Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Stjepane ajde prestani majke ti da lupas. Telefon i ne treba da se koristi da bi moglo da se ocita sta pravi problem.

@Ingvarr sve je u redu.

It's happening again, media server. :D
Ima li nesto jos osim check diska?

Ti si izgleda ili uklet ili imaš neki fajl ili koristiš neku aplikaciju koja ti pravi problem :)

Nema šta sem chkdsk, možda da izbaciš sd karticu, pa probaš bez nje ili ako nije do nje onda da formatiras internu, pa malo po malo da ubacujes da bi otkrio šta je.

Jel' ima neko ovakvih problema:
The room, polaris viewer, gps test i browser danas nisam koristio a pojavljuju mi se u potrosnji?
sejuvy7y.jpg

Awake time je 3x veci od screen on a nisam slusao muziku ili nešto slično.
Znam da treba BBS log ali bas želim da proverim da li još neko ima ovakvih problema. Ako nema verovatno mi treba samo restartovati telefon pošto ima oko 480h uptime-a. :D

The room, kao i sve igrice koje imam "uspavao" sam sa greenify aplikacijom i nemam problema sa njima.

Za gps test ipak proveri na bbs-u, možda je neka aplikacija tražila lokaciju ili ko zna šta je već bio problem...

Ma vidis da je samo 3% potroseno odnosno pre 3h je skinut sa punjača.

Pazi stvarno, nisam obraćao pažnju, onda restartuj mašinu, ipak je to 480h uptime-a:)

Pa gde je bbs log? Ovo može biti problem i do roma i do aplikacija... Inače ništa čudno da ti se pokazuju tamo... Imam ja i po 800 sati uptime, ali nemam sa ovim problem.

A i koliko znam bbs je tema, nije tema gledati u battery stats na telefonu i sad sta je. Nema loga, nema ničega.

Djilke brate opusti se. Pitao sam da li još neko ima sličnih problema i vidim da nema tako da nikom ništa.

Ma ja kazem ovo nema nista sa BBS-om, a moze biti da ti se pojavilo to, jer je bio dugo u deep sleep-u. Opet kazem, evo imam sad ne znam koliko stotina sati uptime, a nemam nikakve stvari u battery statsu. Kontas? Znaci ovo jedino moze da ti bude problem u ROM-u sto nepravilno pokazuje, a mozda i ne, posto moras otici u BBS da vidis da li i tamo prikazuje, jer ako BBS ne prikazuje, a ovo prikazuje, problem je u ROM-u, a ako i BBS prikazuje onda nije problem nigde, nego se digle aplikacije ko zna zbog cega, a posto ti je dugo bio idle, pa pokazuje par procenata. Opet bez BBS-a ne mozes nista da znas.

Opusten sam ja :)

P.S. Pitao si u BBS temi, a nema nista ni log ni bilo sta. Ovo je vise bilo za tvoju Note temu, jer ovde nema nikakvih dodirnih tacaka sa BBS-om.

Niko mi ne odgovara u nexus temi, pa hajde da pitam i ovde. Nisam ispostovao ona uputstva sa prve strane jer su SSovi od pre neki dan. Veceras cu napuniti i ostaviti teblet, pa cu sutra postaviti dump fajl. Do tada, sta mislite o ovome?

Screenshot_2013-09-15-22-55-13.png

Screenshot_2013-09-15-22-55-19.png

Screenshot_2013-09-15-22-55-35.png

Screenshot_2013-09-15-22-55-44.png

Screenshot_2013-09-15-22-56-03.png

Evo i log sa BBS-a.

Prilozi

• BetterBatteryStats-2013-09-19_203909005.txt
    9.9 KB · Pregleda: 189
Nista ne pokazuje BBS, rekao bih da je neispravna baterija. Nista bukvalno nema da ti kida bateriju da pokazuje. Mislim 7 minuta awake, to je nista za 4 sata...

Mozda jos nekome nesto padne na pamet, ali ja mislim da je baterija, a ako nije, onda je neki hw nevidljivi problem.

sonic jel ti ovo odjednom ovako ili od kako si ga kupio?

Tablet je ćaletov. Kupio ga je pre 2 meseca. Radio je dobro do pre 2 nedelje, možda 3, a onda je baterija postala katastrofalna. Skoro ništa od aplikacija nije skidao i sve što je skinuo je sa play stora i legitimno. Ja sam mu i to obrisao sada da bih testirao bateriju. Čak sam isključio i sinhronizaciju nekih google servisa. Toliko mi nije jasno šta se dešava da sam čak skinuo avast sa play storea i skenirao tablet i ništa naravno nije našao.

A jel si probao kako se ponaša kad ga otkačiš sa wifija, na data konekciji?

ALI on nema problem sa WIFI-em...

"wlan_rx_wake" (): 55 s (55 s) Cnt: (c/wc/ec)44/0/44 0,3%
"wlan_wd_wake" (): 2 s (2 s) Cnt: (c/wc/ec)395/0/0 0,0%
"wlan_ctrl_wake" (): 1 s (1 s) Cnt: (c/wc/ec)1/0/1 0,0%
"wlan_wake" (): 1 s (1 s) Cnt: (c/wc/ec)635/5/0 0,0%

Jesam. Nesto mi pre par dana nije radio wifi u kuci, pa je onda tablet bio na 3g. Isto je bilo.

Uzmi okači na xda, chamonix ili Karpfenhai ili it_ler će ti odgovoriti... Što više dobiješ odgovora to bolje...

Направио сам тему у нексус 7 q&a, а окачићу и на BBS теми сутра или прекосутра ако овамо не добијем одговор.

ALI on nema problem sa WIFI-em...

"wlan_rx_wake" (): 55 s (55 s) Cnt: (c/wc/ec)44/0/44 0,3%
"wlan_wd_wake" (): 2 s (2 s) Cnt: (c/wc/ec)395/0/0 0,0%
"wlan_ctrl_wake" (): 1 s (1 s) Cnt: (c/wc/ec)1/0/1 0,0%
"wlan_wake" (): 1 s (1 s) Cnt: (c/wc/ec)635/5/0 0,0%

Ne mora to da znači, može zbog rutera wifi da troši kao šašav iako nema wakelockova, al eto kaže da nije to...

Ne mora da znaci naravno, ali uvek se pokaze ako neki problem nesto pravi... Zato i sluzi BBS :)

Pa kažem ti meni je bbs bio normalan, a skidao mi je 2-3% po satu dok nisam ispodešavao ruter...

Pa kažem ti meni je bbs bio normalan, a skidao mi je 2-3% po satu dok nisam ispodešavao ruter...

ako me secanje dobro sluzi, pokazivao ti je problem sa wlan_wake i wlan_rx, ali ne mogu da se setim. :D Mada ko zna gde je bio problem kod tebe, da l' glava ili... :p

Ne, to je bilo na s2 a pravio je viber :)
A ovo sam imao na alkatelu, ne pokaže ništa a skine 20% za noć :)

Pa kako ja nemam taj problem sa ruterom, a imam S2 i viber? :)

A pa Alcatel, Alcatel je posebna prica :p

Nemam pojma bre, što ja moram sve da znam :D

Nazad
Vrh Dno