Šta je novo?

ps3 emulator na pc-u

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
16.09.2013
Poena
154
Skinuo sam sa neta ps3 emulator ali ne mogu da nadjem bios,tesko se nalazi a i kada nadjete emulator onda zeza survey,potrebna je pretplata itd. dali neko ima ps3 emulator sa biosom koji radi pa da mi da link ili da mi posalje na mail kako bi skinuo. ne znam dali uopste i postoji ps3 emulator za pc koji radi. hvala puno

Ja jedino znam za emulator za sony 2. Njega sam prebao pre 2 god... A za sony 3 nemam pojma, msm da cak i ne postoji. Ako gresim ispravice me neko od drugih clanova.

Ima ja upravo sabijam GTA V.

Ko zna sta si ti skinuo...

Ima ja upravo sabijam GTA V.

Odlican je. I sto je najbolje, meni na jednoj dual core masini radi extra glatko, bez fps dropova. Konstantno 60 fps.
Bolje nego na konzoli definitivno. A cekam i PC verziju, imace jos bolju grafiku.

Ja cepam preko ps4 simulatora, bolja je grafika dosta.

Meni je PS4 emulator dosta bagovao na pocetku kad sam krenuo da igram GTA V. Jeste bolja grafika i sve ali ipak vise cenim bolji fps.

Ne ne, ja koristim ps4 simulator a ne emulator. Emulatori su tako last year.

imate gta 5 na x360 emulatoru, ali je dosta mutnjikavo... na tv-u je malo bolja slika. Bolje cekati pc verziju imo...

Ja sam skinuo PS3oid za Android ali imam problem sa Uncharted 3: Drake's Deception, prodje uvodna animacija i taman kada krene igra izbaci mi "process com.sec.android.app.ps3oid has stopped unexpectedly". Da li je problem što sam na 2.3.7 Androidu, telefon LG Optimus GT540? Možda što imam 120MB slobodno memorije? Jel probao neko na novijim telefonima? :d

Poslednja izmena:
Au hsv, šta uradi čoveku, sad će Boris da noći pored kompa i šalje linkove budućim "emulatorima" :D

Thou shall not take Boris name in vain!

Kad se priča o nečemu aktuelnom, ima tri čoveka na temi. Kada su ovakve trol teme u pitanju svi pa i mali Radojica uskoče da "zabibere" koju.

Hsv, ti ces da odgovras na ove PM-ove, poceli su :d

Zlatno pravilo foruma: trudi se da ne budeš previše uočljiv u temama koje većinu ljudi interesuju, tipa Paypal, Kreditne Kartice, Emulatori za konzole itd. Inače ćeš biti zatrpan privatnim porukama.

^ taj fazon, nekada i 50+ pp mesecno :)

Hsv, ti ces da odgovras na ove PM-ove, poceli su :d

Bogami krenulo je kod mene odma' :d

Vi kojima je Boris poslao preko PM-a uputstvo kako da konfigurisete emulator da bi vam proradio GTA V mogli bi ste kao znak paznje da posaljete Milku od 300 gr kao neki vid kompenzacije. Ipak je on ulozio silno vreme objasnjavajuci svima nama bez PS3 kako da se siti izigramo GTA V. Meni na 7770 i C2D 8400 igra fura konstantno na 60 fps, sve zbog uputstava koja sam dobio od Borisa.

Moze i meni linkovi, ja ne mogu da dodjem na red za konzolu od dece, pa bar na PC da igram. Ali neki manje zahtevan,slabija mi masina.

Dosta je bilo :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno