Evo cisto i ja da se nadovezem na temu. I ja sam imao slican problem, tj Shitcolor mi je bacala nekakve artefacte po ekranu, a kupljena u ALTI-ju. Odnesem lepo sve nazad (dva dana od kupovine karte), kazu mora servis da potrvrdi. Niko nista ne javlja sedam dana ja zovem javlja se lik nema pojma o cemu se radi, "mora da zove servis". Zvace servis kao i javice mi. Opet niko nista dva dana ne javlja, vec pocinjem da ludim. Pozovem isti phon javlja se neki treci lik kaze sad ce da proveri i lepo me obavesti da je karta ispravna vrteli su sve testove i kao radi 100%. Ja mu lepo objasnim super sto je ispravna, eto je vama a meni dajte drugu zamensku (msi ili ne secam se sta sam vec trazio). On mi odgovori da to ne praktikuju, te da je powercolor super kartica, nisu imali ni jednu reklamaciju blah blah i ostala ******. Ja mu opet kazem ne znaci mi nista da mi vrate tu karticu 100% ne radi kod mene probao sam sve. I on onda kao opet da je posalje u servis da sve provere, ja cupam kosu sa glave vec. Posle sedam dana agonije opet ja pozovem, javi se neka devojka ja joj sve opet lepo objasnim (po ko zna koji put) i ona kao morace da vidi sa sefom sta moze da se uradi, opet neko zavlacenje. E onda ja lepo sednem u kola odem u Emmi i pokazem fiskalni i onako iznerviran objasnim im da ako je ta powercolor kartica ispravna, ja sam je lepo vratio 48h od kupovine sa svom ambalazom i opremom, da zahtevam drugu karticu znaci ne zanimaju me vise nikakvi servisi ni Cacak ni ostala ******. Hocu zamensku kartu i to je to. Odmah su mi dali Msi neku, imali su u radnji. Znaci moj ti je savet odes lepo tamo i razjasnis sve na licu mesta. Ovako mogu da te zavlace u nedogled. Ja sam uvek da se stvari resr mirnum putem ali ljudskom bezobrazluku nikad kraja. Pa vratio sam karticu u roku od 48h, kod mene ne radi, kod njih radi, hocu zamensku. Uopste ne shvatam u cemu je bio problem. Znaci treba da odem tamo posle 20 dana zavlacenja i da se svadjam da bih dobio moje. Stvarno ne razumem.