Šta je novo?

Spisak sajtova koji salju robu u Srbiju

Evo cisto najnoovije informacije o radu CN poste, za 5 dana(jutros) stiglo na aerodrom, tako da znate da je u ovom terenutku CN posta jako brza.

Ovaj poljski sajt za sočiva izgleda odlično što se tiče cena (baš sam tražio AirOptix Aqua), samo me zanima kako je moguće da nisu uradili eng verziju sajta, a šalju inostrano?
Čim neko primi paket od njih poručujem i ja :)

Ja sam i dao preporuku za sajt jer sam primio paket, ne bih savetovao nešto što nije isprobano.

Ja sam već 2 put naručivao, sve od poljaka, po 2 kutije.

^I da li vam je carina naplatila dodatne troškove: pregled pošiljke, PDV...?

covek gore je napisao da nije...
ja ocekujem da hoce (novi sad ***), ali obzirom na cenu, sve i sa pdv i uslugom ce da mi se isplati...

Ja sam naručivao ranije, pre uvođenja PP bez troškova.

Evo stiglo danas, bez pdv :) prva posiljka bez istog...

zato su mi za nalepnice iz kine, koje su 1$ naplatili 285 din...

Pa kako sada to . Stalno se kuka da NS carinarnica ne oprasta, a ono bez PDV-a ??? Svugde je isto, i trebala bi ta prica o NS carinarnici da prestane jer nije istinita ne kazem da kod, tebe, ali cesto ima i Politicku konotaciju, o gradjanima drugog reda, "di su nasi novci " i slicne gluposti. Svugde isto rade, i nema pravila, nesto prodje bez, nekad naplate posteno, a nekada bas oderu.

Jedno pitanje,
hteo bih da porucim casio g shock sat sa amazon.com, da li neko zna kolko bi bila carina na to , sat kosta 200$, ili imate neki bolji predlog mozda :)?

pa naruci, samo ne znam jel salje amazon za srbiju, racunaj na to pored 20%, carina 10% i jedno 50e spedicija ako ide kuriskom sluzbom :)

Vidim da dosta ljudi ima problem sa pošiljkama sa DXa i ostalih sajtova koji šalju preko HK pošte. Čini se da sve što je krenulo oko 10 juna se gubi negde, tj. ima trag da je napustilo HK, ali nikad nije prisiglo u Srbiju niti se pojanljuje negde "između".

Pošiljka je u mom slučaju, poručena i plaćena 27/05 i napustila HK 12/06. Na svako moje pitanje DX odgovara da sačekam još malo. Da li je neko do sada uspešno zatražio refund od DXa kad je pošiljka već otišla i koliko je čekao da mu pare ponovo legnu na račun? Plaćeno kreditnom.

naruceno 30.maja, danas se pojavilo u posti. Ne odustajte.
vrednost : 4,5 dolara

03.08.2013 07:46:25 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
03.08.2013 08:29:08 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
05.08.2013 08:39:19 61200 CARINA GPC BEOGRAD Od carine
05.08.2013 09:11:31 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
05.08.2013 12:09:12 11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
05.08.2013 17:15:53 11200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD Otprema
05.08.2013 18:27:58 11200 GPC BEOGRAD - 11073 BEOGRAD 129 Otprema

Jedno pitanje,
hteo bih da porucim casio g shock sat sa amazon.com, da li neko zna kolko bi bila carina na to , sat kosta 200$, ili imate neki bolji predlog mozda :)?

Probaj sa

http://watchhubs.com/en/28-g-shock-watches

ili

http://www.creationwatches.com/products/casio-g-shock-57/

Poštarina je besplatana, korektne su cene i velika je šansa da ne platiš ni carinu ni PDV (ja nisam par puta).

Ovaj lik sa e bay - a, je korektan isto.

http://www.ebay.com/sch/Watches-/14324/i.html?_ipg=&_ssov=1&_fln=1&_catref=1&_ssn=timeparadise

Šalje originale iz Singapura. Može aukcija, a može i dogovor. Neki moji poznanici su kupovali preko njega.

Za prva dva sajta mogu da se nađu vaučeri od 5 do 10 % na ovom sajtu

http://couponfollow.com/site/creationwatches.com

Za watchhubs vaučer od 5% je svetsatova

koji se uskoro biti zamenjen novim ;)

@bbK1ng, meni je pre par dana stigla posiljka sa DX-a od 25.05.

Poljaci nisu stavili racun? Tacno su uzeli ovdasnju cenu :(
Ja sam vec par ljudi rekao da mogu da naruce i da se isplati...

Probaj sa

http://watchhubs.com/en/28-g-shock-watches

ili

http://www.creationwatches.com/products/casio-g-shock-57/

Poštarina je besplatana, korektne su cene i velika je šansa da ne platiš ni carinu ni PDV (ja nisam par puta).

Ovaj lik sa e bay - a, je korektan isto.

http://www.ebay.com/sch/Watches-/14324/i.html?_ipg=&_ssov=1&_fln=1&_catref=1&_ssn=timeparadise

Šalje originale iz Singapura. Može aukcija, a može i dogovor. Neki moji poznanici su kupovali preko njega.

Za prva dva sajta mogu da se nađu vaučeri od 5 do 10 % na ovom sajtu

http://couponfollow.com/site/creationwatches.com

Za watchhubs vaučer od 5% je svetsatova

koji se uskoro biti zamenjen novim ;)

U kom mestu si narucivao kad nisi placao carinu za satove od 100-300$?

Koliko uopste naplate carinu na satove? Ove cene su skoro 3x nize nego kod nas za Seiko satove.
Mislim ako i naplate carinu+PDV 30% da se i te kako isplati.
Samo dal su ovo stvarno original satovi...

Brendirane stvari su najjeftinije u SAD i u UAE na primer mada u Emiratima iz drugih razloga, jer tamo ne postoje nikakvi trgovacki porezi. Pogledaj i uporedi sa SAD cenama. Ako su ove znacajno nize , to vazi za svaku robu ne samo za satove, onda nisu originali.

Original falsifikata :D

Poslednja izmena:
U kom mestu si narucivao kad nisi placao carinu za satove od 100-300$?

Koliko uopste naplate carinu na satove? Ove cene su skoro 3x nize nego kod nas za Seiko satove.
Mislim ako i naplate carinu+PDV 30% da se i te kako isplati.
Samo dal su ovo stvarno original satovi...

Zdravo,

ja živim u Jagodini. I meni je čudno bilo što nisam nikada platio carinu i PDV. Pre par dana mi je stigla baterija za laptop i opet sam prošao bez carine i PDV a. U svakom slučaju ti se spremi za carinu, a ako prođeš bez - to je samo bonus za sledeću kupovinu ;)
Obračun carine je veća misterija od enigme :D Tačno je da su ovde satovi 3x skuplji, ali ti uvek možeš da pošalješ izvod iz banke i Paypala.

Vezano za originalnost satova. Ja lično nisam neki stručnjak, više sam ljubitelj. Mada mnogi naši ljudi kupuju i kunu se u originalnost, uz to ovi sajtovi što sam naveo su dobro kotirani na netu, tako da ne bih rekao da prodaju Fake robu.

Meni su u principu zasmetale neke drage stvari. Nisu mi poslali kutiju od Saiko 5 modela nego od Barselone :D Internacionalnu garanciju su "zaboravili " da pošalju.

Ja niti nosim kutiju , niti bi im sat slao tako da nema veze .... ali bilo bi dobro da pošalju. Meni lično je bila bitana cena i da je sa satom sve o.k. (celofani i to).

Zakačiću danas neke slike kako je to izgledalo u mom slučaju. I nemoj da zaboraviš vaučere. Novi vaučer za Watchhubs​ je

Feel free to use this 5% off voucher.

Code: HDR.

Vidim da dosta ljudi ima problem sa pošiljkama sa DXa i ostalih sajtova koji šalju preko HK pošte. Čini se da sve što je krenulo oko 10 juna se gubi negde, tj. ima trag da je napustilo HK, ali nikad nije prisiglo u Srbiju niti se pojanljuje negde "između".

Pošiljka je u mom slučaju, poručena i plaćena 27/05 i napustila HK 12/06. Na svako moje pitanje DX odgovara da sačekam još malo. Da li je neko do sada uspešno zatražio refund od DXa kad je pošiljka već otišla i koliko je čekao da mu pare ponovo legnu na račun? Plaćeno kreditnom.

Izgleda da sam trebao ranije da se požalim ovde. Otprilike u vreme u koje sam pisao poruku pojavilo se u pošti. ;)

05/08/2013 13:06 - 11003 IZMENIÈNA POŠTA, Za carinu

Vezano za Watchhubs, kao što sam i obećao specijalno za benčmarkovce novi vaučer

Hi again,

You may use the voucher "Benchmark" now.

Cheers,

Sasha aka Yuri Lau

Ako neko može da zakači na prvoj strani.

Da li znaci nesto, ako prodavac navede da je poklon ili upise da ja manja cena nego sto jeste za ove nase sa carine, ili neka druga fora :)?

Da li znaci nesto, ako prodavac navede da je poklon ili upise da ja manja cena nego sto jeste za ove nase sa carine, ili neka druga fora :)?

Ovo za poklon nije bitno, a što se tiče cene obično umanjuju na oko 50$. Uvek možeš da se vadiš da je kopija ;) ili dogovoriš sa prodavcen oko neke tvoje želje. Neki članovi foruma su kupovali telefone a pisali mp4 i slično :)

Okačiću baš danas slike kako je meni pisalo i kako je spakovano.

To sto ce ti napisati gift nista ama bas nista ne znaci, cena moze da znaci ali ni ne mora, carinik sam odredjuje da li je to ok cena na koju obracunava pdv ili povecava po svom nahodjenju, ja recimo nikda do sada nisam platio pdv ni pre uvodjena PP ni sad posle , moj neki predlog je da kazes kinezu cifru koju ti mislis da bi ti odgovarala, to ja radim i nikda mi nisu pdv obracunali, a imao sam pakete koji su bili i za carinu i za pdv i to dosta paketa, i nikda nista.
Ne pitajte me kako, ne znam ni ja ali mi odgovara....

Ovako izgleda paket sa Watchhubs - a.

IMG_3647.JPG

IMG_3648.JPG

IMG_3652.JPG

IMG_3651.JPG

IMG_3650.JPG

U principu zadovoljan sam skoro sa svim

- sat je imao na sebi folije
- cena
- brzina isporuke
- prošao sam bez PDV a i carine :D

Kao zamerku, zameram im to što su mi do sada poslali 3 kutije za sat Barselona :wall:, i što su zaboravili da pošalju garanciju :d

Sve u svemu opet bih kupio od njih, mada im fali malo više profesionalizma.

Da pohvalim i to da su spremni za saradnju (dali su nam novi vaučer), i moguće je da se "dogovore" oko detalja ;)

Jagodinac, ja sam taj sat platio na kucnom pragu nesto malo preko 12.000 dinara, pre par dana sam ga prodao za 9.000, jos u dvogodisnjoj garanciji, jos mozda 17 meseci sto i nije tako nevazno za automatik satove...

92 eura puta 114 dinara iznosi skoro aaa dinara, da su ti uzeli 10% carine, to bi bilo bbb i na to naplatili 20% PDV, izaslo bi nesto preko ccc dinara... Em cekas sat 20 dana, em rizikujes pogresnu - pocepanu kutiju a jos jedno da napomenem, nisu to stari Seiko satovi koji ne mogu da se pokvare...

Definitivno, za sitne pare, ne vredi cimanja...

Ja sam naprimer trenutno u toku kupovine Casio sata od oko 160 dolara na ebay-u, gledam na watchhubs-u je 140 eura, ja cu ga dobiti na vrata za 155 eura... Cemu rizik...

Moja logika... Volim ja da kupim jeftino ali i da zaradim a i pustim druge da zarade...

Istina, ima na Watchhubs-u bas nekih povoljnih satova...

Poslednja izmena:
On, ne preporucuje. Koliko sam ja shvatio kupio je sat ovde kod nas i dobio garanciju na 2 godine. Ja ne kupujem skupe satove, pa se u ovo bas ne razumem nista, al ako neko ima adresu domaceg sajta koji prodaje relativno povoljno, neka objavi.

Nazad
Vrh Dno