Skype..), brisi... Svremena na vreme sinhronizuj na telefonu Microsoftov nalog i vidi sta se desava. Kad se sve poklopi, telefon i sajt, pocni da ukljucujes sinhronizaciju na telefonu sa nalozima koje si ranije iskljucio i povezujes sa kontaktima koje vec imas. Ovo naravno dodatno komplikuje stvar, pa npr. kontakte sa Gmaila ja i ne sinhonizujem, barem dok sam na WP.
Najbolja aplikacija za vreme?
Amazing Weather HD
Ne moraš tako, samo pritisneš taster za pojačavanje i smanjenje zvuka, izadje ti u desnom uglu ikona zvona, pritisneš je i eto silent.Neke od mana su nemanje silent profila (moras u opcije pa odstikliras zvuk i vibraciju)..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari