Instalirao sam nesto sa Marketa ili Black Marketa ,ne secam se i sada mi stalno iskace ova poruka tj reklama .Kako da unistim ovo da mi se ne pojavljuje tj. iskace odjednom?
Pogledajte prilog 123310
Push detector je nasao 5 aplikacijaSkini push detector i deinstaliraj aplikaciju koja šalje te reklame.
Moja preporuka je da ne koristiš black market.
Zato sto ima brdo djubreta.Sto? Za sad nisam imao problema, cak sta vise, preporuka, ako znas sta skidas ne mozes da omanes.![]()
Push detector je nasao 5 aplikacija
Obrisao sam prvu i za sada je ok..Hvala
Bio je nesto kao Adobe Flash player ili tako nesto. Ostale su Slot Machine,Slagalica,Milioner ,Photaf
Hvala BokiSjajan rad kao i uvek master Vertumuse, svaka castNego zaebo si se za rec Plane, to je avion, verovatno si hteo "Plain", kao obicne, proste?
Drago mi je da ti se svidjajuOdlicni icon pakovi.. Samo da bi dao 5 zvezdica moram na tunel medveda a sada nemam vremena za to..
Hvala. Da nezavisni su. Trebaš da imas neki od launchera i da si na Androidu 4.0+@Vertumus
Ovo su potpuno nezavisni icon packs!? Nije bitan telefon već neki od podržanih launcher-a?
Bas lijepe ikonice.
I kako se povezuje preko wifi na pc?Meni nekako najlakse ftp serveri na svim racunarima, a na telefonima file manager sa ftp podrskom (trenutno fx file manager).
Juice defender
Imam Notify Me ali nije to to sto mi treba. Treba mi neki podsetnik za neke stvari koje radim svakodnevno recimo i da iskoci notifikacija poput vibera? Jel koristite tako nesto? Moze to da se realizuje sa obicnim alarmom ali mrzi me da podesavam neki kratak zvuk a i hocu neku aplikaciju bas za tu namenu...
@ Vert
Odlicno izgleda sve ovo
I ja sam pomislio isto za plane kao i risbo![]()
Hvala, probaću. Instalirao sam filezila serversku verziju, jel treba i klijentska na računaru?Instaliras filezilla ili Xlight FTP Server (ja koristim ovaj drugi), zatim podesis sta hoces da sherujes na racunaru, dodas korisnika (user name i pass) i to je to. Na telefonu instaliras fm sa podrskom za ftp, uneses ip racunara, user name i pass.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari