Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam sta vam smeta sto kaci, nekome se svidja, kao da je tesko preskociti i ne citati post. KOnkretno ni ja ne volim aplikacije tog tipa, prakticno beskorisno!

Nema veze..meni ne smeta..jes da je ogroman post, ali eto dao sam mu predlog pa moze i ne mora da ga usvoji..

Moras da ukljucis u opcijama u samom viberu

KOnkretno ni ja ne volim aplikacije tog tipa, prakticno beskorisno!

Fenomenalno! Čovek par postova iznad tebe rekao koliko ulaže sebe u sve to i tvoj komentar je "praktično beskorisno!"?

Ne, ne, ja sam kriv, meet my ignore list dude!

Srbijo majko... (vezujem se na Viktorov komentar, samo mi pišemo ovakve stvari)

Evo, prva opcija

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380381138693.jpg
    uploadfromtaptalk1380381138693.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 259
Fenomenalno! Čovek par postova iznad tebe rekao koliko ulaže sebe u sve to i tvoj komentar je "praktično beskorisno!"?

Ne, ne, ja sam kriv, meet my ignore list dude!

Srbijo majko... (vezujem se na Viktorov komentar, samo mi pišemo ovakve stvari)

Mozda ulaze mnogo u sve to (pronasao se u onome sto mu lezi), ali je tip aplikacije meni beskorisan (nikakve vajde od toga sto zamjenim temu ili ikonicu) , mozda za neke druge ne. Velika je konkurencija danas pa i u ovom development svijetu, opstajace samo najbolji. Nemoj misliti da sam jedan od onih koji pljuje po nasim ljudima i njihovom radu, i da je tudje ***** sl*adje,nego nas kolac. Cak sta vise, cijenim to, jer znam da je to rudarski posao sa 9 kora,nisam toliko neinformisan i neupoznat :) Ja kao krajnji korisnik biram ono najbolje i najisplativije za mene. :)

Poslednja izmena:
da li koristi neko 8sms i widgetlocker?ne mogu nikako da namestim da mi ne otkljucava ekran,iako mi nije cekirana ta stavka u 8sms i kao dodala sam je u widgetlocker u podesavanjima

da sama sebi odgovorim,ako bude nekom trebalo,puno ime aplikacije je com.thinkleft.eightyeightsms.mms i treba da se stavi u hide other polje u popup podesavanju u widgetlockeru

Ima li neka aplikacija za video fajlove a da sama traži prevod? Bs ima tu opciju ali kod mene ne radi.

Dodajes widget na home ili lockscreen u zavisnosti od verzije Androida koju imas.
4.1 podrzava homescreen, 4.2 i home i lockscreen.

instaliras i dodas kao widget na ekran.
samo sto meni ne radi na home screenu weather. na lock screenu prikazuje, ali na home ne. A sat je isti kao i stock sa vrlo malo podesavanja. Sa obzirom da je source isti kao i EZ, ostajem pri njemu

Kako isti? EZ koristi accu a chronus yahoo weather

Jeste, samo što ne mogu svi da kupe taj widget...

Ako se free app skine preko TunnelBear - a i US seevera, da li će ta app da se update bez TunnelBear?

Nazad
Vrh Dno