Šta je novo?

LG Nexus 5

Eh kad bi ovako izgledao........

Šta mislite o ceni, hoće li opet biti 300 i 350e? Ako bude tako, skoro sigurno uzimam 16gb verziju.

Ako bi bio $300 i $350 bilo bi odlicno ali ako bude $350 (16 GB) i $400 (32 GB) opet bi bilo prihvatljivo. Kontam da mi je 16 GB dovoljno ali ako bi slucajno 32 GB bilo za $350 mislim da bih isao na njega.

Ja bih po ovome uzeo ovaj sa 32 GB i 3000 mAh za $399.

$399 је код нас €399. Толико ће до Нове године да кошта G2 на малим огласима како сам писао још пре месец ипо дана на 14. страници овог поста. У том случају, G2 је много боља куповина, већи екран, јача батерија, јача камера и остало да не набрајам. Нексус мора да буде јефтинији од G2 из простог разлога што је слабији од њега. Ја тако гледам на ствари.

Biće bar po $100 više.

@ Loznica
Brate, osim ako ti nisi crnac, taj dečko nikako nije "Crnja".

Sta sada tamnoputi ljudi ne smeju da se zovu crnje.. ? A u svakoj drugoj pesmi sami sebe tako zovu..

P.s. ja ne verujem u ovu pricu sa razlicitim baterijama. Pa nije lg lud da bas toliko ugrozi g2 model.

To sto su ameri najveci rasisti na svetu a samim tim se i satro najvise bore protiv toga,to nije moj problem( pa tamo beli ljudi placaju skolu i vrtic za decu i do 5 puta skuplje samo da im deca ne bi blejala sa tamnoputim osobama,znam jer sam malo blejao tamo) Ako oni tako sebe zovu onda mogu i ja njih isto..

Poslednja izmena:
Ja se slazem sa fkloznicom, sta sad ti Tetsuo tu teras neku pravdu...crnja je crnja :D A i crnci su veci rasisti od belaca...

Lik je vise melez nego sto je crnac, al' ajd'...

Ti možeš da mu kažeš da je melez samo ako si i ti melez. Zezam se naravno :)

poslato sa opasnog telefona

Smorishe brate. Žvacu jednu te iatu prichu u krug...
Više ne postoji element koji se ne zna osim mozda cene koja se 90% zna...

Објављене цене за Јапан

http://www.gsmarena.com/nexus_5_release_date_and_price_leaked_out_of_japan-news-6935.php

339€ за 16ГБ и 378€ за 32ГБ варијанту. Врло, врло добра почетна цена.

Add.

Keep in mind that this is a Japanese retailer, and Japan could begin selling the Nexus 5 sooner (unlikely) or later than other markets. The price through a third-party retailer is also likely higher than the official Google price, so look at this as the highest possible price of the smartphone.

Шта бисте рекли, нешто ми се јавља, на 299€ цену на Плејстору за 16ГБ и 339€ за 32ГБ верзију.

Poslednja izmena:
Nije loše :D

Ovo je samo jos jedan rumer.. Kao i prica sa dve razlicite baterije,svi bi voleli da je tako ali je to malo verovatno.. Ima vise razloga i zasto :)

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5 tek sada vidim da je ovo otvoreno na xda... ne secam se da je za neki drugi mob otvoreno ovako i to pre oficijalnog predstavljanja

Poslednja izmena:
Jos nema informacije da su mediji pozvani na neki Google event? Citao sam da budu pozvani sedmicu-dve prije predstavljanja novog telefona. To onda mozda smanjuje sanse da bude predstavljen 14. oktobra :(

Zar ti misliš da oni uvek mogu da kažu te stvari? Ja verujem da su i svi oni dobili uređaj na test, ali da su potpisali NDA.

Mislis da su mozda pozvani ali da nisu rekli? Pa super ako je tako.

A bas sam mislio pitati to za NDA, da li prvi testovi izadju neko vrijeme nakon sto telefon izadje u prodaju ili izadju cim telefon izadje u prodaju, isti dan? Ovo drugo bi bilo idealno.

Poslednja izmena:
Grozno ako su ikone bele u nitifikacijama. Mada nesto mi prolaxi kroz glavu kao da sam procitao da ce menjanje boja biti feature 4.4

Nazad
Vrh Dno