Šta je novo?

Batman: Arkham Origins

Ja se zaista nadam da ce 2014 UE3 otici u penziju, vreme je. Secam se onih demoa jos pre pojave trenutne generacije konzola.

^ pa pise od prvog trejlera datum :-D Ps po meni deluje za sada OK ova igra :-D

Batman Arkham Origins
Minimum System Requirements:
CPU: AMD Athlon X2 @ 2.8 GHz or Intel Core 2 Duo @ 2.4 GHz
RAM: 2 GB Memory
GPU: AMD Radeon HD 3850 or NVIDIA GeForce 8800 GTS or better
DX: Direct X 10

Recommended System Requirements:
CPU: AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz or Intel Core i5-750 @ 2.67 GHz
RAM: 4 GB Memory
GPU: AMD Radeon HD 6950 or NVIDIA GeForce GTX 560 or better
DX: Direct X 11

Nadam se da ce ovaj put odraditi bolje dx11,da nema onih naglih padova fps.

Meni se Batman u ovom official traileru cini stariji :D Sve u svemu mi se jako svidja,moracu i da predjem "Harley Quinn's Revenge" DLC za Arkham City pre nego sto ovo izadje da imam sve u fullu predjeno i da sam pripremljen za Origins :D

takodje :)

Secam se da sam prvi deo presao 100% (po drugi put) pred izlazak dvojke.
Sada cu morati da ponovim praksu i predjem AC, mada tu je mnogo teze ostvariti 100% zbog onih challenga, nisam uspeo bas sve da uradim. Mada oni mi nisu ni zanimljivi, ali prica i Ridlerove zagonetke su vrh, to mi je bas zabavno. Ako ih ne bude u trecem delu razocaracu se...

batman-riddler-trophy-200x200.jpg

takodje :)

Secam se da sam prvi deo presao 100% (po drugi put) pred izlazak dvojke.
Sada cu morati da ponovim praksu i predjem AC, mada tu je mnogo teze ostvariti 100% zbog onih challenga, nisam uspeo bas sve da uradim. Mada oni mi nisu ni zanimljivi, ali prica i Ridlerove zagonetke su vrh, to mi je bas zabavno. Ako ih ne bude u trecem delu razocaracu se...

Meni je licno prelazenje ostatka igre nakom main storyja bilo i zabavnije od main storyja samog.Tako da cu se takodje razoracati ako izbace te side questove,a pogotovo Riddlerove zagonetke :D

Jedva cekam :happy:

AI je katastrofa, svi su izgleda i gluvi i ćoravi.

Pogledajte samo ovog prvog lika što prolazi kroz vrata oko 2. minuta. Očekivao sam da će betmen odmah da ga zgrabi, ali ovaj je ladno prošao pored njega i skrenuo još na desno i još uvek ga ne vidi? :shock:

Pa onda prvo ispali kuku na onu ogradu, popne se na nju i preskoči ogradu liku iza leđa.... ovaj na pola metra od njega i ništa ne čuje?

A onaj prekoputa njega, na onoj platformi, ništa od toga ne vidi i ne čuje, već betmen ispaljuje remote claw pravo u njega, a ovaj kao gleda nešto dole...

Katastrofa što se tiče stealtha, jer te igra gura da tako igraš samo zato što u suprotnom zagineš za par sekundi... a to je jeftina fora mnogih takozvanih stealth igara.

Mislim, biće ovo svakako dobra-sjajna igra, samo se nadam da će protivnici malo bolje da čuju i vide na nekom hard ili kojem već najvećem nivou težine.

Ovo što je prikazano u ovom klipu je zaista žešće retardirano.

Ne sećam se kako je to bilo u kecu, a dvojku tek treba da počnem da igram, baš me zanima da li je i tu isti slučaj i nevezan za difficulty level.

Kod nas važi za MSI nVidia karte.

morali bi da praktikuju, dobijes kod u kutiji, uneses na Nvidia sajtu i dobijes steam kljuc.
Tako je bilo i za Arkham City

Uz neki dobar SweetFX izgledace ovo lepo ;)

Poslednja izmena:
YEah, kupite envidiju, da vidite maglicu i papirice :D

Hm prodaju nam dim i pahuljice snega otkad to nemoze bez Physix -a da se emulira?? Nije to nego je nvidia pljunula lovu za Batmana kao po obicaju i sad se reklamiraju.

ic det dark betmen filing ...

Ali da li je realno da su sad magla i ove pahulje Nvidia ekskluziva??
Da li je moguce da tako nisko padnu? Sramota.

fizika je odavno nvidia exkluziva , od akvizicije ageie , tress fx amd-a, pa biraj , oćeš maglu, papiriće , lelujavu kosu ... leni, kapri ...

Ali da li je realno da su sad magla i ove pahulje Nvidia ekskluziva??
Da li je moguce da tako nisko padnu? Sramota.

To je bio slučaj i sa prethodna dva betmena, stvarno ne razumem čemu čuđenje :)

batmancave_text_1920x1080.jpg

Da nema pahulja snega rekao bih da je ovo Arkham City :S:

Nazad
Vrh Dno