zechs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2008
- Poena
- 645
Да ли је могуће искључити пребацивање у ММС кад се напише дужи СМС ? Ноут кец , сток Џели
Ili koristi drugi sms program umesto sistemskog...
Да ли је могуће искључити пребацивање у ММС кад се напише дужи СМС ? Ноут кец , сток Џели
Pa jel imas neki program koji radi backup i restore?U telefon su mi ušli gremlini! Neko čudno s...nje se dešava.
Naime, ne mogu ništa da obrišem sa sd kartice. Kako šta obrišem, tako mi se volšebno pojavi opet. Kad kažem obrišem, mislim na - izvadim karticu iz telefona, ubacim je u adapter i u PC, pobrišem šta mi treba i vratim je nazad. Uključim telefon, fajlovi opet tu. Prvo sam mislio da su samo slike u pitanju, ali sad vidim da mi vraća i neke backup fajlove, apk-ove, ma šta god da obrišem, premestim, uradim sa fajlovima, telefon karticu vrati u stanje pre vađenja.
W T F ?!?!?!?!!?!?!!?!??!?!?
Izgleda da je problem u kartici. Stavio sam je u adapter, pa u PC, pobrisao ono što mi ne treba, ono što mi treba sam prebacio na komp, pokušao da formatiram, kad ono cvrc... neće - "Windows nije mogao da završi formatiranje". I ne samo to, kartica se vratila u prethodno stanje, sa sve pobrisanim fajlovima.
Ima li neko rešenje za ovu misteriju?
resenje je-kupi novu!Odjednom svi problemi ce nestati!!!
Jel opet Google *****ava sa sinhronizacijom slika kontakata??
Uradio sam reinstall Rom-a i sve slike postale slicice.
Meni se isto isto dešava već nekoliko puta. Ne razumem zašto, kad znam da je ranije radilo korektno.
Koje su mane i ima li nekih razlika u radu kada je otkljucan bootloader?
Zbog cega na Note2 ciji je kapacitet 16gb, nakon instalacije rom-a imam na raspolaganju tek nesto vise od 10gb?
Gdje se izgubi tih ~6 gb?
Ovo se desava i kad flesujem custom rom bez bloat-a, i stock 4.1.2...
Ovo gledam pod Storage, trenutno je na raspolaganju 10.36gb...
@Vojkan
Nije ni na Nexusu bilo bas sjajno sto se toga tice. Znao je i on da pojede po 1-2 gb ali opet ni blizu ovog sada.
Pa prebace se neke i na karticu
Kartica njegova interna.Ne koristim kartice evo 3. godina vec....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari