Šta je novo?

LG Optimus G Pad

DeletedUser

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.07.2013
Poena
195
LG se vraca na trziste tableta sa ovim modelom.
Za sada je poznato samo ovo :
8.3" FHD displej
Veoma tanak i lagan tablet, minimalni bazel tako da ce moci da se stavi u dzep kao i mnogi 7" tableti.
Iskreno ne mogu da zamislim koriscenje tableta sa tolickim bazelom ali ajde videcemo...
2GB RAM-a.
Quad Core Procesor, neki od ova 3 : S4 Pro / 600 / 800.
Dolazi bez stylusa ali ce imati mogucnost pozivanja.
Najverovatnije ce biti zvanicno predstavljen na IFA sajmu.

Poslednja izmena:
Sve mi se čini da će od cene da se vrti u glavi, jel se pominje možda? 🙂

Sve mi se čini da će od cene da se vrti u glavi, jel se pominje možda? 🙂

Nista, samo ljudi tvrde da nema sanse da bude ispod 300$, znaci uzas.
Ali ipak ce imati prednosti u odnosu na n7 :
1. Veci ekran (i to ne bas malo veci ekran)
2. Brzi procesor (s600 vs s4pro)
3. Kazu da ce moci da stane u dzep, sto jedva cekam da vidim.
A da, slike pokazuju da nece imati stereo zvucnike.

Poslednja izmena:
S600 je marginalno brzi u odnosu na modifikovani S4pro smesten u N7.

Nista, samo ljudi tvrde da nema sanse da bude ispod 300$, znaci uzas.
Ali ipak ce imati prednosti u odnosu na n7 :
3. Kazu da ce moci da stane u dzep, sto jedva cekam da vidim.
Не видим како ће моћи да стане у џеп ишта лакше од N7 😀

sta mislis pod kvalitetom lg tableta i telefona?
nisam bas upucen u stanje kod njih,jel su losi?

sta mislis pod kvalitetom lg tableta i telefona?
nisam bas upucen u stanje kod njih,jel su losi?

Užasni su.
Ne toliko izrada, koliko su loše radili.
Sa telefonima su se popravili.
Zanimljivo je da nijedan OEM tableta nije prišao nexusu po kvalitetu rada sistema, s obzirom da su kod telefona tu negde.

Užasni su.
Ne toliko izrada, koliko su loše radili.
Sa telefonima su se popravili.
Zanimljivo je da nijedan OEM tableta nije prišao nexusu po kvalitetu rada sistema, s obzirom da su kod telefona tu negde.

Decko silno gresis.
Iako LG nije ostvario zapamcene rezultate na polju tableta, na trzistu mobilnih telefona (pre svega Androida) su oni zapravo ono sto je Asus na trzistu tableta.
Prvi su ponudili jeftine a dobre android telefone, a i dan danas prave odlicne telefone za mali novac. Upravo ono sto Asus radi kod tableta, best bang for buck, to je LG kod Android mobilnih telefona.
Pogledajte samo prethodnu generaciju L3, L5, L7, L9, i njihove ovogodisnje naslednike, solidan dizajn i izrada (iako ne moze da se meri sa jacim igracima), i hardver koji kod konkurencije kosta po 50% vise.

Ja ne gledam samo zadnju godinu, pa da ih hvalim već moja iskustva sa 3 njihova telefona iz dve različite generacije (2010, 2011). Užasno je bio eufemizam.

Ja ne gledam samo zadnju godinu, pa da ih hvalim već moja iskustva sa 3 njihova telefona iz dve različite generacije (2010, 2011). Užasno je bio eufemizam.

***, bilo nekad, kod telekomunikacija, 2-3 godine je vecnost. Pre 3 godine i Nokia je jos pravila mobilne telefone. 😀
U svakom slucaju, novi LG telefoni poslednje 2 generacije su dobri a jeftini, sta ces bolje?

***, bilo nekad, kod telekomunikacija, 2-3 godine je vecnost. Pre 3 godine i Nokia je jos pravila mobilne telefone. 😀
U svakom slucaju, novi LG telefoni poslednje 2 generacije su dobri a jeftini, sta ces bolje?

Dovoljno da neku kompaniju izbegavam nadalje, dok ne vidim da se situacija popravila u nekoliko navrata.

ot:
već starija verzija androida, zvučnici pozadi (da su makar sa strana). Baterija obećava.

Kada ce ocekuje u prodaji? Vidim da pise q4 ali to moze biti i u Nov, Jel ima sanse za par nedelja? 🙂

Od ipad mini bolje samo na h/w nivou i to dok ne dođe mini retina.

HW i rezolucija su samo ?
Ustvari ne znam zasto ih uooste poredim, neuporedivi su... Koliko god da je os optimizovan, sta ces da uradis sa 512MB RAM-a, otvoris 4 taba u browseru ? Rezolucija takodje, jako bitna stvar. Dok ne dodje retina, ipad mini je za mene low end uredjaj.

Poslednja izmena:
HW i rezolucija su samo ?
Ustvari ne znam zasto ih uooste poredim, neuporedivi su... Koliko god da je os optimizovan, sta ces da uradis sa 512MB RAM-a, otvoris 4 taba u browseru ? Rezolucija takodje, jako bitna stvar. Dok ne dodje retina, ipad mini je za mene low end uredjaj.

Pa stize u oktobru.

Memo pad 8 bi bio best buy za 8" tablete, samo da mu najavljena cena nije preko 200e. Ovako se cenovno vec priblizava g pad-u.

Vidim da su ga danas predstavili u Hrvatskoj, valjda uskoro stize. Da li ko ima neke svezije informacije kada ce se ovaj tablet pojaviti u prodaji ?

Kako na netu pise, g pad ce se pojaviti prvo u Koreji sledeci ponedeljak po ceni od $500. To je dosta vise od predhodno najavljenih $299....

Nazad
Vrh Dno