Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Evo nesto bolje od silikona, tek sam stavio i ubija! Ultra slim, 0.5mm i savitljiva plastika, jedva da se primecuje a mob lezi u ruci mnogo bolje jer je hrapavo pozadi. Mislim da cu nju da sad furam najvise. Videcu ako mogu da slikam posle kako stoji na mobu. Stigle mi dve iste boje pa ako nekom treba nek se javi.

i? kako se zove taj case?

Imam jedno pitanje u vezi punjaca . Znam da je za Note 2 kucni punjac 2 A 5V,
ja narucio onaj USB adapter za upaljac (za kola) koji je snage 3,1 A 5V, hocu li smeti
da punim Note 2 sa njim ???
Negde sam na forumu procitao ranije, da kada je punjac jaci sam uredjaj povuce koliko
je za njega propisano i prakticno se puni kao da je na svom punjacu a ako je punjac slabiji
punjenje traje duze,ako sam dobro skapirao...?
Ako je neko upoznat sa ovim molio bih da mi odgovori sme li Note 2 na punjac od 3,1 A?

Upravo kako si opisao. Elektronika telefona povuce struje koliko treba. Neces imati problema. Isto se desava i kad druge telefone punis punjacem od Note2.

Upravo kako si opisao. Elektronika telefona povuce struje koliko treba. Neces imati problema. Isto se desava i kad druge telefone punis punjacem od Note2.

Jel si siguran u to? Mislim da htc wildfire S nije hteo da se puni na n7100 punjaču. A znam da note2 nece da radi na 1A htc punjaču onom crnom

To moze pre da bude do kabla nego punjaca. Iako ljudi kazu da su svi usb kablovi isti to bas i nije tako... Ja sam recimo isprobao Note2, Nexus 4 i Ace Plus sve moguce kombinacije sa njihovim punjacima i sve su radile.

E da, uz to da dodam da sam sve ove telefone punio i u autu sa kineskim 2A punjacem i kineskim kablom.

Poslednja izmena:
Kako ovaj punjač od 2A brzo puni Note 2. Od 1% do 100% za tačno 2:20. S tim da je na 100% bio za 2h ali je još uvek punio pošto nije ispisalo da je baterija puna a i bila je munja prisutna na batetiji.
3G i wifi on ali telefon nije korišćen.

Sa istim punjačem punim i Note 1 a mislim da mu treba vise vremena da se napuni zbog toga što je dizajniran da radi sa 1A punjačem. Sad cu baš izmeriti koliko mu treba nek se napuni, taman mi je baterija na 17% pa da je još malo iscedim pa ga bacam na punjač.

PS: još nisam rootovao i instalirao CWM, mislim da je ovo najduže što mi je neki telefon bio nerootovan.

Poslednja izmena:
Ja ispod 2h 30min nema sanse da napunim Note 2. Isto wifi/3g on, ne koristim telefon dok se puni.

Da li je neko imao problem sa youtube aplikacijom na Note 2?
Ne mogu da pustim nista preko nje a ako idem u browseru na m.youtube.com, sve radi kako treba. Probao sam da deinstaliram zadnji update i opet ne radi. Pa sam ponovo instalirao update, ali i dalje ne radi. Izbacuje mi gresku "unsupported video format" i ne mogu da otvorim bukvalno ni jedan klip.
Malo sam guglao i vidim da je to bas ucestali problem na dosta android uredjaja i nisam naisao na resenje.

Za ovaj problem prvi put cujem... Jesi probao da obrises data i cache za aplikaciju, znaci sve od nje, pa onda uninstall, pa onda instaliras?

Probao sam, ali mogu samo da deinstaliram update a celu aplikaciju ne mogu jer mi telefon nije rootovan.

E pa onda root, pa brisi sve, pa pogledaj. Nema resavanja problema, ako nemas root.

Sad sam uradio factory reset i opet ista prica, unsupported video format kad kliknem na bilo koji klip i ne mogu da se prijavim na svoj nalog na youtube-u. Stvarno mi nije jasno sta moze da bude.
Hebem ti Note 2 ako treba da ga rootujem da bi mi radio youtube...

Да ли је то невезано од начина на који приступаш интернету (WiFi / mobile data) ??? Ако ради на мобилном нету, онда је проблем до твоје WiFi мреже. Ја сам имао сличан проблем са тарго нетом јесенас.

Probao sam i to pre nego sto sam postovao ovde. Isto se ponasa i preko mobilnog neta i preko wifi-a.

Sad sam uradio factory reset i opet ista prica, unsupported video format kad kliknem na bilo koji klip i ne mogu da se prijavim na svoj nalog na youtube-u. Stvarno mi nije jasno sta moze da bude.
Hebem ti Note 2 ako treba da ga rootujem da bi mi radio youtube...

Nije ti kriv note 2 sto ti je ko zna sta poyebano. Meni je radio na stock romu bez problema kao i svim ostalim ljudima na forumu.

Trebalo bi update poslednji da ti radi kako treba..
Ako nista probaj da nadjes app na netu pa instaliraj. Trazi na xda ili preko gugla YouTube apk pa probaj

To sto radi svim ljudima na forumu, ne znaci da radi svima na svetu. Ako se malo izgugla, vidi se da dosta judi imaju potpuno identican problem i na S3, Nexus 4, Note 2 itd... i niko nema resenje pa ni sam youtube koji je na nekom njihovom forumu "priznao da postoji problem ali da ne znaju sta je uzrok i da rade na tome".

Rođače, napisao si "Hebem ti Note 2 ako treba da ga rootujem da bi mi radio youtube..." pa sam ti ja rekao da ti nije note2 kriv sto ti ne radi YT

Inace gledao sam na netu i to je sve ono, samo kuknjava za taj problem, a oni koji su nasli resenje su verovatno prestali da kukaju i nisu napisali kako su resili. Mislim najlakse je kukati. Pola tamo njih je kupilo jer je kao kul telefon. Sta pola 90% njih. Kad dodje do problema tesko ga je naci bez da cacnes sistem. A da ti se to desilo na WP ili iOS-u mogao bi da se pozdravis, jer tamo nema cackanja. Ovde bar mozes sam da popravis.

Kako ovaj punjač od 2A brzo puni Note 2. Od 1% do 100% za tačno 2:20. S tim da je na 100% bio za 2h ali je još uvek punio pošto nije ispisalo da je baterija puna a i bila je munja prisutna na batetiji.
3G i wifi on ali telefon nije korišćen.

Sa istim punjačem punim i Note 1 a mislim da mu treba vise vremena da se napuni zbog toga što je dizajniran da radi sa 1A punjačem. Sad cu baš izmeriti koliko mu treba nek se napuni, taman mi je baterija na 17% pa da je još malo iscedim pa ga bacam na punjač.

PS: još nisam rootovao i instalirao CWM, mislim da je ovo najduže što mi je neki telefon bio nerootovan.

Samo da dodam da sa Note 2 punjačem od 2A sam napunio Note 1 od 1% do charged za 3:21 s tim da je za 3min manje od 3h bio na 100%.
Isti uslovi kao i na Note 2 a trebalo mu je sat vremena duže a ima za 600 mAh manju bateriju.

Što znači da drži ona priča da telefon od punjača povuče onoliko struje koliko mu treba a punjač može da ima i više i manje ampera od originala.

Not impressed. 75% na 2G gde signal nije najbolji a ni los. Od toga je bio štogod data on. Ne verujem da je mogla od februara da oslabi baterija.

Screenshot_2013-07-16-00-01-32.png

Screenshot_2013-07-16-00-01-39.png

Ovo je bas lose... Toliko si ti izvlacio na 3G non-stop cini mi se?

Evo mene.

uploadfromtaptalk1373927552199.jpguploadfromtaptalk1373927568291.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1373927580635.jpg
    uploadfromtaptalk1373927580635.jpg
    34.5 KB · Pregleda: 132
Nije. Suspendovan me je telefon i nemam 3g net. Osvetljenje na maksimumu posto sam napolju bio citav dan.

Kod mene je situacija ovakva: (a i svako ko kači screen shot bi trebalo da napiše ove podatke odnosno podešavanja)
-Stock MC3 non rooted
-GSM / WCDMA auto mode. 98% vremena je 3G, Mobile data ON
-Gmail & Hotmail push
-FB Messenger
-Auto brightness (indoor sam bio celo vreme)
-Power Saving OFF

mu5yga7a.jpg

4emajepa.jpg

6etera3y.jpg

Poslednja izmena:
Dobar rez s obzirom da si na 3g...Ja sam 8h zadnji put izvukao kad sam uzeo telefon, sa stock 4.1.1 romom bez root-a.

Nazad
Vrh Dno