Šta je novo?

Mobilni mod 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj i ja da stavim nešto..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379407452528.jpg
    uploadfromtaptalk1379407452528.jpg
    75.7 KB · Pregleda: 295
Koji je to weather widget? Da li je tačan? Da li si probao neki drugi?
(trol) :)

Ovakav desktop bi ocekivao na nekoj prevari, tipa porucis iP5s sa neta i dobijes nekog ZTE kineza sa polomljenim ekranom i ovim deskom :D

Htedoh i ja nešto da kažem, ali Boris je sve rekao :D

Mada on je čuven po modovanju, pogotovo sad sa novom "ljutom gujom" 520d 2013 godište :D

attachment.php

Prilozi

• Galaxy_S_4_White.jpg
    Galaxy_S_4_White.jpg
    194.2 KB · Pregleda: 715
Nova launcher prime
Sat je timely
Ikonicu su circle zoom hd
Minimalistic text za temperaturu
Dashclock

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379514192982.jpg
    uploadfromtaptalk1379514192982.jpg
    103.5 KB · Pregleda: 179
  • uploadfromtaptalk1379514289606.jpg
    uploadfromtaptalk1379514289606.jpg
    72.7 KB · Pregleda: 158
Sve stock + DashClock + Nova Prime

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379672590655.jpg
    uploadfromtaptalk1379672590655.jpg
    48 KB · Pregleda: 167
sve stock :)

Photo%2019-09-2013%2015%2018%2001.png

Ni ne mora da popravlja, vec vidim iOS7 pure flat mada faka :D

Stiglo uz Amber update, u ruci izgleda sjajno :)

wp_ss_20130920_0001.png

Dobili ste nove wallpaper-e? Sjajno :D

Nova, Dash, Wallbase wallpaper, Tiny white icons

nista spesl. :)

TE9dQLD.jpg

Meni je ovaj iOS7 vrh, samo bih se tripova da je nesto zabolo zbog ove transparentne tastature.

Dosta si cepnuo neta iz paketa :)
Ikonice i Wallpaper me zanimaju, valjda treba da se napisu uz prilozenu sliku :p

Imam još jedan gigabajt sigurno.
Ikonice su versicolor

Poslednja izmena:
esujypuh.jpg

Nije hteo kao attachment da se postavi preko TT-a, kaze kao da nemam ovlascenje to da uradim, sta god...
I dok sam se zezao oko kacenja par minuta, zagazih u sat posle kacenja prethodnog posta, tako da nista od edita. :D

MORAM! nekako da kupim tu Nova Prime pa da mi i app drawer icon bude u stilu ostalih :(

Poslednja izmena:
Kupio nov fon pa sam se malo igrao... :)

Screenshot_2013-09-23-19-21-58.png Screenshot_2013-09-23-19-22-11.png

Apex launcher(miui v5 ikone),Windows 8 lockscreen,Minimalistic text ;)

stejer, možeš i sad da namestiš ikonicu app drawer-a (pod uslovom da je ima u tom icon pack-u). Drži prst na app drawer ikonici dok ti se ne otvori onaj mali meni, idi na "Edit" i otvoriće ti se mali prozorčić sa ikonicom u sredini. Klikni na tu ikonicu pa zatim na "Icon Pack" i onda odabereš "Axis" (pošto vidim da taj pack koristiš). Otvoriće ti se brdo ikonica iz tog pack-a i među njima pronađi za app drawer (ponavljam, ako je napravljena) i postavi. Ako je nema, onda izaberi neku koja bi ti vršila posao. :)

Evo i moja poslednja dva setup-a:

Prethodni - http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2013/188/7/9/holodroid_by_iwantchitzz-d6ccnht.jpg
Sadašnji - http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2013/266/c/5/boosterdized_tiles_by_iwantchitzz-d6n3fwe.png

Btw, ovo mi je prvi post na forumu, pratim ga s' vremena na vreme, ali nisam postovao do sad. :)

stejer, možeš i sad da namestiš ikonicu app drawer-a (pod uslovom da je ima u tom icon pack-u). Drži prst na app drawer ikonici dok ti se ne otvori onaj mali meni, idi na "Edit" i otvoriće ti se mali prozorčić sa ikonicom u sredini. Klikni na tu ikonicu pa zatim na "Icon Pack" i onda odabereš "Axis" (pošto vidim da taj pack koristiš). Otvoriće ti se brdo ikonica iz tog pack-a i među njima pronađi za app drawer (ponavljam, ako je napravljena) i postavi. Ako je nema, onda izaberi neku koja bi ti vršila posao. :)

Evo i moja poslednja dva setup-a:

Prethodni - http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2013/188/7/9/holodroid_by_iwantchitzz-d6ccnht.jpg
Sadašnji - http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2013/266/c/5/boosterdized_tiles_by_iwantchitzz-d6n3fwe.png

Btw, ovo mi je prvi post na forumu, pratim ga s' vremena na vreme, ali nisam postovao do sad. :)

Kako si izveo ovaj "app drawer" na prethodnom setupu?

Kako si izveo ovaj "app drawer" na prethodnom setupu?

To je, u stvari, slika koju sam napravio u PS-u sa sve tekstom na koju sam ja postavio providne (blank) ikonice od tih aplikacija. Ako hoćeš, mogu ti poslati na PM detaljno uputstvo i fajlove, pa se ti igraj i sredi ga po volji (ukoliko imaš PS i ukoliko imaš "veći" ekran; moj je rezolucije 720x1280). :)

Ulazio sam u to sto puta al ni jednom nisam swipe-ova na desno da dodjem do icon pack-ova, mislio sam samo da moze iz galerije ili sa memorije da se povuce slika za app drawer. Hvala tebra! :D

Glad to help. :)

Slika i ikone su sa Vertove teme - HD Dark, ostalo nova prime i Dash clock :-D
7ebete5e.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno