Niste nadrljali samo ste postupili maximalno OK, ali i neiskusno, ne uzevsi u obzir gde zivite. Kada vam je Dule ponudio da se angazuje pomislili ste "najzad ka i svi ostali u zapadnom svetu", ali nazalost zivite na Balkanu. Kada je rekoa da kartice vratite gde ste ih i kupili e tu je trebalo prvi "alarm" da vam se ukljuci. Da je on zaista u prilici da odluci o vasoj kartici vratli bi kartice MSI predstavnistvu u Srbiji, a ne ALTI-ju. U sustini vi ste sada u zakonskom sistemu srbije, ALTI samo exploatise sve pogodnosti zakona prodavac/kupac koje moze. Sta ste trebali uraditi kada ste znali da se porblem tesko i retko ispoljava i da nema sanse da ga tamo neki serviser u ALTI bas u Heaven 4.0 proverava, a sve prema vasim recima "dace sliku i on ce reci OK je", jasno je i vama i meni. Te sve kartice imaju 1 BIOS, zalemljen, nemaju 2, a one koje imaju 2, pa i one imaju prekidac.... da li sada razumete sta zelim reci. E onda i taj serviser "nema sliku" i onda se to lepo brzo resi. Niko to ne popravlja, veliki je to trgovac, a malo ljudi, ponajmanje strucnih, samo bi konstatovali...... "nema sliku" dakle stvarno ne radi, kupac je u pravu, daj drugu, idemo dalje. Nazalost tako je ali u Srbistanu nekada zaista nema drugog nacina.
2004 tako mene (dobro ne samo mene jos dvojicu u Novom Sadu) zavlaci veliki Pakom sa jednom plocom. koji je problem bio, sve radi, ide redom, instaliras Windows i kada treba da dignes VIA 4 in 1 instalira ga, trazi restart i posle toga nema vise nista od windowsa, tu se slupa. Probano 2-3 varijante, 5-6 verzija VIA 4 in 1, nekoliko HDD-ova, memorija.... sve, i nece, kada samenis plocu na istom ostatku sistema sve hoce. Oni je 3x vracali nazad kao ISPRAVNU. Sta dalje reci.... "daje sliku" zar ne. Da skratim poricu i ta ploca je imala lemljen BIOS cip... 7-8 dana kasnije stize nova... ploca