Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

pitanje, kad je ukljucen smart stay i sl funkcije da li "oko" u status baru treba uvek da bude ukljuceno ili se pali samo kad registruje da oko nesto radi.

na s3 se je bila ova priva varijanta i sad me bbuni sto mi je uvek on

@đilke
hm ajd ponoviću večeras, malo mi je čudno da je tolika razlika.

Opet problem sa AudioOut 2 wakelock :(
Stock rom, nije rutovan :confused:
Ima li rešenja?

Jelenice, Audio out 2 je normalan wakelock kada se koristi telefon a ukljucen je zvuk, npr. kada igras igricu kada koristis youtube ili slusas muziku, iznosice onoliko koliko su te aplikacije bile ukljucene... tako da nema razloga za brigu, opasan je u zadnje vreme novi - "nlp wakelock" koji kida bateriju i drzi telefon non stop vejkovanog.... treba da se ugasi proces network location u running appsu....

Poslednja izmena:
Problem je u tome što ne iznosi toliko koliko se koristio zvuk, prikazuje mnogo više. Nije neka katastrofa u curenju baterije, ali se ipak oseti :(, a imala sam taj problem i na s3 ali ne mogu se tačno setiti kako sam ga rešila :confused:

Ja sam definitivno primetio da na S4 bateriju uništava Google i fast dormancy. Evo sad kad mi je iskljucen auto sync sync i location services baterija dise. Cim upalim 3G net fast dormancy jede bateriju kao lud.

Problem je u tome što ne iznosi toliko koliko se koristio zvuk, prikazuje mnogo više. Nije neka katastrofa u curenju baterije, ali se ipak oseti :(, a imala sam taj problem i na s3 ali ne mogu se tačno setiti kako sam ga rešila :confused:

U taj wakelock ti je uracunat swaki zvuk sa telefona, npr kucanje poruka sa klikom, screen lock sound i sa dialpeda, tako da i to uzmes u obzir, wakelock se smanjuje, bar kako pisu na xda, iskljucivanjem sound opcija u settingsu...

Ja sam definitivno primetio da na S4 bateriju uništava Google i fast dormancy. Evo sad kad mi je iskljucen auto sync sync i location services baterija dise. Cim upalim 3G net fast dormancy jede bateriju kao lud.

Nije samo na S4 izgleda da je neki problem na Google servisima...

ane3a7en.jpg

Jedina igra koju igram na telefonu je FIFA 12. Kupio sam original aplikaciju...Dok sam bio na SGS2 igra je radila vrhunski, sada na S4 kao da secka...probao sam da izgulam, ali bezuspesno. Zna li neko mozda sta moze biti uzrok?

Ljudi pomagajte!!!Pre nekoliko dana je baterija pocela nenormalno da se trosi, do tada je trajala vise od jednog dana uz normalno koriscenje.. Sigurno mi neka aplikacija pravi problem. Interesuje me kako funkcionise ovaj better battery stats ?? Da li na njemu mogu videti koja me aplikacija zeza i koliko baterije trosi. Unapred hvala svima..

Ja sam kodove za Samsung telefone do sada kupovao na samsungimeiunlock.com sve preporuke.

Ja sam od ovog kupio :
http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=221242584403
Samo, savetujem ti da snimaš celu akciju da u slučaju da neće imaš dokaz da tražiš pare nazad.
E sad, koj modem imaš? Jesi li probao možda da otključaš kroz service meni? Vredi probati, ima i fora da moraš prvo da ubaciš karticu koja radi (vip)..

Poslednja izmena:
Konačno se reših da rutujem moj S4 :thumbup:
E sad je pitanje da li da ostanem na stock romu ili ima neki bolji (bitna mi je baterija, stabilnost i kamera)?

Definitivno mi ne radi dobro proximity sensor. Uvek tripuje da je ensto ispred njega i u toku poziva mi je uvek iskljucen ekran sve dok ne prekine neko, ili pritiskom na dugme.
I to mi se desavalo od pocetka nego mi nije toliko smetalo i mrzelo me da se cimam do servisa i to mi je ogromna greska, jer mi se u medjuvremenu polomilo staklo na ekranu i sad ce verovatno tome da pripisu pa cu da im bacim bombu :D
Nego da li za to da idem direktno u servis BG Elektronik ili da se obratim telenoru prvo?
I da li ce mi naplatiti popravku toga ako uopste moze?

Jeste mozda ni nemam S4 nego 3310.
i kad se onaj kod ukuca *#7237# (lupio sam, ne znam ga napamet) pise da je uvek ukljucen i da uvek radi kao da mi je uho ispred a nije.

Sale matori, daj kreni ko covek da stancujes romove za S4, S2 je vec dinosaurus :)

Ma uzecemo S5 kad izadje, ima fore do tad. Daj da "ispostujemo" S4 :)

Inace koji GE rom za S4 je sad najbolji?

Poslednja izmena:
Uzeh juče, ovamo, u telenoru, auto držač za s3, originalni samsungov za 10 eur i super, pasuje do 5.2". Svaka preporuka, pa pogledajte ima li kod vas u telenoru ili ako dolazite vi ili neko vaš na ljetovanje...

+1
Takodje, upravo je na 62% a skinut je jutros oko 10 sa punjaca.

Tanak telefon sa 5" ekranom i 130 grama, sa nebrojeno funkcija, kome ce baterija da drzi 3 dana, ne mozes ocekivati u skorije vrijeme. Ja sam zadovoljan sto mi sa normalnom upotrebom izdrzi preko 24h.

Ok, razumem sta pricas ne treba tri dana ali mora da moze trajati bar 24 casa optimalnog koriscenja ili 15-18 sati ultra koriscenja... A ne da ih punimo 2 puta u roku od 24 sata.

Nazad
Vrh Dno