A šta da nikada nisi video kako radi Windows da li bi znao za te prečice? Mala šala ali ne treba upoređivati sisteme 1:1
Vlada me podseti na sličnu priču, jedan nemački poznati proizvođač automobila, da bi razbio monotoniju napravio je drugačiji prekidač za svetla koji nije bio okrugao i koji nije bio pozicioniran levo od volana. I ispostavilo se da koliko to god bilo "fensi" ljudi su "navikli" na oblik i položaj na kontrolnoj tabli. Bunili su se, negodovali i u sledećoj verziji su vratili sve na staro. Ljudi su čudo a "navika" (uz pretpostavku) je takođe majka svih *****a.
Kapiram ja tebe ali @Vlada je u pravu. Aplikacije se prave za masovne korisnike. Evo ti moj primer, meni je najbitnije da imam tag editor, da sve ono što nedostaje pesmi mogu da promeni, dodam, da napravim liste, po potrebi sinhronizujem sa iPhoneom, pustim listu i ostavim laptop. To je moj pristup muzici, bitno mi je da je sve sređeno i uredno. Naravno i pomenuta pretraga da bih pronašao ili proverio nešto. Klasičan korisnik
I nije iTunes obavezan za hardore korisnike, kako kažeš. Nećeš verovati koliko njih traže kao i ti WinAmp ili nešto slično zbog "navike". Uglavnom ih nervira glomazni interfejs i suvišne informacije, pošto su navikli na nešto tipa WinAmp. A i iTunes je jednom funkcijom plejer, ostalo je mnogo više. Sve u svemu dobro je da postoje alternative.
P.S. Evo setih se još jedne stvari: Imam Telenor Play paket i koristim Deezer. Međutim reših da probam Spotify i zbog dve stvari jedva čekam da mi istekne paket da pređem na Spotify. Zašto? Pa zato što je Spotify ima Aplikaciju za PC/Mac a Deezer se izvršava kroz pretraživač a druga ZA MENE bitnija stvar je što na mobilnom telefonu Spotify ima opciju Crossfade i Gapless Playback a Deezer nema. Koliko god ovo zvučalo nebitno a i vidim da nikome ne smeta, meni smeta. Ja slušam muziku dok trčim svakog dana i Crossfade mi treba jer drugačije ne volim

Ali... ja sam n-ti možda kome to treba