Slava mu... mada ja ne odustajem, nesto mislim da cu sa 16GB RAM-a namestiti da kopa sa 2 karte.![]()
gresis treba ti 4+ GB po GPU-u... sa prethodnim podesavanjima je GPU-z pokazivao ~2.6Gb sto je neki max sto cgminer moze da alocira na 7950 sa sledecim N zahtevnost ide tacno 100% gore po pitanju ram-a, sistemska ram tu nemoze pomoci u sustini i da koristis virtualnu memoriju brzina pada za nekih 50x puta
Gledao sam da bude isto kao i pre.
![]()
Znaci moguce je. Ja sam se sa proslim faktorom zlopatio sa 7970 ali je nekako islo, 7950 je lagano hteo. Onda smo komentarisali da 7870/7850 sigurno mogu jos jedan krug, a da za 7950 nije sigurno, a da 7970 otpada 99%. Odlicno je sto ima 2 GB memorije taj 7800 a dosta manje sejdera pa staje u 2GB, a 7950 hoce 3+, a nemaju...
Neces, samo pogeldajte blokove koje poolovi nalaze, koliko vidim neko van mreze fura CPU-ve, jos su krenuli orphan-ti ko zna kako se ponasa pri niskom diff, gledao sam cpr kod njega bude 50% orphant-a tada
Jel' kopa neko ovo i da li stekate novcice kao ja ili ste bili pametniji i istresli se kad je cijena bila 0.00004?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari