Svi zaboravljaju da je Aflek već bio superheroj tj. Daredevil. Mada mene ne pogađa naročito jer mislim da je Betmen serijal prehajpovan a da je poslednji, treći deo bezveze film. Mada nije jedini serijal koji je imao takav put, od sjaja do očaja. Kum, Gospodar Prstenova, Ratovi Zvezda... kod svih tih serijala treći i poslednji deo je daleko lošiji od gotovo savršenog uvoda u priču .
Ben Affleck novi Batman...OMG :smash: Na sta ce to da lici...
Slično su ljudi pričali i kad je Ledžer dobio ulogu Džokera, pa je pokidao![]()
Ledzer..meni on tu nista nije pokidao...po meni prosek..meni u to vreme potpuno nepoznat glumac...Jack Nicholson je neprevazidjen u ulozi Jokera
Ledzer..meni on tu nista nije pokidao...po meni prosek..meni u to vreme potpuno nepoznat glumac...Jack Nicholson je neprevazidjen u ulozi Jokera
Slatko si me nasmejao.![]()
De moze da se pored Ledzer i taj Batman sa onim smecem iz 89-te!
Ja ne znam sta se vi udisali ali Heath Ledger nije nikakav glumac...prosek najobicniji..u kojim je pa to on filmovima glumio koji su ostavili nekakav trag u kinematografiji..nemojte da ste smesni...Baš tako. Najbolji betmen ikad je sa Ledžerom. Teško da će da ponove sa Aflekom ili bez...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari