Šta je novo?

GeForce GTX 760 Thread

Najbolje da mi i HAWK puca kad stigne :) Ako puca, dve kartice fiskalni (zajedno) na 59k, pa nece im biti dobro kad im odem tamo u servis :) Prvo sto cu da uradim kad dodje vrtecu Heaven celu noc. Navukao sam traumu sa ovom 660 ti.

Ma nece pucat Hawk istestirali su oni to sigurno, vjerovatno nije ti pucala ni GTX660ti kad si je uzeo, postoji mogucnost da nekad sa nekim narednim driverima se to desi jer je i hawk zestoko kloknut.

Da, kad dođe vidi koliko ima OC prostora - ako je nategnut do kraja, pucaće u budućnosti.

Vala ja nikakvog problema nisam imao sa 760-gamingom,samo se slabije klokovala sa najnovijim beta drajverom,a sve te sto pucaju na deff sigurno nisu ispravne i ja bih to definitivno na reklamaciju,kakvo crno downklokovanje!

Vidis da ni on nezna sta je hteo da kaze.....mozda da uzmes AMD verziju HAWK-a? :d

ma ja sam pre hteo da uzmem amd procesor, msm mozda je to hteo da kaze, ali problem je u tome sto ove graficke imaju pci x 16 v3 a sve MoBo koje podrzavaju fx8230 (mozda fx8320 zaboravio sam kako idu brojevi :D) imaju pci x 16 v2, a citao sam da oce da zeza ako spojim graficku sa pci v3 sa v2
pa nisam hteo da rizikujem :/

Nema tu šta da zeza... PCI-X je kompatibilan unazad. To nije bio dobar razlog, ali napravio si bolju kupovinu.

Vala ja nikakvog problema nisam imao sa 760-gamingom,samo se slabije klokovala sa najnovijim beta drajverom,a sve te sto pucaju na deff sigurno nisu ispravne i ja bih to definitivno na reklamaciju,kakvo crno downklokovanje!
Nisu pucale na def do 326.80. To znači skoro godinu dana ispravnog rada. Vidiš i da je tvoj OC pao - mada, pucanje na def se neće desiti jer su to isti čipovi i već su stvarno sve iscedili iz njih... Uglavnom, savet - kad kupite, testirajte prostor za OC - ako je karta prenategnuta, vraćajte je.

Na osnovu cega da vratis kartu koja ispravno radi na def. taktovima sa WHQL drajverima?!?!!?

Na osnovu prvih četrnaest dana gde možeš vratiti robu bez obrazloženja.

Neznam....drugar je imao referentni Asus gtx570 koji je posle godinu dana poceo da trotluje i da smanjuje klokove u igrama.....lik poslao u servis,ovi vratili kazu sve ok.....lik popizdeo,opet se njakao par dana sa kartom,dok nije ustanovio da treba da se vrati na neke malo starije drajvere i to je to.....iskreno,ja nevidim ni poentu ubacivanja najnovijih drajvera na kartu staru godinu ili vise,kad ionako isti ne donose vise nikakvo ubrzanje....msm,zabole me za najnovije beta drajvere ako mi sve extra radi sa wql drajverom.....a to za prvih 14 dana stoji.

Ne radi sve ni sa WHQL-om. A onda, da bi uopšte igrao neke igre moraš da ažuriraš drajvere. Pa kad dođe nova verzija Windows treba ti drajver za njega. Imaju i drajveri svojih problema, znam - to naročito vide GTX460/560 vlasnici sa desktop TDRovima - ali ovo nije problem do drajvera. Dakle, mislim da baš na grafikama ne možeš ostati na starim drajverima. A da budu podržane godinu dana i to sa istim čipom - ne znam. A sledeći WHQL će biti iz ovog brancha drajvera...

Stigao HAWK,veceras cherecenje! ;)

Čestitam. Javi koliko se greje i koliko su tihi ventilatori pri maksimalnom opterećenju.

Stigao Hawk,ali imam jedan mali problem.....afterburner mi dozvoljava samo 111% da povecam power limit,a vidim da svi gruvaju na 185%.....wtf? Sve sam izmenjao u onom cfg fajlu,prebacio na LN2 bios.....ne kontam?!

Jel moguce da mu je u bios-u power limit zakljucan na 111% ?????!!!!!!!

Jel imas poslednju verziju afterburnera ?

Imam,nemogu da verujem da mi je bios zakljucan na 111% !!!Ima da vratim kartu sutra odma!!!!!!!!!! Verzija AB 3.0.0 BETA 14,sve sam odradio u cfg fajlu da sve bude otkljucano,probao sam i EVGA PRECISION ,isti djavo,samo 111% power limita.......hebo ih HAWK da ih hebo!!!!Ima sutra da im ga vrnem samo tako!!!!! :mad::mad::mad: Nemogu da verujem!

Poslednja izmena:
Nešto tu nije u redu... Mora biti 115 sa STD biosom.

Isti je djavo i sa standardnim i sa LN2 biosom,uvek afterburner pokazuje 111% i kraj......iskreno necu uopste da se razmisljam sta i kako,kartu sam uzeo preko web-a,sutra je expresno vracam tamo odakle je dosla,a MSI-u i ostalim retardima sto uvaljuju ovakve karte (i jos ih reklamiraju na sva zvona) neka je na cast!

Čemu uopšte služi power limit? Koliko se sećam meni u igrama je oko 60%?

Cinjenica je da se na nase trzisste uvozi skart roba a prodaje se po regularnoj ceni kao svuda u svetu,kao da smo svi ovce,pa niko nece primetiti neki feler....msm,kojim cudom na kartu ovakvog kalibra mozes zakljucati power limit na 111% i misliti da to niko nece skontati?!!

Cinjenica je da se na nase trzisste uvozi skart roba a prodaje se po regularnoj ceni kao svuda u svetu,kao da smo svi ovce,pa niko nece primetiti neki feler....msm,kojim cudom na kartu ovakvog kalibra mozes zakljucati power limit na 111% i misliti da to niko nece skontati?!!

Pogledaj ovo, druga slika odozgo. Ne znam sta je po sredi pa se tako malo prostora dobija.

Poslednja izmena:
kako se gleda taj power limit ( nov sam sto se tice OC grafickih i procesora ), i koliko sam razumeo on sluzi za klokovanje da bi se skroz iskoristila graficka koja se overklokuje u cemu je hawk dobra :D

Nazad
Vrh Dno