Na papiru ne deluje loše, ali nema discharge i nije baš brz kad puni 4 baterije.jel zna neko sta je nitecore intellicharger i4?
Na papiru ne deluje loše, ali nema discharge i nije baš brz kad puni 4 baterije.
2 GaW: nema taj kontrolu punjenja.
2 GaW: nema taj kontrolu punjenja.
Vidi da li možeš negde da nabaviš Voltcraft IPC-1L, postoji i pod drugim brendovima.ja sam bas mislio da ima discharge...
znaci zasad onaj triax sa lcd ekranom je najbolji... plasi me malo to sto se greje...
Neće biti neke frke, samo se skraćuje radni vek baterija.Znaci izazivam srecu? Osam godina puta 12 meseci (punjenje bar jednom mesecno) = 96 punjenja i nijednom da se desi neki belaj. Povescu vise racuna ubuduce, hvala na informaciji.
:d
Naravno, ali da li tebi trebaju AAA ili AA? Pretpostavio sam da miš koristi male.
mislio sam da napravim neko kućište sa usb konektorom i 8cm ventom i da stavim punjač na njega. videću još 🙂 inače fino radi, ja sam zadovoljan. radi pražnjenje, punjenje i tickle, sve uredno pokazuje, pali lampice, pišti... e sad šta u stvari radi ne znam 😀Triax smrt :d, ma baš te briga, ako možeš nabaci mu neki vent odozgo i vozi.
Jel' ima neki nacin da se vidi trenutni mAh ovih baterija? A da ne bude ono "kad vise mish ne radi" 😉
haha to je g700, 20 sati je super odlično za njega kad vidiš šta sve može, to nije običan wireless miš, pogledaj malo o njemu pre nego što počneš da se iščuđavaš 🙂Samo 15-20 sati???????????? A ja se nervirao sto moram nakon koje nedelje dana DotE da menjam AAA baterije 😀
Super! Tnx.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari