Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Imam blue ginger temu, sta treba da uradim da bih stavio aromu? Kapiram da ne smem tek ovako da flesujem aromu.

Uspeo da flesujem aromu nekako. Posle podizanja sistema i vracanja aplikacija, nisam mogao da otvorim galeriju. Tel je izbacivao poruku da moram da obrisem slike, fajlove itd jer navodno nema mesta. Na netu sam nasao da hoce da dodje do toga zbog nekog ostecenog fajla i ja lepo sve slike koje sam imao na telefonu prebacim na ekkarticu(racunarom). U celoj toj prici zanimljivo je da kroz telefon nisam mogao da obrisem ni jedan jedini fajl. Posle tog prebcaivanja na eksternu karticu, galerija se otvara ali pokazuje da na telefonu nema ni jedna slike i ne daje mi mogucnost da vidim slike na eksternoj kartici, kao ni slike koje sam dobijao preko whats appa. A na whats appu ne mogu da downoladujem slike koje mi neko salje. Elem slike postoje na eks.kartici . Mogu da ih vidim kroz file explorer ali kroz galeriju ne.
Probaj ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44009547

Imam blue ginger temu, sta treba da uradim da bih stavio aromu? Kapiram da ne smem tek ovako da flesujem aromu.
Reflash roma bez wipe, restart, flesuj aromu bez wipe

Jel gubim nesto sa telefona ako uradim reflash roma?

Koji kernel da stavim Sale, jer ovaj iz Neat 4.8 srce bateriju kao drogiran? :D
Jel ide naki wipe kad menjam kernel?

Ne treba wipe. Ja koristim stock, neki su zadovoljni sa apolo lite...

Sale uspelo ono sto si ostavio sa proverom gresaka. Medjutim sada je u gornjem desnom uglu ekrana nestao dan I sat. Ima samo baterija I signal za wifi ili data? Mogu li to nekako davratim ili moram da flesujem ponovo rom?

Poslednja izmena:
Imao si aromu instaliranu? Ako jesi flesuj je ponovo. U najgorem slucaju, a to je 10min, flesuj rom bez wipe, restart, flesuj aromu i obrisi foldere vrtheme i vrtheme backup sa interne

@_Sale_, a sto opet prvo tiho zvoni, pa tek onda se cuje glasno ringtone? Vec si mi jednom odradio da zvoni odmah glasno, kako to da resim opet? :)

Poslednja izmena:
Pa da, nije iskljucen increase ring :) A smara me da instaliram app zbog toga nesto

Ja odradio full wipe i reinstal neata 4.8 i apola light, pa aromu i radi:)

Ali, nestalo mi je advance settings u app drawer i na svakih 15min mi puca ovo:
uploadfromtaptalk1377172934849.jpg

Mozes je izvuci iz arome pa ubacu system/app i restart. Stvarno ne znam zasto dobijas taj FC a i nisi mi napisao sta si tacno odabrao tokom instalacije kako bih i ja to uradio pa da vidim u cemu je problem. Probaj da obrises data u google framework-u, da uklonis google nalog restart pa da ga dodas

Uradio sam sad wipe cache i dalvik, instalirao mega mod zbog crt off(jer sam to zaboravio prvi put), sve ostalo na skip osim sto sam odabrao beli stock gplay(prvi put sam uzeo crni, on je pucao).....
I sad sam dobio neke cudne animacije kad otvaram/zatvaram razne prozore i koje mi se nikako ne svidjaju, nestali su mi svi modovi izgleda za sada vidim da nema blue toggles i ikona, telefon secka i koci kad skrolujem levo desno i gore dolje, a od crt offa nema ni traga ni glasa:d

Evo sta sam sve instalirao prvi put: Blue Ginger Toggles, 50% transparent, Wifi 2, AOSP signal, Blue Icons status bar, Black Gmail, Black Play Store, New Neatrom Animation, Blue Circle battery, Black Note2 Keyboard, S4 Half Transparent Weather....i jedino je black play store pravio problem.

Ovaj megamod izgleda ponistava neke modove iz arome, imas li sale te modove(iz mege) pojedinacno pa da instaliram samo par koje mi trebaju?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno