darkos
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.03.2003
- Poena
- 679
Najlepši info u poslednjih x stranaIdi u postu, trazi post restant (cuvanje svih posiljaka 30 dana) i putuj slobodno
Kosta celih 44 dinara.
Najlepši info u poslednjih x stranaIdi u postu, trazi post restant (cuvanje svih posiljaka 30 dana) i putuj slobodno
Kosta celih 44 dinara.
Idi u postu, trazi post restant (cuvanje svih posiljaka 30 dana) i putuj slobodno
Kosta celih 44 dinara.
Vidi ti na 17track da nije taj paketic zavrsio u nekoj drugoj drzavi posto ga tako dugo nema, i obavezno pitaj kineza da proveri taj broj, da ti nije dao pogresan.
Rade oni to cesto, npr znas da je fejk kad pocinje sa RE... Do sada sam dobijao iz HK kada pocinje sa RB, RT, RR ali RE nikada. I naravno tog paketica nigde nema ni na 17track ni na hk post, ni na srb post.
Kod mene se konačno na carini pojavio paket od 2. juna.
21.07.2013 08:14:13, 11003 IZMENIČNA POŠTA, Za carinu
21.07.2013 07:28:49, 11003 IZMENIČNA POŠTA, Prispeće
Koliko beše obično treba dana od carine dok ne isporuče paket? Putujem u subotu ujutru, pa zbog toga pitam.
07/19/2013 1307198271 Shipped [ RB532**3368CN ]
Da li je moguce da posle 3-4 dana vec poslato? sumnjivo mi je a broj jos uvek ne moze da se proveri na sajtovima, mozda su izmislili ga (zvezdice sam ja stavio)? Niko me nista nije obavestio niti se javio slucajno sam video da je status shipped, u orderu je 36 artikala, neke sitnice.
I ja i svi ljudi koje poznajem imaju isto iskustvo. Desi se, retko, da nesto ne stigne ali onda vrate pare.Previse mislite o prevarama. Narucio sam 1000+ paketa do sad, bilo je dosta puta da nije stiglo ali ni jednom da je neko namerno pokusao da me prevari, da mi da nepostojeci tracking broj ili nesto slicno.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari