Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne, mada nemas "serversku i klijentsku" verziju, vec server pomocu koga dizes ftp server na racunaru i klijent sa kojim pristupas ftp serveru na nekom od racunara. :)

Koja je razlika izmedju Swiftkey verzije za tablet i za telefon? Osim split layout-a koji postoji na tabletu nista drugo se ne pominje.

Koristim tablet verziju na Galaxy S2, za sada dobro radi ali ne znam da li postoji nesto sto propustam sto postoji na verziji za telefon.

I postoji li nacin da se lakse edituju reci koje je Swiftkey zapamtio? Znam za ono da dok kucam drzim prst na onu rec koju mi predlaze i da je tako izbrisem ali treba mi neki laksi nacin, da na primer izvadim celu bazu na komp i da je tako promenim.

Poslednja izmena:
@ Hvala doktore, nije mi bitna sinhronizacija sa kompom, bitno da radi to sto mi treba :)

I da pohvalim Vertumus-ov rad. Sve izgleda extra samo imam jedno pitanje. Za te ikonice moram da imam neki od Lunchera?

Hvala :)

Moras da imas neki od sledecih launchera: Apex, Nova, Adw, Holo, Go, Action, Go, Cancel ili Smart launcher

Veliki pozdrav,

Jedno pitanje. Nova youtube apk. Zbog cega se gubi skrol u horizontalnom polozaju?

Ne znam meni normalno radi... I u vertikali i u horizontali... Možda da odradis clear data i fc, a ako i posle toga ne radi dobro onda obriši je, pa ponovo skini.

I meni radi

Evo probao I nece. Izbrisem update radi,uradim update nece. Koji mu je ...???

@Vertumus
Pazario sam ja hd dark. Super je. I jedno glupo pitanje. A kako ti saljem spisak ikonica? Je l preko tvog sajta?

Nego Vertumuse, nemoj pogresno da shvatis, ali zasto sam sebe ovoliko hvalis :D Bas smesno zvuci ***, (ili mozda samo meni :)), kao kad neko lajkuje svoje postove na Facebooku :) "Amazingly superb extraordinary icons?" :D :)

Poslednja izmena:
@Vertumus
Pazario sam ja hd dark. Super je. I jedno glupo pitanje. A kako ti saljem spisak ikonica? Je l preko tvog sajta?
Cao,

Hvala za kupovinu. Mozes preko sajta, možeš i na email koji imaš u aplikaciji (contact developer). Gde god ti je lakše

Obavezno pošalji, a ja ću se truditi da odradim što pre

I molim te ne zaboravi da rate aplikaciju sa 5 zvezdica, značilo bi mi puno

Hvala puno
Nego Vertumuse, nemoj pogresno da shvatis, ali zasto sam sebe ovoliko hvalis :D Bas smesno zvuci ***, (ili mozda samo meni :)), kao kad neko lajkuje svoje postove na Facebooku :) "Amazingly superb extraordinary icons?" :D :)
Des' Boki legendo :)

Kad bi i ti provodio vremena koliko ja provodim, verujem da bi se u istoj količini reklamirao

Ako ti kažem da noću spavam svega 3 sata, pa posle na posao :(
Ja uzeo light verziju, al nema ikona za dosta app koje imam. Gde da ti šaljem sta mi fali?

Hvala za kupovinu. Veoma zahvalan

Evo napisao sam gore kako da mi pošaljes

Pozdrav

Je l si razmisljao da ponudis sva tri kao pack za nesto manje novca? Simbolicno manje, ali cisto kao neka reklama ili sta vec

Je l si razmisljao da ponudis sva tri kao pack za nesto manje novca? Simbolicno manje, ali cisto kao neka reklama ili sta vec

Npr za 4ipo dolara sva 3 komada ili dva komada za 3 dolara... To bi trebalo da poveca kupovinu ikonica.

@ Vik

ako mi uzmes ideju, zelim 15% :p

Onda se razumemo:D
Ne znam da li na play storeu imas tu mogucnost, ali mozes ljude da uputis na sajt i tamo to obavis.

Je li moguce da Action Launcher Pro nema opciju 'keep in memory' ili tako nesto?

Npr za 4ipo dolara sva 3 komada ili dva komada za 3 dolara... To bi trebalo da poveca kupovinu ikonica.

@ Vik

ako mi uzmes ideju, zelim 15% :p
Hehe naravno :)

Ali mislim da ne može na Google Play to. Progulglacu i pitacu neke koji se daleko bolje razumeju od mene.
Čak me i cene ne slušaju, stavio sam fixno 1.99$ a one se iz dana u dan menjaju :(
Kako sad tvoja ideja?:D
U cemu ce se razlikovati verzije?
Pa paid verziju cu gurati sigurno do 1.500+ikonica, dokova, wallpapers, a free će biti npr 200 ikonica i smanjene opcije same aplikacije, tipa promeni temu aplikacije itd
Onda se razumemo:D
Ne znam da li na play storeu imas tu mogucnost, ali mozes ljude da uputis na sajt i tamo to obavis.
Problem je ako idem preko sajta ili maila, kad god uradim update, moraću da ih saljem svima svaki put i pogubicu se

Aj baš ću da se raspitam da vidim može li

Hvala na predlozima i podršci

Da ne citam gomilu postova,interesuje me da li je potreban antivirus na android telefonu u ovom slucaju je Huawei Ascend Y210D,i koji?

NE!

Odgovor ti je i treba i netreba. Sve je više zlonamernog koda i logično bi bilo staviti ga ali potom dolazi do usporavanj telefona itd.

Sa druge strane je bolji odziv brži rad uz malo pameti da se neinstalira sve na šta se naleti i ne otvori svaka poruka sa prikačenom aplikacijom i neće biti problema.
Tvoj izbor!

p.s.
AV koriristim samo na Windows OS i ni na jednom drugom

Snapdragon™ BatteryGuru

Da li ima neko na forumu ko je stvarno pustio ovu app da radi 30-ak dana da podeli utiske? Znam da su svi programi ovog tipa placebo, ali ovaj ima nešto drugačije:

1. pali gasi data sync i wifi
2. sync određenih app samo kad ih pokrenem a ne non-stop

... pa mi deluje interesantno i mislim da radi posao? Šta vi mislite?

Licno sam protiv takvih aplikacija. Cemu poenta imati smartphone ako mu se periodicno pale smart funkcije.

Licno sam protiv takvih aplikacija. Cemu poenta imati smartphone ako mu se periodicno pale smart funkcije.

Cemu poenta da drlja npr i po noci kad ne treba, i bespotrebno trosi bateriju :) Mada, realno ustede su male. Meni je baterija odlicna ne gasim nista :) Gasio sam na SGS1 jer je bila ocajna nije mogla pola dana da sastavi.

Poslednja izmena:
Za noc imas druge aplikacije poput smart profiles. Ovo automatsko gasenje paljenje i slicno... bezveze skroz. Meni je do 23:00 sve ukljuceno, od 23:00-07:00 wifi/data off i to je to.

za noć imate punjač *** kakve aplikacije i profili :D

Za sada se nije javio niko ko koristi ovu app, zar ne? Ovi odgovori su vaše mišljenje a ne vaše iskustvo sa ovim programom ako sam dobro shvatio?

Meni treba neko ko koristi ovu app, imam konkretnih pitanja :wave:

Nazad
Vrh Dno