Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pratio sam sve teme što se tiče "S" modela. U svakoj, ali svakoj je moralo da se prolazi kroz ovo... Dođe do zasićenja šta li, ne izađe u tom trenutku nikakav novi rom, igrica, pa ljudima dosadno i uhvate se za bateriju.. :(

Ok, razumem sta pricas ne treba tri dana ali mora da moze trajati bar 24 casa optimalnog koriscenja ili 15-18 sati ultra koriscenja... A ne da ih punimo 2 puta u roku od 24 sata.

Pa i ne puni se 2x dnevno? Ja sinhronizujem 4 IMAP naloga na svakih 15 minuta, WIFI ne gasim, 3G je stalno ukljucen, konstantno sam dostupan preko Hangouta, Twitter, FB, dosta poziva u toku dana - i ne moram da ga punim 2x dnevno jer bez problema prezivi ceo biznis dan. Za mene je to veliki uspeh.

Pusti ti bateriju, nego jesi ti root-ovao telefon? :D

Jeste, a ti spavaš na času.

Dobro, neko zna da moze da se obrise default Google nalog, neko ne zna... :p

Pa zar niko ne koristi Custom rom? Vredi li ih ubacivati? Na S3 sam koristila Saletov NeatRom, ali za S4 ga nema :( pa sam sad u nedoumici da li uopšte da ubacujem neki :confused:

Ubaci omegu, moj drug ima i skroz je zadovoljan :)

Posle hd2, gs2 i gs3, gs4 mi je još na stock romu, bez rutovanja, i sabija kako radi. Ne pada mi ni na kraj pameti da stavljam custom rom :cool:

Nešto se i ja zbog svega toga razmišljam. Jedino što sam ga rutovala i to samo zbog Titanium i Greenify aplikacija.
Nisam puno pratila stanje custom romova, pa sam mislila ima li ista dobro kao što je NeatRom za S3?

Meni realno ni titanium ne treba. A Neat, ***a, za sad ga neće biti za S4...

Radi stock perfektno, nemam za sada potrebu za instaliranjem bilo kog customa. Voleo bih jedino da probam onu novu Viktorovu temu ali o tom potom, taman da je ispegla :)
Kada budem instalirao nesto drugo ici cu verovatno na GE rom, pretpostavljam da bi trebalo najbolje da rade ne racunajuci stock-based?

WELCOME TO THE NEW VERSION OF DOMINATION DARK!!!​
DOMINATION DARK v1.4 GT-I9500/9505
ONE OF THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 3 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON GALAXY S4, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL AOSP

FULLY THEMED!!!

Just look at gorgeous style of the MMS APP!!! I know that you will sent more SMS now :)
Semi-transparent MMS widget!!!

2hi41a0.png

mkjgxu.png

Recommended apps and some new icons!!!

20ha45x.png

Downloadprovider got themed too!!!

3021hc8.png

Paying attention to every possible detail!!! Even that small arrow goes to AOSP

9ampev.png

Big thanks to [MENTION=3994160]ImpheOtus[/MENTION] for pointing me to this detail :)
Revised Power Menu dialog

blk53.png

- Status bar in/out arrows in AOSP style layout. Big thanks to my friend [MENTION=4603975]daveyannihilation[/MENTION]
- Clear all button moved to the top. More space for your notifications now! Big thanks to my friend [MENTION=4603975]daveyannihilation[/MENTION]

2mzy4ah.png

MAKE YOUR OWN SET UP!!!​

With new version of Domination Dark, it is possible now to have light apps inside Domination Dark and other way around!​

What does that mean? I have installed Domination Dark, but I really want Light MMS app. Follow the steps bellow.

Basic and simple instructions:
- download both themes (Dark and Light)
- chose your desire app from vrtheme > system > app
- drag/drop into your preferable theme (into same place vrtheme > system > app)

CURRENTLY AVAILABLE APPS THAT WORKS IN BOTH THEMES
- SecSettings.apk ---> work in Dark and Light
- SecMms.apk ---> light SecMms.apk works on Domination Dark (dark SecMms.apk does not work on Domination Light)

As the theme is growing, more apps will be available to switch between themes

Soul Bound
As always, I invested all my free time and all my knowledge into this. This is my passion and I will always strive to have really high standards. This is heavy complexed and hard projcet!​
All icons, layouts and styles in Domination are carefully designed on very professional level in order to achieve amazingly crystal clean and minimalistic look of AOSP. I created all of this with passion, dedication and love for Android. Domination isn’t just a theme. Domination is overhaul of whole Samsung system framework.​
I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so please consider a small donation as appreciation for my hard work.

DONATE!!!

Thank you in advance

CHANGELOG DOMINATION DARK

23.07.2013. - v1.4
- whole theme has been build from scratch again
- whole framework has been revised
- themed mms
- themed recommended apps
- themed downloadprovider
- added torchlight (flashlight) settings > display (big thanks to @Stavr0s91i)
- fixed email bug
- clear all button is on top now (big thanks to [MENTION=4603975]daveyannihilation[/MENTION])
- data and wifi in/out arrows are AOSP now (big thanks to [MENTION=4603975]daveyannihilation[/MENTION])
- various graphical changes/improvements

DOMINATION LIGHT ALSO GOT THE UPDATE

CHANGELOG DOMINATION LIGHT
23.07.2013. - v1.2
- more apps converted to light
- fixed low level battery charging dialog
- various graphical changes/improvements

Sincerely,
VERTUMUS

E to su boje, bravo!

@Vertumus

Zbog cega si + stavio ispod H kod oznake koja mreza je u pitanju?

Ma to sam i mislio nego sam se drugacije izrazio. Mislim da je ljepse kada je sa strane....

Ostalo je odlicno. Steta sto ne radis za N2 teme.

Ma to sam i mislio nego sam se drugacije izrazio. Mislim da je ljepse kada je sa strane....

Ostalo je odlicno. Steta sto ne radis za N2 teme.
Drago mi je da ti se svidja :)

Nema mesta da se stavi sa strane, jedino sa leve, ali bi delovalo nekako ruznjikavo. Aj probacu pa cu da vidim kako ce izgledati

Ma nemoj sa lijeve strane, nigdje na netu nisam vidio +H, uvijek je H+, u bilo kojoj dokumenataciji za mobilne mreze, specifikacijama, svuda je H+ pa sam zato i mislio da stavis sa desne strane. Mislim da je pravilno tako.

Ja na Omega romu imam simbol za data saobracaj ispod slova (e, 3g, h) dakle strelice su ispod, i odvratno mi izgleda.

@Vertumus
Ако већ правиш АОЅР изглед мора бити са десне стране, збуџи некако тај плусић :D
Иначе, да имам неки галакси само би твоју тему фурао ;)

Како има код мене на нексусу?

E sad na stock romu nisam odavno, ali čini mi se da ima :D

mnogo mi se svidja samsungova mail- client aplikacija. bas su je lepo skockali.

Vrh Dno