Šta je novo?

LG Nexus 4

Meni su na stocku bile nekako isprane boje, suviše blede. Videću da li će pa tim koristiti stock boje ili će koristit njihovo contrasty kernel podešavanje, živo me interesuje...

ni ja ne vidim razliku u bojama.
doduse, ni ne smetaju mi stock boje.

Koliko sam citao na xda nekome jeste nekome nije.. Sto se mene tice ako budu radile ok na wi fiju smatracu da su fiksnute :) i meni su boje iste..

Како најлакше апдејтовати рутован нексус 4 а да остану root и data?

Danas mi se dogodio prvi soft reboot.. Cudno mi posto sam skroz na stocku

I meni dobro rade notifikacije. Mada su i na 4.2.2 bile sa minimalnim kašnjenjem.

Хвала Corvus :thumbup:

Koliko je to kašnjenje?
Evo,meni tapatalk javlja sa zakašnjenjem od 4 min.

Danas mi se dogodio prvi soft reboot.. Cudno mi posto sam skroz na stocku

I meni se dogodio juce, probao sam da instaliram 4.3, nisam uspeo, batalio i fleshno stock 4.2.2 i kad sam krenuo opet da skidam neke app samo bap i od jednom nexus sareni "x" na ekranu i krece da se podize sistem... nikad mi se ranije nije dogodilo za ova 2 meseca kolko imam fon :trust:

Flesnuo po corvus-ovom uputstvu...
Jedna losa strana, slabiji signal na wifiju od kako sam instalirao 4.3...

Boje su definitivno malo drugacije, znam po kontakt fotkama, cim mi zazvonio fon prvi put video sam razliku u slici. Ali svakako sacekati franciska pa sredjivati po zelji, sloboda je ipak sloboda :d

Imam noob pitanje. :d

Koristim PA + Franco i ocu da se pripremim za PA sa 4.3 update-ima. E sad update-ovao sam radio, ali me interesuje jel mogu i bootloader da odradim, a da ne moram da se vracam na stock?

Hvala. :)

Ljudi radi li vam MX player,imali novosti kad ce ga popraviti.

Meni ni skajp vise ne radi, resetuje mi se telefon cim se javim.

Kad ce vise stici redovan OTA update preko wifi-ja? Jel uspeo neko na taj nacin?

OTA je krenuo prekjuče. Sada samo zavisi kada će tvoj dobiti OTA. Sigurno će biti ovih dana. Ne znam od čega to zavisi.

e2ebymag.jpg

OTA nije pušten još nigdje, pratim redovno Nexus 4 community na G+ i još niko nije prijavio da je dobio OTA update.

OTA je krenuo još prekjuče. Juče je na XDA postavljen OTA zip i može se ručno uraditi flash OTA update-a. Ima linka do uputstva i fajla na prethodnim stranama. Mnogi ovde su uradili OTA update na 4.3, uključujući i mene.

OTA je krenuo još prekjuče. Juče je na XDA postavljen OTA zip i može se ručno uraditi flash OTA update-a. Ima linka do uputstva i fajla na prethodnim stranama. Mnogi ovde su uradili OTA update na 4.3, uključujući i mene.

U kojoj državi je krenuo? Znam za zip file i ručno stavljanje update-a ili čitavog image-a od 4.3, ali kao što rekoh na G+ zajednici još niko nije prijavio da mu je ponuđen OTA dok je na WiFi-u, a zajednica nije mala i nema mjesta na planeti sa koje se članovi ne javljaju.

U USA, koliko znam. Uvek prvo tamo ide OTA. Drug koji je u Americi trenutno (a tamo je kupio i telefon) je dobio OTA.

Svaka mu čast, s obzirom na komentare na G+ i XDA da se zaključiti da je onda tvoj drug jedini dobio update a da ga nije morao ručno ubacivati.
Trebao je još i screen shoot napraviti, članovi zajednica N4 bi se baš obradovale da vide notifikaciju za update pa makar i na SS

https://plus.google.com/communities/102044494332238610337

Poslednja izmena:
U USA, koliko znam. Uvek prvo tamo ide OTA. Drug koji je u Americi trenutno (a tamo je kupio i telefon) je dobio OTA.

vidis, meni nije stiglo, a kupljen je u usa. doduse, nisam ja ni mnogo dugo cekao nesto.

sad cu da vidim sta je sa skajpom, cim se javim nekome, sekund razgovora i pljas, reboot.

Vrh Dno