Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instalirao sam nesto sa Marketa ili Black Marketa ,ne secam se i sada mi stalno iskace ova poruka tj reklama .Kako da unistim ovo da mi se ne pojavljuje tj. iskace odjednom?
Screenshot_2013-09-15-12-53-53 - Copy.jpg

da provalis sta si tacno instalirao, sistemom eliminacije?

Skini push detector i deinstaliraj aplikaciju koja šalje te reklame.

Imam problem sa Twitter aplikacijama, oficijalnom, oficijalnom beta 5.0, Falcon, Carbon,.. znači na svakoj od ovih od skoro ne mogu da vidim followers/following. Vidim broj ali kad uđem ne pokazuje liste, samo onu tačkicu. Takođe i kada odem na Twitter preko browsera isto se dešava.
Preko PC-a je sve ok, pokazuje liste.

Je l' vam se dešavalo ovo?

Skini push detector i deinstaliraj aplikaciju koja šalje te reklame.
Push detector je nasao 5 aplikacija
Obrisao sam prvu i za sada je ok..Hvala
Bio je nesto kao Adobe Flash player ili tako nesto. Ostale su Slot Machine,Slagalica,Milioner ,Photaf

Imam Notify Me ali nije to to sto mi treba. Treba mi neki podsetnik za neke stvari koje radim svakodnevno recimo i da iskoci notifikacija poput vibera? Jel koristite tako nesto? Moze to da se realizuje sa obicnim alarmom ali mrzi me da podesavam neki kratak zvuk a i hocu neku aplikaciju bas za tu namenu...

^Ako sam dobro razumeo hoces da ti neki task iskoci u notification baru. To može color note. A može i google calendar.

Push detector je nasao 5 aplikacija
Obrisao sam prvu i za sada je ok..Hvala
Bio je nesto kao Adobe Flash player ili tako nesto. Ostale su Slot Machine,Slagalica,Milioner ,Photaf

Ne mora više da se koristi dodatna aplikacija. Trebalo bi da od JB 4.1 dugi pritisak na obaveštenje da izbaci app info, odakle se vidi koja aplikacija šalje to obaveštenje.

Plus, negde sam pročitao da je Google promenio ToS za developere pa će ovakav vid reklama biti zabranjen.

Necu u notification baru nego push kao kod Vibera. I da zaboravio sam da napomenem najvaznije... Da ima funkciju kao alarm. Znaci iskoci podsetnik i ja ne mogu istog momenta to da obavim i udarim Postpone za 5min...

Drugari, evo mojih prvih aplikacija na Google Play, pa ako ste u mogucnosti, podrzite moj rad:

xfx7v8.png

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hd.plane

25ez290.jpg

https://play.google.com/store/apps/details?id=vertumus.hd

oupqvs.png

https://play.google.com/store/apps/details?id=hd.light

Unapred veliko hvala!

Sjajan rad kao i uvek master Vertumuse, svaka cast :) Nego zaebo si se za rec Plane, to je avion, verovatno si hteo "Plain", kao obicne, proste?

Odlicni icon pakovi.. Samo da bi dao 5 zvezdica moram na tunel medveda a sada nemam vremena za to..

@Vertumus
Ovo su potpuno nezavisni icon packs!? Nije bitan telefon već neki od podržanih launcher-a?

Bas lijepe ikonice.

Pa da, samo ih instaliras i podesis iz Nova Launchera npr. Look and feel --> Icon Theme :)

Sjajan rad kao i uvek master Vertumuse, svaka cast :) Nego zaebo si se za rec Plane, to je avion, verovatno si hteo "Plain", kao obicne, proste?
Hvala Boki :)

Plane = flat :)
Odlicni icon pakovi.. Samo da bi dao 5 zvezdica moram na tunel medveda a sada nemam vremena za to..
Drago mi je da ti se svidjaju
@Vertumus
Ovo su potpuno nezavisni icon packs!? Nije bitan telefon već neki od podržanih launcher-a?

Bas lijepe ikonice.
Hvala. Da nezavisni su. Trebaš da imas neki od launchera i da si na Androidu 4.0+

Ne moraš da ulaziš u launcher, u samoj aplikaciji imaš apply theme, izabereš launcher i to je to. Aplikacija će sama da odradi sve

U novom update dodaću još 100+ novih HD ikonica.

Ako imate neke želje vezano za ikonice, pošaljite mi spisak i ja ću ih dodati u sledećem update

Hvala

Instaliras filezilla ili Xlight FTP Server (ja koristim ovaj drugi), zatim podesis sta hoces da sherujes na racunaru, dodas korisnika (user name i pass) i to je to. Na telefonu instaliras fm sa podrskom za ftp, uneses ip racunara, user name i pass.

Ima li ko aplikaciju koja ce mi automatski gasiti mobilnu konekciju pri gasenju ekrana i naravno obrnuto. Nznm koliko ovaj energy saver na samsungu radi taj posao?

Imam Notify Me ali nije to to sto mi treba. Treba mi neki podsetnik za neke stvari koje radim svakodnevno recimo i da iskoci notifikacija poput vibera? Jel koristite tako nesto? Moze to da se realizuje sa obicnim alarmom ali mrzi me da podesavam neki kratak zvuk a i hocu neku aplikaciju bas za tu namenu...

Ono sto trazis ima GTask. Izbacuje popup kao kod vibera i sinhronizuje se sa Google Task.

Druga aplikacija koja ima to sto ti treba je Any.Do. Veoma lepa aplikacija. Jedini problem koji imam sa njom je nesto slabija sinhronizacija pa mu treba dosta vremena dok se task koji sam postavio na kompu ne pojavi i na mobilnom.

@ Vert

Odlicno izgleda sve ovo :)

I ja sam pomislio isto za plane kao i risbo :)

@ Vert

Odlicno izgleda sve ovo :)

I ja sam pomislio isto za plane kao i risbo :)

Hvala :)

Pa ja reko da stavim neki naziv za ravne ikonice, a da ne bude flat, pošto svi to stavljaju :)

Ako je neko kupio moje appse, neka mi pošalje koje bi ikonice želeo da dodam u novoj verziji. Takodje molim vas da rate aplikacije

Na mom novom sajtu možete videti sve ikonice koje se nalaze u aplikaciji www.vertumus.com

Hvala i veliki pozdrav

@ Hvala doktore, nije mi bitna sinhronizacija sa kompom, bitno da radi to sto mi treba :)

I da pohvalim Vertumus-ov rad. Sve izgleda extra samo imam jedno pitanje. Za te ikonice moram da imam neki od Lunchera?

Instaliras filezilla ili Xlight FTP Server (ja koristim ovaj drugi), zatim podesis sta hoces da sherujes na racunaru, dodas korisnika (user name i pass) i to je to. Na telefonu instaliras fm sa podrskom za ftp, uneses ip racunara, user name i pass.
Hvala, probaću. Instalirao sam filezila serversku verziju, jel treba i klijentska na računaru?

Nazad
Vrh Dno