Da li je neko osim @SlobaL i @Neban26 vidjao nesto vise temperature na ovoj kartici?
Nedavno sam kupio MSI Gaming i u petnaestominutnom Furmark testu temperature idu preko 80 stepeni. Rucno podesavanje ventilatora u Afterburner-u ne pomaze previse posto se temperatura popravlja za sest-sedam stepeni.
Kartica se nalazi u Bitfenix Prodigy kucistu sa dovoljno ventilatora da naprave pristojan protok vazduha. Razumem da temperature ove kartice mogu ici do 97 stepeni, ali sam pomalo sumnjicav kada svoje temperature uporedim sa za dvadeset stepeni nizim temperaturama mnogih testova koje sam citao.
Na koliko ti fan okrece kad dohvati 80c?Meni temperatura u igrama dostiže 80C. Fractal Design r4 kućište.
ovako za kraj sta sam sklopio i ako mislite da moze da radi i da je sve ok uzimam
ASUS Gryphon Z87
INTEL i5-4430 3.0GHz 6MB
RAIDMAX BlackStorm 615
HDD SATA3 7200 500GB WD Black WD5003AZEX, 64MB
Grafička kartica GeForce GTX760 MSI HAWK
KINGSTON 8GB (2x4GB) 1600MHz DDR3 HyperX Blu KHX1600C9D3B1K2/8G
Napajanje 850W Raidmax RX-850AE AE series MODULAR 80PLUS GOLD, PFC/13.5cm/black
sve ovo kosta oko 91k :/
uzeo sam malo jace napajanje jer bi kasnije zeleo da uzmem jos jednu 760 hawk (ali tek za godinu 2)
Ma sta visoka gori, ali na ovom njihovom testu ubjedljivo najtisa, vjerovatno kad se fan rucno podesi ne budu ovakve temp, mada evo ima dosta ljudi koji se zale na temp.Ovo je nešto novo... Temperatura na VRM-u je baš visoka.
Dok god je karta pod garancijom,tako mi se hebe i za vrm i za sve ostalo :d
Porucen GTX 760 HAWK,javljam utiske cim stigne....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari