Šta je novo?

Xbox One

Mislim da treba zabraniti i prodaju polovnih automobila, BMW, Mercedes i ostali su na rubu propasti zbog zle sirotinje. :d

dodaj telefone, tablete, procesore, graficke i sav ostali hardware kojeg su prepuni bench oglasi... bas me zanima dal bi isto tako pricali.

"ti nisi ustvari kupio telefon, ti si kupio uslugu koriscenja telefona."

dodaj telefone, tablete, procesore, graficke i sav ostali hardware kojeg su prepuni bench oglasi... bas me zanima dal bi isto tako pricali.

Ako citiras mene,nisam mislio na gadgete i ostali hardware vec na kupovinu igara na streamu sto naravno nije isto kao kada kupis tablet npr...

Dokle cete s ovom pricom :) Ako prodaju fizicku kopiju sa kutijom, trebalo bi da mogu da je preprodam, ako je digitalna kopija nek postoji zabrana.. simple as that.

Dokle cete s ovom pricom :) Ako prodaju fizicku kopiju sa kutijom, trebalo bi da mogu da je preprodam, ako je digitalna kopija nek postoji zabrana.. simple as that.

Tako ce i da bude najverovatnije, jedino me buni zasto moras da registrujes igru sa diska prilikom prvog pokretanja online, kad sve jedno ne mozes da igras igru bez diska, pa ne mozes.
p.s. mora o necemu da se prica. :D

Hardware =/= Software

Software nije opipljiv i od svog nastanka se licencira. Vec je bilo price o tome. Zapravo, ovo sa igrama koje se razmenjuju je izuzetak u svetu softvera. Jel mozes da menjas Adobe Photoshop licencu sa nekim ili se vodi na tvoje ime (ime tvoje kompanije)? Zar nema ogranicenja na broj masina na koje mozes instalirati konkretnu aplikaciju?

Svima nama ide u prilog sto se igre na disku mogu razmenjivati, ali nemojmo se praviti da je to normalna pojava medju softverom, jer nije tako. Treba se truditi da se to stanje ocuva ali nema smisla tvrditi da to tako mora jer je bas suprotno.

Licenciranje je jedan oblik prodaje, softver nije nesto u cijoj je to samoj prirodi i gde su ostali oblici prodaje nesto specificno, tako da je taj argument pogresan.

5aypP0I.png

:D

Haha. :D

Preorder bundle sa fifom 14 bi meni bi bio zanimljiv za 350$ koliko bi ispala sama konzola, ali da placam 100$ vise za Kinect koji mi je potpuno neupotrebljiv u malom prostoru, a koji se odvojeno ne moze prodati, a ionako je beskoristan ako nemas klince, ne pada mi na pamet.

Uzo bi Xbox ONE da igras Fifu :) brateeeee :)

Aj se kladimo da ni ti ne znas zasto :)

Zato što je najbolja fudbalska simulacija u pitanju :p

... ili novi sony.

Realno i Sony tek treba da ponudi neku dobru ekskluzivu, a da nije n-ti nastavak neke matore i izlizane franšize...

Ima onaj Order.. meni je Sony dosta bolji. Kako vreme prolazi sve mi se više dopada dizajn konzole. Nadam se da će biti brzo razbijena.

Xbox One je džombast i meni je jedino interesantan novi Kinect kao tehnologija ali džabe kada je softver za Kinect namenjen predškolskoj deci. Ekskluzive su bezveze.

Vecini PC gamera su skupe igre za konzole, i to nema veze sa piraterijom. 70-80 evra za naslove je preterivanje naspram cena PC naslova koji se mogu nabaviti digitalno po daleko nizoj ceni.

Pa da. Mislim da će ovog puta hakeri da razbiju obe konzole u rekordnom roku, bar što se tiče offline igranja. Online ni ne očekujem, tako da meni dosta.

Pošto je ovo Xbox tema, evo jedne interesantne primene Kinecta doduše van Xboxa:

Uzo bi Xbox ONE da igras Fifu :) brateeeee :)

Pa? Sportske simulacije su mnogo bolje na konzolama baš kao što su fps igre bolje na računarima.

Plus ne moraš da čekaš da se developeri smiluju da izbace neku igru za pc, (poput gta v) nego možeš odmah da je igraš čim izađe.

Uz to si miran sledećih 5-7 godina minimum, dok za to vreme moraš da promeniš 3 konfiguracije od 500e da bi igrao nove igre sa grafikom kao na konzolama...

Zaboravili ste na PSN+. Takodje, ne znamo jos uvek da li ce cena biti 70e. A i da bude, za ekskluzive je podnosljivo. Aman, niste deca vise koja pozajmljuju od roditelja...

Nismo deca vise, ali ni ne uzimamo telefone od 700-800 evra i sl. Cena konzola i njihovih igara niti jednom nije opala, konstantno raste (ne pricam o akcijama, nego retail cenama). Ove godine je u redu 70 evra, a kad sledeci put skoci na 80-90, hoce i tada? Za tu cenu mozes da kupis nekad po 20-30 naslova na PCu koje ce ti dati daleko vise gameplay vremena zauzvrat. To je u principu najveca mana konzola za vecinu "gamera".

Nazad
Vrh Dno