Šta je novo?

Battlefield 4

Lets agree to disagree :) Elem ja se iskreno nadam da ce BF4 da bude koliko-toliko nalik na BC2 i da ce moci da radi kako treba sa 7950/7950cf.

Gledajući ove trejlere mi se čini kao da je BF4 neki DLC BF3 uz neke kozmetičke izmene, po meni ništa revolucinarno niti drugačije mada iskreno ja i nisam očekivao ništa epohalno od nastavka ove BF franšize. Igrao sam skoro sve Betlfild naslove do sada bar one koji su izašli za PC i mogu reći da me je svaki oduševljavao podjednako, mada najveća razlika po meni je bila kada sam prešao sa BF2 na BC2 i to u vizuelnom smislu koji je za mene tada bio revolucionaran. Posle Bc2, Bf3 mi je doša kao logičan sled stvari ali utisak je ostao isti da se nešto izgubilo u odnosu na bf2. da li će novi bf4 naslov doneti nešto novo to ćemo tek da vidimo u svakom slučaju igraću 4ku kao i predhodne naslove do sada.

Biće dobra igra ali 110 dolara za osnovnu igru plus premium je bezobrazno mnogo za nešto što se jedva razlikuje od prethodnog dela.

a sto svaki dlc 10-12 eura? Da li vrede, koliko su se igrali?

Pa svi su se manje vise igrali i dalje se igraju. Na kraju izaberes sta ti se svidja. Ako vec znas sta volis onda samo to i uzmes.
Neke mape ne mogu da podnesem pa ne igram, neke igram ponekad, a par mapa stalno vrtim tako da za svakog ima po nesto.

Ja sam uzeo premijum zbog Armored Kill mapa i GG iliti Gun Master moda koji mi se mnogo svidjao u CS i COD.Nisam se pokajao samo zato sto me je Aftermath prijatno iznenadio sa mapama.Na server sa AK mapama naletim jednom u dve nedelje a i mape su lose odradjene.End Game meni mnogo los i mislim da sam previse para dao za kolicinu zabave(BF3 LE 2300 dinara+ premijum 30e).Mnogo me iritiraju lose rush mape,tu se vidi da se nije imalo vremena/zelje za kvalitetno testiranje svake mape za sve modove.Isla ili Valparaiso,e to su mnogo dobro uradjene mape za rush.Zato BF4 necu da se zeznem da preorderujem,kada bude vanila+svi DLC-vi 40e dobice od mene kintu.Trenutno samo za vesca broj 3 dajem pare na nevidjeno_Ostalima zelim sto vece uzivanje u igri:).

hvala nek je i tebi vise srece sa witcherom 3 nego sto je meni bilo sa w2 :D

Standardni AMD/NVIDIA optimized features u igrama... ali ovo vec nisam ocekivao:

AMD unveils revolutionary 'Mantle' API to optimize GPU performance

amd-a18ljsnc.png

amd-a19scs7n.png

amd-a20vzsjo.png

Ma kad bi ubacili mape iz BF2 SF, pogotovo Warlord i Ghost town, e to bi već bilo nešto.

Najjeftnije sto sam ja video do sada.
BF4+ China Rising (1st DLC) - 39.90e.
http://inexus.us/pre-order

Sajt je ok, kupovao sam skoro preko njega za drugara sve legit. Imaju pro odradjenu kupovinu sa karticom nema brige sto se toga tice.

Dobro, Rusi su Rusi, kod njih su sve igre jeftinije, ali su neke region locked a ostale moras da se bakces sa English fajlovima posle.

Mislio sam da beta traje mesec dana, a ono ovde pise od 1-15 oktobra.

:d

[YOUTUBE]duB7t4m5e8M[/YOUTUBE]

Veoma se radujem jer imam Digital Delux na mom Originu... E sada nesto mi bas nije jasno. Ova beta traje od 1 do 15.10 ,a pislo je da imam 2 nedelje kao raniji pristup igrici.. Sto kada se izracuna pada 16 .10 pa moje pitanje glasi:
Da li cu ja moci da i zvanicno da dobijem igricu 16.10?

Veoma se radujem jer imam Digital Delux na mom Originu... E sada nesto mi bas nije jasno. Ova beta traje od 1 do 15.10 ,a pislo je da imam 2 nedelje kao raniji pristup igrici.. Sto kada se izracuna pada 16 .10 pa moje pitanje glasi:
Da li cu ja moci da i zvanicno da dobijem igricu 16.10?
ne

inace ovaj Matle nije nikakva optimizacija vec novi api... dx ode u penziju ako se ovo prihvati malo sire... jos ako postoji i Linux verzija ode gaming svet u nekom drugom pravcu.

Poslednja izmena:
moze svasta da se desi s obzirom da si izvisili kod obe konzole, nije to mala stvar

Jel ovo ruska verzija ili je sve eng kao na originu? Osamdeset eura za kompletnu igricu je ok, prosli put sam prso 115 jer su nas zeznuli pa jos i Karkand dlc kupio posebno, a onda sise izbacise premium. U sustini najvise sam igrao mape iz osnovne igrice, malo taj Karkand u pocetku dok nisam skapirao da su krs mape sa tim conquest assault, armored kill, a ostalo cisto da se zove da sam igrao tek da vidim kako izgleda.

Vrh Dno