Šta je novo?

Pro Evolution Soccer 2014

Zasto danas na E3 prezentaciji rekose da ce da izadje "kasnije ove godine za XboX360 i PS3" , nemoj da nas i KONAMI napusti (kao onaj smrad EA) ... valjda su se zbunili ili ona cura nije dobro prevela

Inace meni izgleda izvrsno , sporije i teze za igrati nego ranije , animacije super , fizika lopte vrhunska

Najavljeno je pre E3 da izlazi i za PC. Zar ne vidis da je PC zabranjena rec na ovogodisnjem E3?

Meni ovo lose izgleda, ne mislim na grafiku, vec na kontrolu lopte, sporo kretanje igraca, animacije. Nadam se da gresim. I zasto ne vrate imena pored radara, nego moramo da gledamo slova po terenu, bezveze.

Pa teže realnosti. Ovo izgleda odlicno bas zbog nacina kretanja. Izgleda manje arkadno.

A inace nisu?

P.S.
Majice i sortsevi

Poslednja izmena:
Ahahaha neko mi reče da su face u PES igrama bolje nego u FIFA, lets see them! :D

xjdMAksh.jpg

Ivanović

Qjee1bgh.jpg

Lukaku :D

rg0oyJ2h.jpg

Oscar :D

Pa kad su radili face od nule. Sad će biti nešto više od 200 faca, ali će kroz DLCove u narednih 2 meseca nakon izlaska igre da dobijemo preko 1000.
S druge strane, PES2013 je imao oko 1850 originalnih faca, ali i manje liga nego što će imati 2014.

Od nule ili ne, ovo je mnogo smešno :D, doduše i nebitno za igru.

Ja kad igram ML ili MLO prosto ne mogu da kupim igrača koji nema original facu :S:

Ok što su face nebitne, ali što 90% igrača ima iste animacije, isto trče, isto se kreću... To mnogo smeta. Nema onih vidljivih karakteristika igrača kao u FIFA

PC verzija miljama ispred konzolnih, po svemu!

Evo jedan gol od juče ;)

robinjo.gif

Moje misljenje da je ovaj PES totalna krsina. Bolje neka preimenuju u FIFU i gotova stvar. Strasno tromo, gameplay totalno promenjen...

Poslednja izmena:
Full verzija na PC-u je DRASTICNO bolja nego demo, mnogo bolji odziv, a to me je najvise brinulo. Tek cu da probam kako treba, ovo mi je bilo najvaznije...

Izgleda da lek za PC nije kako treba, meni je sve zivo usporeno, tacnije mislim na odziv pre svega, ne igrivo je totalno.

Pojavilo se i ono pravo. :) Inace, mnogo mi se svidja ovaj novi PES.

Odigrao ja par tekmi malopre, sta znam, nije lose. Realnije jeste od 2013, ali opet slab pomak. Ako ovim tempom nastave do 2020 ce valjda izbaciti SIMULACIJU fudbala. Mada generalno toliko su me smorile FIFE i PESovi da i nemam neku zelju da ih igram vise. Umesto da rade 2-3 godine na igri, taman da se odmorimo od fudbala na PCu generalno, oni svake godine izbace novu verziju, koja uz malo srece bude za nijansu bolja od prethodne. Ne bih da ispadnem bad guy, ali PES je najbolji primer zasto je dobro imati pi*ate. Ne bi im dao ni dinara za patchovanje jednom godisnje.

Igrao sam sinoc sa drugarom malo, on na dzojstiku ja na tastaturi. Elem, kako na tastaturi da aktiviram PAUZU ili da prekinem onaj uvodni deo?

Novi PES je po meni veoma los. Sve izgleda nekako plasticno, kao da je grafika gora nego sto je bila. Imam utisak kao da igram segin, od pre 15 godina, budbal. Odziv igraca je veoma los, a promena igraca je toliko spora da iritira do bola. Meni u igrici totalno jadan i bedan... Uopste nemam utisak da imam kontrolu nad igracem. Doslo drustvo sinoc kod mene kao da igramo novi pes i igrali smo stari... Valjda ce neki pecevi srediti situaciju, ali za sada mi se jedino svidja proslava golova to je ok uradjeno.

Nazad
Vrh Dno