Šta je novo?

Alcatel One Touch Idol

Ajde ko je uspeo da pokrene neke od ovih novijih i jacih igara,tipa NOVA 3,Modern Combat 4 Zero Hour,Shadowgun DeadZone itd,da kaze kako rade,koliko opterecuju ovaj telefon i dali rade glatko.Po mogucstvu i linkove sa kojih su "kupili" ove igre.Te linkove naravno moze na PP.:d

Isti je procesor kao i u 997. A tamo seckaju. Mislim ovaj je kao neki 6577+, pa ga mozda taj plus izvlaci. Najbolje da probas. :) Temple run i ljute ptice rade normalno.

Ne ocekivati cuda. Ako dolazi sa SGX531 GPU-om onda cao-zdravo HD igrama. Asphalt 6 radi lepo na 6577(OT992D), modern combat 3 tu i tamo, vice city ne laguje al ume da zamrzne na 1-2 sec povremeno, real racing 3 i most wanted imaju bag sa zvukom, modern combat 4 secka, asphalt 7 kako mu dodje, cas radi lepo, cas ne. Sto se tice igara sa marketa one uglavnom rade dobro, cak i shadowgun deadzone radi odlicno dok mi na trenutnom fonu(Galaxy S Advance, novathor u8500 CPU;dual core na 1ghz i mali400mp GPU-om) laguje i to dosta. U svakom slucaju, koliko para, toliko muzike :)

Hehe citam i ne verujem da nekome igre predstavljaju key point u kupovini telefona :D

Poslednja izmena:
Pa kad ljudi kupuju komp zbog igrica, zašto ne bi i telefon ;)

Hehe citam i ne verujem da nekome igre predstavljaju key point u kupovini telefona :D

Pa nije key point.Pored svega ostalog sto telefon pruza,zasto ne probati sve,pa i igre.

Probao sam Modern Combat 4 i mogu reci da igra ide glatko!Takodje i Shadowgun Deadzone radi lepo.Skidam i NOVA 3,ali ako MC4 radi lepo (a izgleda fantasticno) radice i nova.

Samo da te upozorim, NOVA 3 je, koliko ja znam, najzahtevniji FPS na androidu, MC4 je manje zahtevan od doticne igre.

Da, nova 3 je dosta zahtevnija igra, radi ali laguje. Njoj bi ipak bolje legao neki kvad.

Uzeo sam ovaj telefon juče preko Vipa. Mislim da imam problem sa GPS-om. Nemam baš puno iskustva, ovo mi je prvi android pa me zanima kako da proverim da li GPS uopste radi? Kada ga uključim i udjem u Maps on konstantno blinka u gornjem levom uglu, a u okviru "Notifications" mi daje poruku "Searching for GPS" i to tako traje non stop. Da li je u pitanju problem do telefona pošto sam video u temi da su ljudi pomenuli GPS na ovom telefonu kao problematičan ili ja jednostavno nešto ne radim kako treba? Da napomenem da sam telefon restartovao, palio/gasio (pročitao sam na netu da to može da pomogne), ali se ništa nije promenilo.

Upravo to je bio problem, lagana šetnja i sve je proradilo kako treba. :) Hvala za pomoć taman sam se smorio da mi je upao loš primerak.

Igre koje sigurno "glatko" rade na ovom telefonu (ako nekog interesuje):d

DEAD TRIGGER v1.6.1

Modern Combat 2

Modern Combat 3

Modern Combat 4

Need For Speed Most Wanted

Jel neko menjao bootanimation na ovom iz Vip-a i ako jeste,koji je postupak?
Fon mi je otkljucan,root-ovan...

Dosao dotle i sad,tu imam dva gif i dva zip fajla.Ako vec imam uradjen bootanimation.zip na sd,jel mogu samo njega tu kopirati?

Obrisi vipov bootanimation.gif i prekopiraj tvoj, zip fajlove ne moras da diras.

A sad jedno glupo pitanje :D Kako se pojacava zvuk i ukljucuje vibracija za poruke?

A sad jedno glupo pitanje :D Kako se pojacava zvuk i ukljucuje vibracija za poruke?

Zvuk pojacavas u Settings -> Audio profiles -> (selektujes profil za koji zelis da namestis jacinu zvuka) i kliknes na setings ikonicu sa desne strane od izabranog profila -> Volume i pomeris sve do max :D

Vibracija za poruke, cini mi se da sam negde video i tu opciju ali ne mogu da se setim gde.

Znam za to u profilima, ali mi je zvuk za poruke mnogo tisi od zvuka za pozive :-\

PS. Sad sam provalio da mi ne radi vibracija ni za pozive, a cekirano je u profilima :S:

Poslednja izmena:
Kod mene vibrira kad otkacim u opcijama. Probaj da ga restartujes da nije nesto slucajno zabagovalo.

Da li neko zna da li postoji nacin da se promeni redosled shortcuta u notification baru?

Koristim ovaj telefon vec 7 dana i mogu samo da kazem da za te pare jednostavno nema bolji telefon. Ekran i vise nego odlican, odlican dizajn vrlo tanak telefon i lezi dobro u ruci nema klizanja i ostalih ******...Uporedjivao sam malopre telefon sa lg l9 nzn da li sam u nekom tripu ali alcatel ima bolji ekran i bolju kameru koliko sam usepo da vidim na 5-10min...Minus kod idol-a jeste baterija koja je kad se napuni 100% kad skinem od punjac samo otkljucam i zakljucam telefon odmah 99% a kroz 20-30sec 97% neznam zasto ali uz neko normalno koriscenje baterija gura 2 dana max...Zvuk i nije nesto na visokom nivou kao ni slusalice za nejga koje su blagi ocaj...Kamera danju i vise nego dobro radi svoj poso. Tako da sam u sustini prezadovoljan ovim telefonom, moja topla preporuka :).

Devojci počelo da se dešava da dok je na punjaču i radi nešto na telefonu, javlja da se baterija pregrejala. Prvi put to vidim na nekom telefonu, jel se to nekom dešava? Takođe se nekad zamrzne na par sekundi, ili dok ga ne uspava i probudi na power dugme. Izgleda će ovaj morati na servis?

To se i meni desava, pogotovo ovih dana kad je vrelo. Ispada da je to normalno, citao sam da se to svima desava. Ja ga samo skinem sa punjaca na par minuta pa nastavim sa punjenjem.

dok ga punite iskljucite gps,wirless i data ...meni je to pomoglo pa mi nejavlja pregrevanje

dfgdg11.jpg

http://www.techzilla.it/aggiornamenti-alcatel-jelly-bean-74563/

Vrh Dno