Ni meni nije jasno. Uvek ubodem shit primerke. Stvarno sam prezadovoljanJa nikada nisam video toliki Asic, svaka castOvo ko da j neko odabrao taj primerak za tebe
![]()
Sve kazu asic nista ne znaci vrhunski asic fenomenalan OC.
Zasluzio si nakon 2 karte da ti dadnu najbolju![]()
Sve je to super,samo ovakve stvari bi trebale da se resavaju sasvim "legalno" i normalno,bez icije dodatne intervencije i zalaganja,u ovoj prokletoj zemlji sve mora na gurku,i za sve ti treba neka veza....
Mislim, radila je, ali sa drajverima od pre godinu dana... Unigine prošla deset puta - super. Ostavi je nekoliko sati prijatelju i stavi nove drajvere...Kod nas na testu grafika je prolazila Unigine Heaven 4.0 na default kloku,najmanje 10 puta bez problema,kao i ostale testove FurMark,3D Mark,itd...Čak nam je radila Unigine Heaven test i na podignutom kloku na 1300MHz,ali da bi bio stabilan morali su da se povećaju i Core Voltage i Power limit u afterburner softveru.
Da nije bilo Dušana - ja bih dobio kartu nazad. Oni ne bi stavili nove drajvere, bez obzira na sve - stavili su drajver i Afterburner sa CD-a, kao što je neko u temi i rekao - bez obzira na dva ispisana lista papira.OK. Odobrićemo Vam zamenu, jer smo već dogovorili sve sa Msi kancelarijom.
Posle konsultacije sa Pm možemo Vam u zamenu ponuditi VGA GeForce GTX760 ASUS OC 2GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/256bit/GTX760-DC2OC-2GD5
Samo mi potvrdite da Vam odgovara.
Srdačan pozdrav.
Kod nas na testu grafika je prolazila Unigine Heaven 4.0 na default kloku,najmanje 10 puta bez problema,kao i ostale testove FurMark,3D Mark,itd...Čak nam je radila Unigine Heaven test i na podignutom kloku na 1300MHz,ali da bi bio stabilan morali su da se povećaju i Core Voltage i Power limit u afterburner softveru.
Ako se karta ovako ponaša, skoro sigurno je da je serviser stavio drajvere sa CD-a. Ti drajveri ne rade na Windows-8, a novi WHQL-ovi drastično menjaju situaciju - karta puca na fabričkom kloku. Ali nisu drajveri problem - nego dodatne optimizacije koje su došle vremenom. Novi drajveri rade, i karta radi i sa tim drajverima kad im se spusti klok... Jednostavno, granice su se pomerile i taj OC u nazivu karte više ne stoji... NVidia ne podržava karte koje nisu na njihovim 660Ti propisanim klokovima i ja sam se zato i obratio MSI-u i njihovom predstavniku, koji je vrlo dobro upoznat sa situacijom.
Izvinjavam se zbog kasnijeg odgovora,ali zbog posla nisam stigao odmah da Vam odgovorim.
Za testove je korišćen najnoviji nVidia drajver 327.23,na Windows 7 64bit operativnom sistemu,i na default kloku nije mi se dešavalo da pucaju testovi.Takođe je korišćena najnovija verzija Afterburner-a 2.3.1,i u njemu možete da dodajete voltažu karti,ali ta opcija mora da se omogući u podešavanjima programa.
Dakle, voltaže su hard lokovane na 1.175V na 2.3.1 nadalje i pomeranje slajdera ne radi baš ništa. Ako potražite moje postove u temi za 660Ti, videćete da sam se žalio na to i da su me ubeđivali da je voltaža uvek i bila lokovana, što nije tačno. Da je karta stabilna sa poslednjim drajverima na 1300 MHz u Heavenu je prosto nemoguće - pošto je koristio Afterburner 2.3.1 - karta je bila na stock voltaži, a tu puca instant na 1250 bilo gde.Some more news on develepment. Pleasant surprize for N680GTX Lightning owners: I don't know how MSI solved this with NV, but in the latest database voltage control is fully unlocked again on MSI GTX6x0 Lightning, PE and Hawk series cards like it was in v2.2.3 prior to NV restriction.
Ali ovo stvarno nema smisla i ispada da ja nemam pojma i reklamiram stabilnu kartu, koja se overklokuje kao zmaj. Dakle, ako se u MSI HQ pokaže da je karta stabilna, nudim da Dušanu i kancelariji MSI nadoknadim sve troškove oko ove karte.Čuo sam se sa Msi kancelarijom i dogovorio da prihvatimo prigovor. Kupcu ćemo zameniti karticu, a ovu šaljemo nazad My staru.
Hvala na trudu i detaljnoj analizi.
Ne mogu da mi priznaju iznos sa fiskalnog zbog starosti kart...
Ne mogu da mi priznaju iznos sa fiskalnog zbog starosti karte -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari