Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ako prelazis na neki rom pre bilo kog roma sa MG u imenu bekap ti i ne treba.

Ako se odlucis za saletov neat, automatski ce ti biti bekapovan efs u sdcard/0/efs_backup folder.

Restore efsa jedino treba u koliko hoces da predjes na neki stariji rom od MG. Svi novi ce verovatno imati particionisanje efsa kao ovaj novi MG tako da nema brige.

Sale je pravio poslednji neat lite od tog holandskog koji sigurno radi bolje nego stock. Ako ti je potrebno nesto od samsung bloatwarea skines aromu i izaberes. ;)

Poslednja izmena:
A i u aromi je vertumusova tema sa jkayem na koje sam navikao i bez toga nikako :)

Drugari, potrebna mi je pomoc. Na pola instaliranja 4.1.2 mg6 preko Odina usb je zabagovao i prekinuo instalaciju, u Odinu je izbacilo faild. IZgubila se veza PC i telefona. Sad stojim zaglavljen na onom "firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in Kies & try again". Mogu da udjem u download mode. Probao sam jos par puta da pokrenem instalaciju i opet krene i prekine. Sta da radim? Izbrisao sam KIes i ubacio opet zbog USB drivera ali ne pomaze?

Jedna korisnica je sličan problem imala u temi o S4. Kod nje je bilo da je stavljala .tar u PHONE umesto u PDA. Kod mene se slična stvar desila i pomagala je promena USB porta i restart.

Ma jok. Problem bili driveri za USB, na polovini instalacije pukla konekcija. Reinstalirao drivere, restartovao komp i uspeo da ubacim stock. Sad radi. Dobro sam prosao.

Pre svega ovoga sam pokusao da ubacim Saletov NeatROM Lite 4.6 sa extSd ali zabode odmah na pocetku, nesto vezano za sertifikat/administration nisam zapamtio, rootovacu ponovo, ubacicu drugi recovery pa cu opet pokusati da ubacim Neat.

Nisam neki noob, mada sa linuxom nisam radio, ucim se pod stare dane, zato citam sve pre nego krenem a i hvala Bogu dobro koristim Google ako za*bem nesto. :)

Poslednja izmena:
Restartovao par puta, dok nisam reinstalirao drivere ništa.

Odradi flash na drugom računaru.

Ma jok. Problem bili driveri za USB, na polovini instalacije pukla konekcija. Reinstalirao drivere, restartovao komp i uspeo da ubacim stock. Sad radi. Dobro sam prosao.

Pre svega ovoga sam pokusao da ubacim Saletov NeatROM Lite 4.6 sa extSd ali zabode odmah na pocetku, nesto vezano za sertifikat/administration nisam zapamtio, rootovacu ponovo, ubacicu drugi recovery pa cu opet pokusati da ubacim Neat.

Nisam neki noob, mada sa linuxom nisam radio, ucim se pod stare dane, zato citam sve pre nego krenem a i hvala Bogu dobro koristim Google ako za*bem nesto. :)

Probaj PhilZ recovery

Za najnoviji (ako je najnoviji) NeatROM Lite 4.6 jel ima aroma ili se ceka ?

Malo pre mi ispao telefon iz ruke sreca pao je na ledja :)
Ekran menja boje i nikako nemogu da ga otkljucam da udjem u meni da napravim back-up od aplikacija.
Imam garanciju jos godinu dana sta raditi kako da sacuvam sve aplikacije i sta da sve instaliram posto je telefon rootovan a pod tim nemam garanciju.
Molim vas da mi pomognete!

Unapred se zahvaljujem.

imam problem sa S3 wifi je u pitanju,kad sam blize ruteru prijem je dobar cim se odaljim recimo 5-6 metara izbacuje problem "authentication error occurred."
da li je neko imao slican problem?

Neat lite 4.3 Telenor. Ima li neko problema MMSom? Ima li rešenja za problem? Ne šalje i odbija da download-uje poruku.

Malo pre mi ispao telefon iz ruke sreca pao je na ledja :)
Ekran menja boje i nikako nemogu da ga otkljucam da udjem u meni da napravim back-up od aplikacija.
Imam garanciju jos godinu dana sta raditi kako da sacuvam sve aplikacije i sta da sve instaliram posto je telefon rootovan a pod tim nemam garanciju.
Molim vas da mi pomognete!

Unapred se zahvaljujem.

A dozvolili bi ti zamenu ili popravku iako ti je ispao na beton? :)

Neat lite 4.3 Telenor. Ima li neko problema MMSom? Ima li rešenja za problem? Ne šalje i odbija da download-uje poruku.

Settings -> more settings -> mobile networks -> APN -> prebaci na mms profil, kada zavrsis vrati na wap.

Ali nema nikakvih ostecenja na sebi!!!

Settings -> more settings -> mobile networks -> APN -> prebaci na mms profil, kada zavrsis vrati na wap.

... Rogobatno rešenje... Ali, radi. Hvala!
Doduše, morao sam da dodam "default" u APN type da bih uopšte mogao da izaberem mms profil.

potreban mi je mali savet,da li menjati staklo,samo,posto sam cuo raznorazne price i citao sam ovde,ali nisam stigao svih 700 i nesto strana da procesljam,pa me zanimaju iskustva ljudi koji su to vec uradili...

Zna li se kada ce official update, da li ce to biti 4.2 ili mozda 4.3, od Samsunga ?

Kod samsunga se nista ne zna unapred. A i kad daju nesto opet ostaje tajna sta je to

Lagano ljudi, prvo s4, pa mini pa da prodje jos par meseci i mi smo na redu :)

Da li se problem sa riknjavanjem maticne ploce desava samo kod S3 verzije za 16GB i na verziji Androida nizoj od 4.2 ?

Tako sam procitao, znaci ta problematicna verzija ploce se ugradjivala samo na 16GB verziji ?

1500 je verzija bez kvara, koja je oznaka ploce sa kvarom ?

Koji je najnoviji stock firmware koji se moze instalirati preko Kies-a? I posto mi je Device Status Modified ne mogu da uradi OTA update, ali preko Kies-a ne bi trebalo da bude problema? Hvala :)

Meni je pre nekoliko dana stigao EMG4, valjda je to najnoviji.

Vrh Dno