Šta je novo?

LG Nexus 4

Sta je 'deadlock', vidim mnogi to spominju ? :)

Na jss romovima koji nisu presli na jwr kernel.. U prevodu kada kuckas na whstsappu ili npt bilo kakvu poruku telefon ti se ukoci na par sec.. Google nesto zasro. Slim je imao kroz svih 5 beta taj problem,tek kada je presao na jwr deo koda za kernel onda su prestali.. To jest na stable 1

Poslednja izmena:
Ljudi probajte Purity ROM, ja ga furam jos od Galaxy Nexusa i zaista sve fino radi. Sinoc sam odradio backuo i haj reko da probam Cyanogenmod, odmah sam primjetio da mi se baterija brze trosi i odradim restore.
Sto se tice Bumpera (prije par stranica sam spominjao da sam narucio originalni) i popusio sam pare, stigao je za rekordnih 7 dana ali nije originalni od LG-a, drugi dan mi je pukao gdje je prikljucak za punjenje.

Pa ne znam šta je Google zasrao kad je jwr rom za n4... Jss je za n7

Ne znam zasto svi dizu toliku frku oko deadlock-ova...Kod mene na cm jednom u mesec dana zabode tastatura u messages, sacekam 5-6 sec da se odmrzne i radi posle sve ok...ne koristim whatsapp, moguce da se tu cesce javlja problem...

PA je JSS+JWR kombinacija. Zato nema.

Čini mi se da su na najnovijoj verziji PA povećali sliku prilikom dolaznog poziva.

Kao sto sam pomenuo vise puta, imao sam pac man rom, poslednji nightly i to je daleko od stabilnog,tako da ne savetujem da se flesuje ako planirate da uzimate broj od devojke. :D
Upravo sam flesnuo PA 3.99 RC1 pa da vidimo sta mi to doneti, kazete da je stabilan.
p.s. na kraju se cela prica sa telefonom i brojem super zavrsila. ,)

Ako ne budes zadovoljan sa tim PA probaj SlimBean, nisam naisao da se neko pozalio na njega. Ako te ni on ne zadovolji vrati se na rooted stock, nece iznevjeriti nikad. :D

Deluje da je ok PA. Nego, je l ima neka fora kod PA da se ukine onaj Google Search sto bleji gore? Toga ima u pacmanu, verovatno iz AOKP.

Promeni launcher, ili disejbluj Google search u settings - u.

Stavi Nova launcher i problem rešen. Kod njega se može ukloniti search.

Izašao PA RC2 :D sada su popravili onaj deo da mogu da se koriste custom kerneli, tako da će francov sada da radi.

Sada samo nisam siguran koji franco kernel da flešnem, JSS ili regularan zip.

Pronašao na xda, običan!!! bez JSS

Poslednja izmena:
Resio sam u settingu za search bar. Nego, je l realno da kad ukljucim pie nestane status bar?! Wtf?

franco je radio i na rc1 samo 182 verzija. :)

Jwr je kernel koji ja flesujem. :)

Da, namestim ja to u hybrid set. ali kad ukljucim pie on ukljuci taj neki fullscreen mode i status bar nestane.

Ljudi,flesnuo sam PA,ostavio sam stock kernel. Igram se sad i ne mogu da skontam taj pie,sta ,kako...Jel moze neko objasnjenje,onako prosto,na srpskom?

A šta ti konkretno nije jasno kod pie-a?

Gde je,sta radi...u principu sve mi nije jasno :S:

PIE je meni jedna od najmocnijih stvari na ovim Custom ROM-ovima. :) Sluzi ti za to da prosiris ekran na ustrb navigacionog bara. A swipeovanjem sa strane kad ti zatreba, dobijas te kontrole sa navbara ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno