Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Mozda smesno zvuci ali otkad sam ''video'' fiziku i procitao komentare o fizici vozila.. meni se ovo igra jedno 50% manje..

***, al citam na LFS forumu da nije TOLIKO strasno koliko se u prvi mah mislilo, i zavisi od automobila do automobila, neki su kazu skoro isti kao u cetvorci..

Ako hoćete realniju vožnju tu su Forza i GT serijal, jeste da ovde možete da učestvujete u uličnim trkama i budžite automobile u NFS stilu, ali to ipak nije tema igre

Aj majketi prestanite s tim komentarima, ubijaju u pojam.. Niko ni ne misli na GT fiziku.

***, al citam na LFS forumu da nije TOLIKO strasno koliko se u prvi mah mislilo, i zavisi od automobila do automobila, neki su kazu skoro isti kao u cetvorci..

Brate, na lfs forumu si nasao da se informises o tome kakva je GTA fizika :D. Ne trebaju ti eksperti, jasno ti je sve k'o dan. Ne vredi taj pristup "sta ne valja", prihvati igru onakvu kakva je, kazes lepo da voznja nije kako si se nadao i teraj dalje, nemoj sad da se bavis time, igraj malo igru i uzivaj (ok, znam :D)

Inace se ti i ja 100% slazemo oko GTA IV fizike, al' tako je kako je, sta cemo sad...

Poslednja izmena:
Zavrsio..mnogo dobra igra.Grafika,glasovi,muzika,sve toliko dobro odradjeno da ce da padne jos jedan prelazak lagani.:)

GTA se igra zbog fizike kola :D :D :D

Dakle, sta sve necu procitati :D

MAD Muzzy ima svako pravo da iznese svoje misljenje i nemas ti pravo da ih suzbijas. Od svakog novog proizvoda se ocekuju poboljsanja na svim poljima, pa tako i ovdje. Fizika automobila meni i mnogim drugima izgleda losija nego na 4-ci. Ja jos nisam igrao igricu jer nemam konzolu tako da nemogu bas sada da sudim , i ne nije novac u pitanju. Jer smatram da je gta jedno iskustvo. 2013 godina je i ja ne zelim da igram ovaj VELIKI naslov na 720p, lose texture, 20-30 fps, no AA itd da ne nabrajm sad nezelim da neko pomisli da hejtujem nesto ali ja ne zelim sa konja na magarca. :wave:

GTA se igra zbog fizike kola :D :D :D

Dakle, sta sve necu procitati :D

Vikend konzolas comment :) Ne, nije ono zbog cega je igra poznata i cenjena, ALI, 80% vremena provodis u kolima, posle prelaska igre ja najvecu satisfakciju dobijam u cistom blejanju po gradu u raznim kolima.. Dakle, da, to je jako bitan aspekt igre, al kapiram da nije onima koji zguzvaju za dva dana ovakav naslov i posle je nikad vise ne upale..

Onda se suzdrzi od daljeg komentarisanja necega sto nisi probao, prosto :) Ili koristi retko koriscenu rec na ovom forumu "pretpostavljam".

U svakom slucaju i ja imam pravo na svoje misljenje ;)

@BorisLozac: Vikend konzolas? Vidi, sigurno sam ponovo kupio current gen konzolu da bi "obrnuo" igru za par sati i bacio je :D

Poslednja izmena:
Nisi onda skapirao izraz vikend konzolas :p Mislim na stav, sve je super, kome treba fizika, zabava je u pitanju, *******cija, split screen sa klincima, ako hoces realnost izadji napolje i tako dalje :D

A u isto vreme kukas zbog arkadnog MGS5 ;).

Ja sam bio uzasnut prvim gameplay leak-ovima jer mi voznja nije bitan, nego najbitniji segment igre, ali ipak nije toliko lose koliko izgleda na snimcima. Na DS3 kontroleru mogu da se doziraju i skretanje i gas/kocnica tako da moze da izgleda koliko toliko normalno ako se ne jurca najbrzim automobilima. Da moze bolje moze, i to dosta, ali nije lose kao na snimcima definitivno i igrivo je. Ako je neko mislio da ce uninstall pasti posle prve voznje onda sam to ja, ali nije tako lose. ;)

Zasto se poistuvecujete sa igrom,pa je toliko branite.
Kritike su upucene igri a ne nekome licno.
Igrao sam je,to jest pokusao kod drugara(covek je konzolas,isto je razocaran)
i jednostavno grafika je ok ima pomaka,ali utoliko je veci bedak(sta je mogla da bude)
uz toliko potrosenih para.

Ja sam bio uzasnut prvim gameplay leak-ovima jer mi voznja nije bitan, nego najbitniji segment igre, ali ipak nije toliko lose koliko izgleda na snimcima. Na DS3 kontroleru mogu da se doziraju i skretanje i gas/kocnica tako da moze da izgleda koliko toliko normalno ako se ne jurca najbrzim automobilima. Da moze bolje moze, i to dosta, ali nije lose kao na snimcima definitivno i igrivo je. Ako je neko mislio da ce uninstall pasti posle prve voznje onda sam to ja, ali nije tako lose. ;)

Ma da, ali to ipak ne moze da se poredi sa Truck simulatorom, te stoga igra nije vredna trosenja vremena bilo kog ozboljnog gamera..... :d

Poslednja izmena:
Hm...

GTA 5 on PS3 disc runs noticeably better than PSN version

[YOUTUBE]TlyyDuXO1DQ[/YOUTUBE]

THUMBS UP so others can see the fix for this issue:
1) Turn on PS3 in "Safe Mode"
2) Run "Restore File System"
3) Run "Rebuild Database"
4) Enjoy the game!
This method has worked for me. I've been experiencing the exact same issues as DigitalFoundry has shown in the video, but after taking these steps, the game became as good as the disk version. Not many people know of this "trick" so please spread the word. Thanks guys!

Poslednja izmena:
A u isto vreme kukas zbog arkadnog MGS5 ;).

Zato sto se od MGS-a ocekuje da ne bude arkadan i da bude izazovna sunjalica dok se od GTA iz nekog razloga ocekuje da bude GT5 ili u najgorem slucaju Forza... a to je samo JEDAN segement igre koja je kroz svoju istoriju postavila standarde u svemu OSIM tog segmenta od koga se ocekuje da bude neopterecujuc, dovoljno zabavan i da lici na "pravu stvar" ...
S'druge strane sam alergican na izjave "odgledao sam YT video, znaci pada uninstall..."

Hm...

GTA 5 on PS3 disc runs noticeably better than PSN version

THUMBS UP so others can see the fix for this issue:
1) Turn on PS3 in "Safe Mode"
2) Run "Restore File System"
3) Run "Rebuild Database"
4) Enjoy the game!
This method has worked for me. I've been experiencing the exact same issues as DigitalFoundry has shown in the video, but after taking these steps, the game became as good as the disk version. Not many people know of this "trick" so please spread the word. Thanks guys!

To je to...Sledece sto ocekujem je editovanje nekog .cfg fajla:d

:d :d :d

1425145.gif

Vožnja je super, barem meni, uživam dok vozim od misije do misije. Saobraćaj je ponekad dosta gust, ali meni je baš super da prolećem onako između automobila, ili blago da ukočim i iskontrolišem auto da se ne zalepim u punoj brzini u nekoga :d Kao što kaže Z1000, na DS3 kontroleru sve lepo može da se iskontroliše. Tipična arkadna vožnja, ko očekuje fiziku sličnu GT5, neće se usrećiti - to nije nikada ni bila poenta u GTA serijalu. Ovde je u fokusu zabava, ne simulacija.

Voznja je realna ko i ostatak igre-nista nerealnija nego kad Trevor pobije 50 rednecka. Akcenat im nije bio na fizici i realnosti vec na zabavi i sudeci po prodaji koju su postigli na samo dve platforme to kupci zele. Licno ne zelim da mi pri sudaru od 60km/h auto postane nefunkcionalan a da lik kojeg vodim nosi gips do kraja igre. Jel neko stvarno misli da je i jedna od onih vratolomija sa bilo kojim vozilom moguca a da se i pri najmanjoj koliziji vozila ne uniste?

Najjace od svega je da 85% onih koji govore kako je voznja u igri losa, nisu ni probali igri, vec svoje misljenje zasnivaju na nekim klipovima i komentarima drugih koji takodje nisu probali igru.

Najjace od svega je da 85% onih koji govore kako je voznja u igri losa, nisu ni probali igri, vec svoje misljenje zasnivaju na nekim klipovima i komentarima drugih koji takodje nisu probali igru.

Ali pise na LFS forumu, a ako tamo pise, e onda mora da je tako.........
Sad cu i u komsiluku od nekih ovde da na tarabi napisem ponesto, pa da vidim sta ce da rade.... :d

@Jovyland :

Ja imam digitalnu verziju i nemam tih problema, niti sam bilo gde po domacim forumima video da se neko zali na to......

Igra je toliko komicna da ponekad ne znam da li igram Saints Row ili GTA. To se takodje odnosi i na onaj momenat kada se Majkl ili Trevis ,,naduvaju''. Malo su cak i preterali sa tim humorom.

Vrh Dno