Mislim da treba zabraniti i prodaju polovnih automobila, BMW, Mercedes i ostali su na rubu propasti zbog zle sirotinje. :d
Ako citiras mene,nisam mislio na gadgete i ostali hardware vec na kupovinu igara na streamu sto naravno nije isto kao kada kupis tablet npr...dodaj telefone, tablete, procesore, graficke i sav ostali hardware kojeg su prepuni bench oglasi... bas me zanima dal bi isto tako pricali.
"ti nisi ustvari kupio telefon, ti si kupio uslugu koriscenja telefona."
Dokle cete s ovom pricomAko prodaju fizicku kopiju sa kutijom, trebalo bi da mogu da je preprodam, ako je digitalna kopija nek postoji zabrana.. simple as that.
dodaj telefone, tablete, procesore, graficke i sav ostali hardware kojeg su prepuni bench oglasi... bas me zanima dal bi isto tako pricali.
"ti nisi ustvari kupio telefon, ti si kupio uslugu koriscenja telefona."
na primer za 1 evroVecini PC gamera su skupe igre za konzole, i to nema veze sa piraterijom. 70-80 evra za naslove je preterivanje naspram cena PC naslova koji se mogu nabaviti digitalno po daleko nizoj ceni.
Uzo bi Xbox ONE da igras Fifubrateeeee
![]()
Zaboravili ste na PSN+. Takodje, ne znamo jos uvek da li ce cena biti 70e. A i da bude, za ekskluzive je podnosljivo. Aman, niste deca vise koja pozajmljuju od roditelja...
Uz to si miran sledećih 5-7 godina minimum, dok za to vreme moraš da promeniš 3 konfiguracije od 500e da bi igrao nove igre sa grafikom kao na konzolama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari