@ Hvala doktore, nije mi bitna sinhronizacija sa kompom, bitno da radi to sto mi treba![]()
I da pohvalim Vertumus-ov rad. Sve izgleda extra samo imam jedno pitanje. Za te ikonice moram da imam neki od Lunchera?
@Vertumus
Pazario sam ja hd dark. Super je. I jedno glupo pitanje. A kako ti saljem spisak ikonica? Je l preko tvog sajta?
Cao,@Vertumus
Pazario sam ja hd dark. Super je. I jedno glupo pitanje. A kako ti saljem spisak ikonica? Je l preko tvog sajta?
Des' Boki legendoNego Vertumuse, nemoj pogresno da shvatis, ali zasto sam sebe ovoliko hvalisBas smesno zvuci ***, (ili mozda samo meni
), kao kad neko lajkuje svoje postove na Facebooku
"Amazingly superb extraordinary icons?"
![]()
![]()
Ja uzeo light verziju, al nema ikona za dosta app koje imam. Gde da ti šaljem sta mi fali?
Je l si razmisljao da ponudis sva tri kao pack za nesto manje novca? Simbolicno manje, ali cisto kao neka reklama ili sta vec
Je l si razmisljao da ponudis sva tri kao pack za nesto manje novca? Simbolicno manje, ali cisto kao neka reklama ili sta vec
Napraviću ovih dana free verzije
Kako sad tvoja ideja?![]()
Hehe naravnoNpr za 4ipo dolara sva 3 komada ili dva komada za 3 dolara... To bi trebalo da poveca kupovinu ikonica.
@ Vik
ako mi uzmes ideju, zelim 15%![]()
Pa paid verziju cu gurati sigurno do 1.500+ikonica, dokova, wallpapers, a free će biti npr 200 ikonica i smanjene opcije same aplikacije, tipa promeni temu aplikacije itdKako sad tvoja ideja?
U cemu ce se razlikovati verzije?
Problem je ako idem preko sajta ili maila, kad god uradim update, moraću da ih saljem svima svaki put i pogubicu seOnda se razumemo
Ne znam da li na play storeu imas tu mogucnost, ali mozes ljude da uputis na sajt i tamo to obavis.
Licno sam protiv takvih aplikacija. Cemu poenta imati smartphone ako mu se periodicno pale smart funkcije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari