Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

Pa realno je najlepsi, i uopste nije neka seljacki zlatna boja kao sto se predstavlja.

Da je baš seljački zlatna boja prodavao bi se još bolje, ako ćemo realno.
Spreman sam da se kladim u ozbiljne pare da će 99% iP5s koji se pojave u Srbiji biti upravo zlatne boje.

Poslednja izmena:
Ne mora da znaci da ce se zato najvise kupovati zlatna/sampanj vaijanta (i da ce uopste). Meni su dojadili crni telefoni(verujem i mnogima), ja bih uzeo ili beli ili sampanj. Jos se secam moje Nokie E51 u bronzanoj boji, kako je to bio cool telefon i boja

Znaci spreman si da bacis ozbiljne pare?

Ja nikad ne bacam ozbiljne pare. Zato i ne kupujem Apple. :d

Stvarno bih voleo da je ovo moguće proveriti, ali verujem da u Srbiji neće biti ni dvocifren ljudi koji će kupiti srebrni ili sivi iP5s, a da su zaista mogli da biraju boju.

To, najvise zavisi od dobavljaca. Ali stvarno crni telefoni su vec dosadili, do sad imam sve belle apple uredjaje :)

i ja isto i 5s ce biti beli

Pokazali su se odlično na drop testu. Da je 5c pao malo na stranu, možda bi i prošao bez napuklog ekrana.

govorim tiho i nosim macku sa sobom :D

Pojavili se u oglasima, po izuzetno pristupačnim cenama:

Novo iz Apple Store

iPhone 5C PINK 750€

iPhone 5S

64GB crni 1250€ beli 1300€
16GB 950€
32GB 1070€

:d

Sve mi je jasno,ali da cena varira 400e u zavisnosti od boje....

Daj da odma' 3x kupim, gdje ga nadje tako jeftino :D

rasizam.

Ko ovo uzme po ovim cenama iz oglasa je ozbiljno poremecen :)
Daj bre, 5c za 750e. Valja iPhone i kad je plasticni (za razliku od drugih telefona) :)

Udjem na fejs čisto dok mi ne počne utakmica i izadje mi slika od poznanika, a na slici ovaj zlatni iPhone, a masa njegovih prijatelja poludela. Ja ga u inbox pitam kako je tako brzo nabavio, kaže neki caletov prijatelj sredio, kaže usralo ga povoljna cena 1300€, a kao prodaje se za 1500... Kaže on neverovatno kako su tako dobro obradili zlato, kao vidi se zašto su najbolji :D

Mislim zato mi je on samo poznanik, a ne prijatelj :D

u kakvu ga je futrolu stavio?

Ц,ц,ц какве ти познанике имаш!!!

gde su redovi tu je i nervoza.telefona nema dovoljno. trebalo bi da bude jos jedna rekordna prodaja

Vrh Dno