Šta je novo?

Battlefield 4

x64 opaaa ima da leti 100 fps :D

Pa sada 100 Fps :D :)))
Jel ovo ruska verzija ili je sve eng kao na originu? Osamdeset eura za kompletnu igricu je ok, prosli put sam prso 115 jer su nas zeznuli pa jos i Karkand dlc kupio posebno, a onda sise izbacise premium. U sustini najvise sam igrao mape iz osnovne igrice, malo taj Karkand u pocetku dok nisam skapirao da su krs mape sa tim conquest assault, armored kill, a ostalo cisto da se zove da sam igrao tek da vidim kako izgleda.

Ne ovo je Engleska verzija i ja sam je platio 69.99 e

Ček, jel Open Beta 1. ili 4. oktobra? Edit: Upravo sam video da je 4.

Lol to nije premium, to je samo obican bf sa china dlc-om i jos nekim glupostima :D

@defcoon221

Što si bezobrazan! :d

Poslednja izmena:
Battlefield 3 sam uzeo u Games-u u Uscu, kao da imam disk i org kutiju. Sta znam mozda i sada uzmem mada mi svejedno.

Svestan si da si platio 70 evra nesto sto se prodavalo za 38 pre nekoliko dana, a jos uvek se moze naci i za 40?

Svestan si da si platio 70 evra nesto sto se prodavalo za 38 pre nekoliko dana, a jos uvek se moze naci i za 40?[/QUOT]

Da li si ti svestan da kada platis 38 e da mozes lako da pokupis rizike koji nose ti sajtvovi? Da ne nabrajam...
Neka hvala (to ostavljam tebi i slicnima tebi da se time igrate) ja sam tu igricu kupio jos kada je izasla u prodaju preko Origina ne pre par dana..
Ja sam inace kupovao igrice preko Bencha koje su kostale 50e za 2000 din i imam pouzdanih ljudi...
Kada sam dobio odgovor da za Origin to tako ne moze za BF 4 ovako sam se odlucio...
Veoma sam svestan moje odluke ,zato nemoj da mi solis pamet ....

Hvala Mandrak :)

Poslednja izmena:
defcoon covece sta ti pricas wahad je imao(mozda ima jos) za manje od 40e BF4 i kad kupujes sa neta jedini preko origina i mozes da registrujes i igras jer dobijes key

postoje sigurni (100%) sajtovi, to sto ti prihvatas da zivis u kamenom dobu to je tvoja stvar.

no nista lose, vidimo se svi mi preko nisana :d

Preko nisana i ovde i u bf4 :p
Pa dobro dao si jedno 25e vise nego sto je trebalo da si isao preko origina igra+premium, al nije vazno. Bitno da bf4 ne bude losija igra od bf3 i isplati se.

Dobro jesmo na kraju dosli do zakljucka sta ce biti best buy paketic na startu i gde je najjeftinije?

Pa valjda na g2play, mnogi su tamo uzimali tako da je valjda ok sajt. A kome se ne zuri sa premium-om moze i osnovnu igricu na origin-u.
Nego posto je drugi dlc mape iz bf3, a medju njima i Caspian onda moram da uzmem premium. Lisice su ovi iz EA, nisu ih stavili u osnovnu igricu.

Svestan si da si platio 70 evra nesto sto se prodavalo za 38 pre nekoliko dana, a jos uvek se moze naci i za 40?

Da li si ti svestan da kada platis 38 e da mozes lako da pokupis rizike koji nose ti sajtvovi? Da ne nabrajam...
Neka hvala (to ostavljam tebi i slicnima tebi da se time igrate) ja sam tu igricu kupio jos kada je izasla u prodaju preko Origina ne pre par dana..
Ja sam inace kupovao igrice preko Bencha koje su kostale 50e za 2000 din i imam pouzdanih ljudi...
Kada sam dobio odgovor da za Origin to tako ne moze za BF 4 ovako sam se odlucio...
Veoma sam svestan moje odluke ,zato nemoj da mi solis pamet ....

Hvala Mandrak :)

Nisam imao nameru da ti solim pamet, zeleo sam da ti ukazem na jeftinije varijante, a ne da kao pacijent kupujes igre direktno od Origina/Steam/Blizzard i slicno posto ce oni uvek i biti najskuplji da ne bi svoje distributere zeznuli. To ti ocigledno ne mozes da razumes. Sledece sto ces reci je da kupujes telefone direktno od Telenora, VIPa i mts-a posto te male maloprodaje mogu zavrnuti, jel' tako? I ovo ti govori neko ko je kupio vise od 200 igara od manjih distributera, a niti jedan account nije banovan niti ista drugo sto mozes da smislis.

Ako vec svugde kosta 40e, onda uzmite od wahada i kod njega je isto 40 a nas je covek :)

na slovenačkom forumu čitam da ima za dovnload betu,al nemogu naći link na Originu,a ovi šabani na forumu nisu postavili ling(slovenački šabani)
ako ko nađe betu neka postavi link

na originu je juce pustena beta za dl, preload, moze da se igra od sutra, ja skinuo nocas, a kacili ljudi slike pre stranu-dve

Meni se bf4 pojavio na originu jos odavno, a juce sam skinuo jedno 5gb. Moras da ispunis jedan od 3 uslova da bi igrao betu sutra.
Nego jel neko zna, premium se dobija od prvog dana igrice ili ga izbacuju kao i u bf3, mesec dva nakon prvog dlc-a?
Ako se ne dobija odmah onda i nema svrhe da se kupuje sve odjednom.

mislio sam na betu free koja krene 4.
npojma al mislim da če free beta biti puštena tek isti dan

Meni se bf4 pojavio na originu jos odavno, a juce sam skinuo jedno 5gb. Moras da ispunis jedan od 3 uslova da bi igrao betu sutra.
Nego jel neko zna, premium se dobija od prvog dana igrice ili ga izbacuju kao i u bf3, mesec dva nakon prvog dlc-a?
Ako se ne dobija odmah onda i nema svrhe da se kupuje sve odjednom.

Premium su dlc-ovi,neke puske i nesto dodataka (sve ukupno).Tako da ga ne mozes dobiti prvog dana,nego sa izlaskom prvog dlc-a.A ti ga mozes kupiti i sada,ako imas pare,i posle kako se sta pojavi-ti ga imas!

mislio sam na betu free koja krene 4.
npojma al mislim da če free beta biti puštena tek isti dan

mozda mislis na open betu ? od sutra krece za ove sto imaju premium, moh-u i preorder dig. delux cetvorke, a za tri dana krece open beta za sve

znam...mislio sam download za nas ostale 4.

Premium su dlc-ovi,neke puske i nesto dodataka (sve ukupno).Tako da ga ne mozes dobiti prvog dana,nego sa izlaskom prvog dlc-a.A ti ga mozes kupiti i sada,ako imas pare,i posle kako se sta pojavi-ti ga imas!

Aha kapiram nego znas da premium igraci imaju prvenstvo ulaska na server dok se ceka u redu mada mi i nije neki problem da malo sacekam ili nadjem neki koji nije pun. A ono i tesko da ce skoro da spuste cenu tako da mi valjda dodje svejedno, spremio sam lovu za bf4 ;)

Glupavi origin, skinuo 90%, stavio pauzu, ugasio masinu sinoc, sad pustio resume, krenuo opet od 0%..... nisu normalni.... nema resume u 2013-oj? Pa stvarno su da ne napisem sad.... mislim nebitno za par giga koje cu skinuti opet za par sati, ali stvarno?

Nazad
Vrh Dno