Ok, barem cu zimi imati neki vid grejanja od tih kartica:d
7x7950 samih na brojilu gutaju oko 1200KW tj 6900 din u zelenoj i plavoj tarifi. Karte su undervoltovane, nastelovane lepo i samo su rudari na strujomeru pa ti sad racunaj koliko izadje za 4 grafike.rhher je napisao(la):Hmm, ja sam dobio nesto, drugacije planiram da kupim Raidmax RX-1000AE 1000W,po nekim testovima on za 820w(jednosmerne) koliko mislim da bi potroslile 4x 7950 i neki pentium dual core (775) potrosi 950w-1000w(neizmenicne) jer je efikasnos njegovog pretvaranje 80%.
Tako da bi sistem potrosio 690KV za 30 dana radeci 24h dnevno, zatim u zelenoj zoni imam 350KV po prosecnoj ceni od 4.5 din po kilovatu (zato sto je nocu jeftinije 4 puta i milim da to vazi od 12 do 5 ujutru) i ostaje mi jos 340KV u plavoj a neka prosecan cena bi bila oko 6.8 din po kilovatu i neka krajnja cena bi bila oko 3500 bez undervoltovanja,brojilo na koje planiram da priljucim buducu konfu nema ostale potrosace bukvalno prazna kucica.Ako sam se negde preracunao oprostite pola 3 je ,)
Hmm, ja sam dobio nesto, drugacije planiram da kupim Raidmax RX-1000AE 1000W,po nekim testovima on za 820w(jednosmerne) koliko mislim da bi potroslile 4x 7950 i neki pentium dual core (775) potrosi 950w-1000w(neizmenicne) jer je efikasnos njegovog pretvaranje 80%.
Tako da bi sistem potrosio 690KV za 30 dana radeci 24h dnevno, zatim u zelenoj zoni imam 350KV po prosecnoj ceni od 4.5 din po kilovatu (zato sto je nocu jeftinije 4 puta i milim da to vazi od 12 do 5 ujutru) i ostaje mi jos 340KV u plavoj a neka prosecan cena bi bila oko 6.8 din po kilovatu i neka krajnja cena bi bila oko 3500 bez undervoltovanja,brojilo na koje planiram da priljucim buducu konfu nema ostale potrosace bukvalno prazna kucica.Ako sam se negde preracunao oprostite pola 3 je ,)
to što je kwh za LTC input, to je bio problem BTC-a do skora, a sada je i LTC-ov. to samo znači da trenutnu cenu određuju rudari, a ne recimo realna potražnja.
a to što ASIC nema nikakvu drugu upotrebnu vrednost - kakve to veze ima? bitno je da je bitcoin tražena roba, da je mreža sigurna, da su konfermacije ultra brze, i da cena ne zavisi od rudara, ili njihovih računa za struju, već od ponude i potražnje.
Da mogu da potpisem da bude ovakva situacija narednih 5 godina ja bih odmah potpisao i sve sto imam bacio u hw![]()
I eto nam ga LTC/BTC na 0.02...Opet...pa idemo jos dole...***...nista od oporavka izgleda
Da imam hiljade ltc pa da se i plasim propasti ali za 200$ da se cimam i prodajem to mi nikako nije jasno...
svi veci investitori na BTC-e su u LTC i njima sad ODGOVARA sto niza cena, jer oni nisu *****i da se plase dumpa i cene jer ce samo profitirat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari